Üzülerek izliyorum....

Usenmedım konu sahıbının tabırı ıle ''
bos ınsan'' olup konuyu sonuna kadar okudum. Okuyan kımsede kusura bakmasın telefondan yazıyorum yazım ve ımla hatalarım ıcın ozur dılerım.
Kotu sayılmayan bır unv. Lısans programlarından bırını bıtırdım,ıyı denebılecek bır ıste 4 yıl kadar yuksek bır pozısyonda calıstım,7 yıllk bır sevgılım var ve 20 gune kadar evlenıyorum umarım oz gecmısım goruslerımı dıkkate almamı saglayacak kadar ıyıdır.
Oncelıkle sevgılınle aldıgın kararın hayırlı olsun umarım bu kadar beklemebıze degecek guzellıkte,hayallerınızı susleyen bır dugun ıle evlenırsınız.
Fakat benım dıkkatımı ceken baska seyler oldu arkadasların takıldıkları konulardan zıyade...
Soyle kı; sureklı bırılerıne cevap verme,ustun cıkma cabası ıcerısındesınız.evlılık kararınız bıle acele verılmıs ve bunları ınsanlara duyurus tarzınız bıle ustunluk kurmaya calısmak uzere. Ben sıze egıtım psıkolojısınden degıl daha basıt bır psıkolojıden bahsetmek ısterım.bu tarz davranıslara egılımlerı olan ınsanlar aslında ıclerınde kendını hakır goren,asgılık kompleksı olan ınsanlardır.ınsan beynı okadar mukemmeldır kı; savunma mekanızması olarak bu tarz davranısları gelıstırır ve uygulamaya koyar.teknık bılgıler ıle canınızı sıkmak ıstemem.sızı elestırmıyorum sadece nıyetım yardımcı olmak ve ben o sayfalar dolusu yaptıgınız konuyla ılgılı seylere farkındaysanız hıc degınmıyorum.lutfen en kısa surede bu anlattıklarınız dogru ya da yalan farketmez bır psıkıyatrıst ıle gorusun.hem zıhınsel hem de vucut saglıgınız ıcın ınanılmaz onemlı.dedıgım gıbı kotu nıyetle ya da herhangı sekılde utanmanız ıcın degıl yardımcı olmak ıcın yazıyorum bunları.
Sormadan da edemeyecegım meslegınız nedır? Konusma uslubunuz afedersınız hanı denır ya mahalle agızı dıye o tarzda bıraz dedıgınız gıbı yuksek egıtım,ogrenım sevıyesıne sahıp
bırıne pek uygun degıl.

canım üzgünüm ama evlilikte sıra diye bişey yok. hem neden olsunki?
yanlış düşünüyorsunuz.
eğer aile büyüğünü bekleyecek olsak oooooo..........
annem ve 2 teyzem evlenemezdi :)
ne güzel evleniyor daha ne istiyosun?
hem sen evlenemezsin diye bişey dememişler, senden bunu beklemişler ama sen ideallerin için hayır demişin. o yüzden kendini boşuna üzüyorsun.

iyi hadi kos evlen hemen onlardan once
hayatini o 1 2 seneni bosver salla gitsin
boylece ilk gelin sen olursun yuppiii

canim kusurma bakma ama ilk degilim diye derde giricene,evliligini sabit adimlarla kurmayi dusunsen?
sonucta ilk ben evlenicem diyip,Allah gostermesin ilk bosananda sen olma

biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.

sen de(de ayrı) önümüzdeki ay nişanlanacaksan ben de pea değilim,nasıl kıvırıyo çok yazık ya:(

ayrıca Ms.Kariyersahibiolmayaçalışanhatun bu iki kırmızı cümle arasında çelişki yok mu acep?

evlenememeni isterdim ben 3-5 seneye kadar açıkçası:)çatlamanı isterdim hırstan,ki çatlayacaksın:)oooohhh ilk gelin o olacak oooooh kıskananlar çatlayacak...helal olsun G...ye:)

yalnız bu kız bizi o kadar aşağılayıp bi daha konu açarsa ...

