- 6 Eylül 2016
- 20
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hayattakalabilmekicinuc
-
Paketi sayıyla istediğine göre, acaba başkalarına kalmayacak daha ona vercez buna vercez kaç tane aldım ki diye hesaplayıp ikinize bir paket mi verdi diyorum iyi niyetle.
Ama yapılan çok ayıp bir davranış bence.Ben olsam hoşgeldiniz/hayırlı olsun tarzında bir ufak hediye alıp,yapıp götürür mahcup ederdim heralde.Örneğin kayınvalideniz kek yapar siz börek yaparsınız,iki ayrı insan olduğunuz vurgulanmış olur.Ben biraz safım galiba şekerim,sana öneriyorum ama bakma insanlar anlamıyor böyle mahcubiyetten filan...
Bir psikologun söylediği çok güzel bir cümle aklımda.Ben bir olay anlattım ve tıpkı senin gibi "belki ben büyütüyorumdur belki başkası olsa kırılmazdı" dedim.Psikolog demişti ki, "önemli olan istatistik olarak ne kadar kişinin buna kırılacağı veya birilerinin bunu takmaması değil,SEN KIRILDIN MI o önemli burada" Çünkü duygularımız çevremizdekilerin hassasiyetine göre oluşmuyor ve malesef iç dünyamız başkalarının "bunda kırılcak ne var canım" demesiyle onarılmıyor.Umarım o komşunuzla ilişkileriniz ve gönlünüz onarılır zamanla
merhaba iyi geceler herkese.daha önce forumu takip ediyordum kendi konumu yazmak bugüne nasipmiş.Ben beş aydır evliyim 23 yaşındayım kayınvalidem müstakil villada oturuyor bende alt katında geçici süre oturuyorum ama normal ev benim katımda neyse bugün sitede bir komşumuz hacdan geldi ziyarete gittik kayınvalidem başka komşumuz ve bir başkası daha çayımızı içtik sohbet falan derken ayaklandık ev sahibi yiğenine aşagıdan üç paket getirir misin dedi getirdi ve birini kayınvalideme digerini diger komşulara verdi ve bana vermedi bilmiyorum ama çok agırıma gitti yani hediyeden degil asla o hiç önemli degil ama sanki adam yerine koyulmamış gibi hissettim kendimi bir yandan da diyorum acaba kayınvalidemleyim ondan mı ama bu benim bu gece canımı sıkmaya yetti dostlarım.
Paketi sayıyla istediğine göre, acaba başkalarına kalmayacak daha ona vercez buna vercez kaç tane aldım ki diye hesaplayıp ikinize bir paket mi verdi diyorum iyi niyetle.
Ama yapılan çok ayıp bir davranış bence.Ben olsam hoşgeldiniz/hayırlı olsun tarzında bir ufak hediye alıp,yapıp götürür mahcup ederdim heralde.Örneğin kayınvalideniz kek yapar siz börek yaparsınız,iki ayrı insan olduğunuz vurgulanmış olur.Ben biraz safım galiba şekerim,sana öneriyorum ama bakma insanlar anlamıyor böyle mahcubiyetten filan...
Bir psikologun söylediği çok güzel bir cümle aklımda.Ben bir olay anlattım ve tıpkı senin gibi "belki ben büyütüyorumdur belki başkası olsa kırılmazdı" dedim.Psikolog demişti ki, "önemli olan istatistik olarak ne kadar kişinin buna kırılacağı veya birilerinin bunu takmaması değil,SEN KIRILDIN MI o önemli burada" Çünkü duygularımız çevremizdekilerin hassasiyetine göre oluşmuyor ve malesef iç dünyamız başkalarının "bunda kırılcak ne var canım" demesiyle onarılmıyor.Umarım o komşunuzla ilişkileriniz ve gönlünüz onarılır zamanla
29 30 yaşında kayınvalidem 43 diger komşu 30 bu civardalar.bilmiyorum ama kötü hissettim kendimiKomsularin yaslari kac civari. Senden buyuk olduklarini dusunuyorum. Herkese ayri ayri hediye goturmek zor is. Ikinizi bir aileden dusunmus olmali.
