üzülme....

butterfly 's'

gözümdeki yaşsın bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
2.784
8
116
Diğer
negatif sonuç aldığımda bütün ümitlerim kırılırdı ne kadar büyük bir acı derdim, kahrolurdum.daha acısı da varmış....
bir sürü olumsuzluklar yaşayarak 4. denememde gebe kaldım.
21 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi.inanın çok acı.üzüntümü anlatamam.artık bebeğimin bana geleceğine inanmaya başlamıştım.hiç ummadığım bir anda gitti.
o yüzden negatif sonuca üzülme.gücünü topla yeniden dene.
Allah hepimize hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar versin.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Evet bende öyle ilk tüp bebek denememde hamile kaldım diye herşey bitti gibi odalarını hazırladım kıyafetlerini aldım kaybetmeden 1 hafta önce bebek arabaları araba koltuklarını bile aldım ama olmadı ikizlerim kızım ve oğlum erken bıraktı 5.5 ay dayandılar karnımda, onları hissetmekte güzeldi acısıylada en azından hiçbirzaman aklmda şu olmayacak çocuğu olmadı... Eşimin bir sözü var ben gururluyum evlatlarımla en azından bana çocuğun varmı diye sorduklarında oldu ama kaybettim diyeceğim yaaaaaa işte böyle evlat , görmeden koklamadan alışıyor insan.......

canım ya 1 haftadır ben de hastanede yatıyorum haberim yok hiçbişeyden birden görünce şok oldum. Geçmiş olsun,başın sağolsun. Allah sabır versin başka ne denir bilmiyorum ki.

Son düzenleme:
allahım en kısa zamanda bu üzüntülerimizi unutturacak inşallah arkadaşlar..
Buradan bizde hamileliğimizi,bebeklerimizi konuşucaz......
O günler yakın...ALLAHIM sesimizi duyuyor ve dualarımızı kabul edicek..
Hayırlı zamanda ve sağlıklı bir şekilde olması dileğiyle...hepinizi öpüyorum...
.

sabırlı olmak galiba bu durumda zor olmalı ,ama her üzüntünün arkasında da bi hayır vardır canım bizim sınavımız işte, şükr etmekten başka da tesellisi yok sanırım,allah sabır versin inşallah herşey gönlünce olur.

Canım işallah kısa zamanda tekrar kavuşursun bebeğine ve bu sefer sağlıkla kucaklarsın onu :) Herşey gönlünce olsun...

butterfly's canim benim hemserim benim o kadar uzgunum ki basin sag olsun bu da son acin olsun tez zamanda insallah ikiz ikiz hayirli evlatlarin olsun

micro denemem oldu haziran ayında, ilk...çok garip ve yorucu bi tecrübeydi....test dahi yapamadan erkenden adet olmuştum...o an ne ağır, ne acı bi andı...hiç tatmadığım bilmediğim bi duygunun peşinden kosuyordum...insanın tadını bilmediği şeyi canı çekmez ki....çekiyor işte....geçiyor arkadaşlar herşey geçiyor sadece acı bi tat kalıyor insanın boğazında bi türlü gitmeyen ve bitmeyen....şükür diyoruz buna da şükür...Rabbim sağlık versin umut hep olur o zaman....bana dua edenlere diyorum ki "lütfen benim için sabır dileyin".....sevgiler....Rabbim yolundan şaşırtmasın

canım ne diyeceğimi bilmiyorum.Allah sabır versin başka bi şey diyemeyeceğim kalbimiz dualarımız seninle ve bu acıyı bu şekilde yaşayanlarla

caım herşeyin hayırlısı...
allahım vereceği zamanı bizlerden iyi biliyor...
hiç ummadığımız bir anda....
umudumuzu ve ininacımızı asla yitirmemeliyiz.bizleri ayakta tutan asli güç inançtır her zaman...
çünkü yaptığımıza inanmak kendimizi daha iyi hissetmemize yol açacaktır her zaman...

butterfly uzun zamandır hatta aylardır siteye giremiyordum Allah sabır versin canım
sorun neydi canım 21 haftalık olmuşken kaybetmişsin
neden böyle olmuş bir açıklaması var mı

cnm bende tüp bebekten sonra kendiliğimden hamile kalmıştım 16 hafta da ense ödeminden dolayı gebeliğime son verilmişti. 1 sene oldu tam... ama şunu öğrendim sadece hayırlı ve sağlıklı bebekler dilemeliyiz. inan senin üzüntünü anlıyorum inan ama herşey düzelecek... acıların yavaş yavaş dinecek sonra allah izin verirse yeni bebişine hamile kalacaksın inan... umarın acıların çabuk diner

butterfly uzun zamandır hatta aylardır siteye giremiyordum Allah sabır versin canım
sorun neydi canım 21 haftalık olmuşken kaybetmişsin
neden böyle olmuş bir açıklaması var mı

kalp atışı durmuş.kordonu dolaşık doğmuş canım.sebebin bu olabileceğini söylediler.araştırılacak.
sen hamiş miydin canım yaaa? çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin ...

senağlamasenağlamasenağlama evet Rabbim herşeyin hayırlısını versinn.. bende 4. aşılamamla 34 haftalık doğum yaptım ve bebğim 24 gün yaşadı

Allah sabır versin
biliyorsun yazın ikinci tüp bebek denememde negatifti bana hatta geçirdiğim dış gebelikler ve düşükleren sonra tüplerimin birinin tamamiyle diğerinin kısmi ama yumurta ve spermin buluşamayacağını artık doğal yolla asla olmayacağını söylediler kurban bayramı öncesi dondurulmuş embriyolarımla deneyecektim başkent hastanesiylede görüşüp kararlaştırdık ama bi türlü adet olmuyordum inan gününü bile hatırlamıyordum
sonra lekelenmeler başladı test yaptım kopkoyu ikinci çizgi annda çıktı doktora gittim kan tstinde değer çok yüksekti iki gün sonrada keseyi gördük
düşük tehlikesi geçirdim kalp atışlarını gördük ve duyduk şimdi iyiyim ama hala korkuyorum şu an 9 hafta bitti 10.haftaya girdik Allah bir mucize verdi inşallah kucağıma almayıda nasip eder
canım inşallah bir daha böyle bir acı tatmazsın ve kucağına alacağın günlerde gelir

üzüldüm canım yaa...senağlama
rabbim en yakın zamanda acını unutturacak yeni bir melek gönderir inşallah...:Saruboceq:

Canım sana sabır dilemek için yazmaya bile elim varmadı.Çok çok üzüldüm.Son olur inşallah.

teşekkür ederim diamond.daha çekecek dertler varmış.mutlu sona yaklaştım sanmıştım.olmadı olmadı olamadı.......

Butterflys , canım ne yazacağımı bilmiyor çok şaşkınım inşallah birdaha bu acıyı yaşamazsın ALLAH ım kimseye yaşatmasın ama güçlü olman lazımki yeni bebeğine kavuşabilesin alın yazısının önune geçilmez arkadaşım benimde 5. denemem olacak ve hiç hamıle kalamadım o duyguyu yaşayamadım bile ALLAH herkese hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlatlar nasip etsin erkenden acısını yaşatmasın hayırlısıysa olsun inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…