Üzülmükte ve kırılmakta yanlış mı yapıyorum?

Belki içerisinden size uygun şeyler yoktur. Siz tesettürlü müsünüz ?

Ne biliyim hacı misi, seccade, tespih falan yani..
Gençlere göre olmadığını düşünmüş olabilir. Yine de verse hoş olurdu tabi..

merhaba iyi geceler herkese.daha önce forumu takip ediyordum kendi konumu yazmak bugüne nasipmiş.Ben beş aydır evliyim 23 yaşındayım kayınvalidem müstakil villada oturuyor bende alt katında geçici süre oturuyorum ama normal ev benim katımda neyse bugün sitede bir komşumuz hacdan geldi ziyarete gittik kayınvalidem başka komşumuz ve bir başkası daha çayımızı içtik sohbet falan derken ayaklandık ev sahibi yiğenine aşagıdan üç paket getirir misin dedi getirdi ve birini kayınvalideme digerini diger komşulara verdi ve bana vermedi bilmiyorum ama çok agırıma gitti yani hediyeden degil asla o hiç önemli degil ama sanki adam yerine koyulmamış gibi hissettim kendimi bir yandan da diyorum acaba kayınvalidemleyim ondan mı ama bu benim bu gece canımı sıkmaya yetti dostlarım.

sizi bir ev görmüştür ondan öyle yapmışlardır. bu kadar takılmayın.
ben kv ile aynı apartmanda oturuorm düşün aynı evde de değil. biyere gittiğimizde iz nasılsa berabersiniz die verecekleri şeyi bölmüyorlar mesela. biz de hallederiz sağolun die alıyoruz.
senin başka şeylere canın sıkkın bence bunu bahane ediyorsun. asıl sıkıntılarını dökül çare bulalım arkadaşım..

Size yapılan hoş değil bir ufak paket olabilirdi tespih takke eşarp karşı tarafında yaşı küçük ayrıca size evde tespih filan tutamadı mı
Ben söyleyim eskiden giderken kişiler hacıadayına hediye koyardı o da geri gelince ona göre hediye ayarlardı bizde biliriz başkalarına akraba filan olmasından dolayı zemzem için tepsili set gelirdi kolye seti gelirdi bunlar gitmeden ayarlanır isim yazılır ayarlanır
Hayatta o kadar ağır şeyler var ki bu da onun cahilliği deyin önemsemeyin herkes sizin kadar dikkatli edepli düşünceli olcak diye birşey yok
Evet öyle.hayır tutulmadı

sizi bir ev görmüştür ondan öyle yapmışlardır. bu kadar takılmayın.
ben kv ile aynı apartmanda oturuorm düşün aynı evde de değil. biyere gittiğimizde iz nasılsa berabersiniz die verecekleri şeyi bölmüyorlar mesela. biz de hallederiz sağolun die alıyoruz.
senin başka şeylere canın sıkkın bence bunu bahane ediyorsun. asıl sıkıntılarını dökül çare bulalım arkadaşım..
Sıkıntım çok daha 1,5 aylık evliyken aldatıldım eşim tarafından üç buçuk ay oldu biraz atlattım ama sadece buda degil ki sıkıntım

Sizi kayinvalidenizle bir gormustur evet bir birey farkli bir aile olarak kabul görmek isteseniz de kayinvalide yada anne ile gidilen ziyaretlerde birlesikmissiniz gibi muhatao olunuyor

sen bu evliliği yürütebileceğinden emin misin?
Herşeyimi buradan yazamıyorum yani çok ayrıntıya giremiyorum maalesef hani biri görür tanıdık korkusu.şöyle ki eşim kendi şirketlerinde çalışan biri ayda 10 15 gün seyahate çıkıyor o zamanlarda seyehatteydi mesaj gördüm eskort yazmış Allah söyletti itiraf etti ama cesaret edemedim bırakmaya yrni evliyim benden dokayı düşünürler diye birde ben sinirli biriyim öyle bir beklenti varmış gibi hissettim hep eşimin beni sevdiginede eminim ama tam anlamıyla evliliği anlayamadık tövbe etti ben bir süre tedavi oldum sonra ilaçlarla beynimle oynamak istemedüm ben ben olmam gerektigini atlatırsam sadece kendim atlatabilir miyim diye ilaçları bıraktım kayın validem destekcimdi her ne kadar arada sürtüşsekte ailesi iyi biri öyle işte kızlar dua edin bana şuan iyiyim gerçi tek sorun hâlâ seyehate gidiyor olması bırakıcam diyor ona kalsa bırakıcakta aile şirketi oldıgu için herkesin bir görevi var hakkımızda hayırlısı ara ara konu açarım böyle çok iyisiniz gerçekten.

peki hacca giderken hediye götürdünüz mü...sadece kayınvaliden götürdüyse oda demiştir evleri bir ondan tek getirdiler diye...oda hediyesini ona göre vermiştir..kafana takma yani..

Bence arkdasin dedigi mantikli?
Hatta daha onemlisi hediyeyi birak ziyarete gittinizmi? Belki isiniz cikti gitmediniz siz. Belkide tum sebep bu? H Hayattakalabilmekicinuc

Genelde hacca giderken , gidenlere hediye koyuluyor bazen para bazen baska bir hediye veriliyor onlarda gelirken hediye getiriyorlar..
Tabiki sizede verse olurdu ne olacak sanirim seccade, tesbih vs seylerdir
Sikmayin caninizi belki düşünemedi

Muhtemelen sizi bir aile olarak görmüştür, kv. sizi çagırıp gel birlikte açalım demeliydi, işte her insan bu olgunluga sahip degil maalesef.

Sıkıntım çok daha 1,5 aylık evliyken aldatıldım eşim tarafından üç buçuk ay oldu biraz atlattım ilke sadece buda degil ki sıkıntım
Ee bee kuzum derdin alasini yasamissin bir hediye paketinimi dert ediyosun allah askina?bosver ister saysinlar ister saymasinlar coktaa lazimdi yani,sikma tatli canini inanki hic degmez...

Back
X