Üzülmükte ve kırılmakta yanlış mı yapıyorum?

Doğru diyorsunuz o kadar çok sıkıntılar yaşadım ki bu beş ayda her şey üstüme üstüme geliy

hayır bakmadım merakta etmedim kendi evime geldim.şunu düşündünüz sanırım kayınvalidemle aynı pakete koymuş olabilecegini ama zannetmiyorum bakmadan verdi herkese kapıdan çıkarken.diyorum ya hiç zerre kadar içindekiler umrumda degil yapılan zoruma gitti tuhaf geldi ben bana siteden küçük çocuk gelse gittiginde tekrar gel olur mu diyorum yani bu kadar kibar davranıyorum herkese acaba böyle biriyim diye mi takıldım onuda bilmiyorum.

Belli ki kadın sayılı hediye almış. Sizde kV ile ayni evde oturuyorsunuz. Size de ayrıca vermek istememistir. Ama hediye alıp dagitmanin amacına aykırı bir tavır sergilemis. Ben olsam size de verirdim. Gerekirse bir sonraki misafire dagitmazdim. Ya da 3 tane var ve 4 kişi geldiler o zaman hediye vermezdim. Hediye karşıdaki insanı mutlu etmek için yapılır. 3 kişiyi mutlu ederken 4.yu görmezden gelmek çok çirkin bir tavır. Yerden göğe kadar haklısınız. Siz de bir daha o kişiyi ne bir yere çağırın ne de onunla görüşün.

Olur da konu komşuyu cagirdiginiz bir gün size o da gelirse herkese porselen tabakta ikram verirken ona tabak kalmadi diyip plastik veya farklı bir tabakta servis edebilirsiniz.

Herşeyimi buradan yazamıyorum yani çok ayrıntıya giremiyorum maalesef hani biri görür tanıdık korkusu.şöyle ki eşim kendi şirketlerinde çalışan biri ayda 10 15 gün seyahate çıkıyor o zamanlarda seyehatteydi mesaj gördüm eskort yazmış Allah söyletti itiraf etti ama cesaret edemedim bırakmaya yrni evliyim benden dokayı düşünürler diye birde ben sinirli biriyim öyle bir beklenti varmış gibi hissettim hep eşimin beni sevdiginede eminim ama tam anlamıyla evliliği anlayamadık tövbe etti ben bir süre tedavi oldum sonra ilaçlarla beynimle oynamak istemedüm ben ben olmam gerektigini atlatırsam sadece kendim atlatabilir miyim diye ilaçları bıraktım kayın validem destekcimdi her ne kadar arada sürtüşsekte ailesi iyi biri öyle işte kızlar dua edin bana şuan iyiyim gerçi tek sorun hâlâ seyehate gidiyor olması bırakıcam diyor ona kalsa bırakıcakta aile şirketi oldıgu için herkesin bir görevi var hakkımızda hayırlısı ara ara konu açarım böyle çok iyisiniz gerçekten.

Senin seyahatlere onunla gitmene engel olan şey ne. Sanırım çalışmiyorsun. İnternette eskort arttığı bir yere gidiyorsa öyle Suudi Arabistan falan değil gitti yerler. Sen de git onunla. 1 gün bile olsa yanlız bırakma çünkü bu hak verilecek bir adam değil.

Sabah sabah gördüm konunu senin için yazayım dedim aynı senin durumun gibi bi olay yaşadım bende biraz farkla ama gerçekten çok üzülmüştüm konuma bak istersen ince düşünceli olmak herkesin harcı değil malesef canım takma kafana diycem sana çünkü bu tarz insanlar hayatta çok var bu kardeş olur akraba olur komşu olur var lar yani düşüncesi ışte insan madem hediye veriyo kac kişiyse ona göre verir yada hic vermez senin başka da sorunun varmış unut gitsin komşuyu fazlada hassas olma üzülmeden adına sağlıcakla kal

Aynı evde oturan gelin kayınvalideye tek paket verilir, bunda dert edecek bişey yok. ( bir seccade bir tesbih örtü ve birazda hurmadır klasik umre hacı hediye paketleri)

O giderken siz ona bir şey götürmüş müydünüz?
Götürdüyseniz eğer, kv ile ayrı ayrı mı vermiştiniz?

Senin seyahatlere onunla gitmene engel olan şey ne. Sanırım çalışmiyorsun. İnternette eskort arttığı bir yere gidiyorsa öyle Suudi Arabistan falan değil gitti yerler. Sen de git onunla. 1 gün bile olsa yanlız bırakma çünkü bu hak verilecek bir adam değil.
Evlenmeden önce çalışıyordum.Aynı zamanda üniversite okuyordum okulumuda aptallık edip dondurdum.tekrar devam edicem seyahate gidemiyorum çünkü 15 gün masrafı çok fazla ve benim masrafım eşimin cebinden çıkacagı için kimse yanaşmıyor bana gitmiycem dedi olaylardan sonra birini bulucam dedi sözünü tutmadı maalesef.ben hâlâ bekliyorum

Aynı evde oturan gelin kayınvalideye tek paket verilir, bunda dert edecek bişey yok. ( bir seccade bir tesbih örtü ve birazda hurmadır klasik umre hacı hediye paketleri)
Aynı evde degiliz canım dört katlı villa düşün alt katı benim dairem ev normal kapılarımız ayrı giriş çıkış sokaklarımız bile farklı

Hayır götürmedim canım kendi annemdeydim gidemedim bile kayınvalidem gitti ama onun öncesinde görüşmüştük

Siz gitmiş olsa idiniz, giderken ayrı bir hediye götürmüş olsa idiniz, evet yaptığına kırılmakta haklıydınız derdim.

Ama gitmemişsiniz bile. Bence takılmaya gerek yok.

Ben olsam bende üzülürdüm sanırım ama boşver sıkma canını. Bizim burda paket verilmiyor ortaya tutuluyor anne kız bile ayrı ayrı alıyor . Tespih takke sürme yüzük tarzı şeyler. Eger gelenler çok yakin veya dost akraba ise namazla falan veriliyor

Back
X