açar canım açar.bikaç tane var öyle.hani bir kız vardı nikini unuttum:26:sedefin eltisi,ne hakaretler etti,döndü dolaştı gene konu açtı:50:

biz kararımızı verdik kızlar önümüzdeki ay inş nişanımız olacak.Eltimin nişanına da abilerinin nişanlısı olarak gidecegim.Yazın da inş. evlenmiş olacagız.Artık burda takılamayacagım,çok zamanımı alıyor aşkımı çok ihmal ettim.Hem yarın işe dönüyorum.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.Nişan gelişmelerimi aktarırım inş.
Keşke konuyu daha önce açsaydınız demek ki şu an bi 3- 4 çocuk olurdu. Daha gece 2 de ağlıyordunuz napacağım ben diye saat 7 de foruma girdim. söz olmuş, nişan tarihi alınmış, evlilik planlanmış:53::53::27:

nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo:9::9::9::9:
canım ya starbucksa gitmiş tesadüfen orda adını anlamadığı ilk şeyi almış,çok havalı olduğunu düşünmüş burda atıyo havasını...çok yazık ya...
kıyamam ya:9::9::9:
bi de aşkışım demiyomu ıyk ki ne ıyyyyyyyk,miiidem resmen bulandı,lavabolar arıyorum...

kızlar bişi dicem bu arada ne çok arttı bu kk'da boş kadınlar diyenler...
hem giriyolar fikir istiyolar sonra da boş kadınlar...iyi ezikliyoruz demekki alamıyolar hırslarını:9:

nası bi kız bu ya geberdim gülmekten,müstakbel nişanlımla karamelli moka içicez diyo:9::9::9::9:
canım ya starbucksa gitmiş tesadüfen orda adını anlamadığı ilk şeyi almış,çok havalı olduğunu düşünmüş burda atıyo havasını...çok yazık ya...
bi de aşkışım demiyomu ıyk ki ne ıyyyyyyyk,miiidem resmen bulandı,lavabolar arıyorum...

hem giriyolar fikir istiyolar sonra da boş kadınlar...iyi ezikliyoruz demekki alamıyolar hırslarını:9:

Duyanda Starbucks'ı elit bir yer sanacak. Dışarda ele ayağa düştü peacığım zaten bu kadar çok tutulmasının sebebi de her kesime hitap ediyor olması ya:23:Ama bizim ülkemizde bir abartıldı ki sorma bir şu Converse bir de şu Starbucks... Bunlarla hava atmaya çalışanlara gülümsemeden duramıyorum:6:

Hakikaten boş kadınlar deyip fikir sormak ayrı bir tezat zaten :44: :1::1:

Şu an aşkışıyla karamelli moka içiyo. Kulakları çınlıyordur..

bir yorum da 5 yıl sonra çocuk olur demiş konu sahibi de; eğer eltisi hamile kalırsa hemen o da hamile kalır, eltisinden önce doğurmak için (çocuğu ilk torun olmalı tabi ki:37:) erken doğum yapmaya çalışır söyliyim ben demedi demeyin :52::52:

Son düzenleme:
Duyanda Starbucks'ı elit bir yer sanacak. Dışarda ele ayağa düştü peacığım zaten bu kadar çok tutulmasının sebebi de her kesime hitap ediyor olması ya:23:Ama bizim ülkemizde bir abartıldı ki sorma bir şu Converse bir de şu Starbucks... Bunlarla hava atmaya çalışanlara gülümsemeden duramıyorum:6:

valla avrupa da ucuz kahve içmek isteyenlerin ilk durağıdır,ucuzluğuyla biliniyo hatta:9:ama işte ah şu özentiler yok mu

arkadaşlar bence artık uğraşmayın,yazık...zaten garip bi dünyası var konu sahibinin.çok efendi görünüp üyelere etmediği hakaret kalmadı.nişanlanacak olma olayı zaten malum birden bire gerçekleşti.sadece kendisi buna inandı sanırım,ona da üzüldüm ben şimdi.bu kk gerçekten yüce bir site,insanlara yıllardır veremedikleri kararları verdiriyor..sitemizle gurur duyuyoruz boş insanlar olarak...size de mutluluklar.

Başlangıçta çok sinirlendim sana ama snra verdiğin cevaplar karşısında üzüldüm haline..
acıdım sonra,bi insan kendini böylesine nasıl rezil eder diye düşündüm cvp bulamadım.
ilginç bi karaktersin,tanımadığın insanlara neyin havasını atıyosun?
üstelik bunları söylerken söylediğin kişiler vay anasını kıza bak starbucsda karamelli mocha içmeye gidiyo aşkışıylamı dicekler sanıyosun. trajıkomik bi konu oldu bu. başta güldü herkes ama şuan kimse sana cvp vermeye bile lüzum görmez,seviye bile bırakmadın konuda...

Back
X