- Konu Sahibi butterfly 's'
-
negatif sonuç aldığımda bütün ümitlerim kırılırdı ne kadar büyük bir acı derdim, kahrolurdum.daha acısı da varmış....
bir sürü olumsuzluklar yaşayarak 4. denememde gebe kaldım.
21 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi.inanın çok acı.üzüntümü anlatamam.artık bebeğimin bana geleceğine inanmaya başlamıştım.hiç ummadığım bir anda gitti.
o yüzden negatif sonuca üzülme.gücünü topla yeniden dene.
Allah hepimize hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar versin.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
caım herşeyin hayırlısı...negatif sonuç aldığımda bütün ümitlerim kırılırdı ne kadar büyük bir acı derdim, kahrolurdum.daha acısı da varmış....
21 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi.inanın çok acı.üzüntümü anlatamam.artık bebeğimin bana geleceğine inanmaya başlamıştım.hiç ummadığım bir anda gitti.
Allah hepimize hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar versin.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
butterfly uzun zamandır hatta aylardır siteye giremiyordum Allah sabır versin canım
sorun neydi canım 21 haftalık olmuşken kaybetmişsin
neden böyle olmuş bir açıklaması var mı
kalp atışı durmuş.kordonu dolaşık doğmuş canım.sebebin bu olabileceğini söylediler.araştırılacak.
sen hamiş miydin canım yaaa? çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin ...
negatif sonuç aldığımda bütün ümitlerim kırılırdı ne kadar büyük bir acı derdim, kahrolurdum.daha acısı da varmış....
kalp atışı durmuş.kordonu dolaşık doğmuş canım.sebebin bu olabileceğini söylediler.araştırılacak.
sen hamiş miydin canım yaaa? çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?