Doğru diyorsunuz o kadar çok sıkıntılar yaşadım ki bu beş ayda her şey üstüme üstüme geliyor
29 30 yaşında kayınvalidem 43 diger komşu 30 bu civardalar.bilmiyorum ama kötü hissettim kendimi
hayır bakmadım merakta etmedim kendi evime geldim.şunu düşündünüz sanırım kayınvalidemle aynı pakete koymuş olabilecegini ama zannetmiyorum bakmadan verdi herkese kapıdan çıkarken.diyorum ya hiç zerre kadar içindekiler umrumda degil yapılan zoruma gitti tuhaf geldi ben bana siteden küçük çocuk gelse gittiginde tekrar gel olur mu diyorum yani bu kadar kibar davranıyorum herkese acaba böyle biriyim diye mi takıldım onuda bilmiyorum.Paketin icerigi neydi baktiniz mi?
Doğru diyorsunuz o kadar çok sıkıntılar yaşadım ki bu beş ayda her şey üstüme üstüme geliy
hayır bakmadım merakta etmedim kendi evime geldim.şunu düşündünüz sanırım kayınvalidemle aynı pakete koymuş olabilecegini ama zannetmiyorum bakmadan verdi herkese kapıdan çıkarken.diyorum ya hiç zerre kadar içindekiler umrumda degil yapılan zoruma gitti tuhaf geldi ben bana siteden küçük çocuk gelse gittiginde tekrar gel olur mu diyorum yani bu kadar kibar davranıyorum herkese acaba böyle biriyim diye mi takıldım onuda bilmiyorum.
Kısıtlı oldugunu düşünmiyorum kurasız kişi başına 50 binle giden insanlar.dünyada ne dertler var takılmamak gerek aslında bu tip şeylereUc paket denildigine gore icerikler aynidir ve sayi olarak kisitlidir. Ben olsam esimin annesiyle kendimi ayni cephede gorecegim icin takmazdim ama cok takiliyorsan gorusmeyebilirsin. O da senin kararin.
alıncak bir şey yok.seni Kv ile aynı tutmuş bir evin insanı gibimerhaba iyi geceler herkese.daha önce forumu takip ediyordum kendi konumu yazmak bugüne nasipmiş.Ben beş aydır evliyim 23 yaşındayım kayınvalidem müstakil villada oturuyor bende alt katında geçici süre oturuyorum ama normal ev benim katımda neyse bugün sitede bir komşumuz hacdan geldi ziyarete gittik kayınvalidem başka komşumuz ve bir başkası daha çayımızı içtik sohbet falan derken ayaklandık ev sahibi yiğenine aşagıdan üç paket getirir misin dedi getirdi ve birini kayınvalideme digerini diger komşulara verdi ve bana vermedi bilmiyorum ama çok agırıma gitti yani hediyeden degil asla o hiç önemli degil ama sanki adam yerine koyulmamış gibi hissettim kendimi bir yandan da diyorum acaba kayınvalidemleyim ondan mı ama bu benim bu gece canımı sıkmaya yetti dostlarım.
Doğru diyorsunuz o kadar çok sıkıntılar yaşadım ki bu beş ayda her şey üstüme üstüme geliy
hayır bakmadım merakta etmedim kendi evime geldim.şunu düşündünüz sanırım kayınvalidemle aynı pakete koymuş olabilecegini ama zannetmiyorum bakmadan verdi herkese kapıdan çıkarken.diyorum ya hiç zerre kadar içindekiler umrumda degil yapılan zoruma gitti tuhaf geldi ben bana siteden küçük çocuk gelse gittiginde tekrar gel olur mu diyorum yani bu kadar kibar davranıyorum herkese acaba böyle biriyim diye mi takıldım onuda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?