• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzülünce yazmak istedim

Budabenimadresim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
65
16
3
34
Annem babam 25 yıldır ayrı, bu yaşıma kadar hep ailede birisinin yanında kaldım göçebe gibi.. konuya gelirsek anneannem...
Onlarda kalıyorum birkaç gündür, hep laf sokuyor geçen gün öksürüyor diğer kuzenim bizede bulaştırdın dedi anneanneme bende dedim öksürük bulaşmaz ki boğazı gıcık olmuş zaten sadece dedim, anneannemde beğenmeyen gitsin evden dedi...... dedim ben bulaştırdın demedim ki senden bulaşmamıştır dedim dedim yine aynı şeyi tekrarladı ...
1 tane yatak odası var kuzenimle ikisi orda kalıyor teyzemde burda oda salonda koltukta yatıyor, bende minderde yattım gece, neyse az önce geldi kalkınca salona geçer sessiz sessiz teyzeme sen yatağıma git dedi teyzemde uyumuycam dedi ben yerde yarım uyuyorum tabi aldırmadım yine onu dürtükledi vs neyse teyzem bana seslendi ben uyumuycam sen uyu odada diye kalktım odaya geldim teyzeme diyor sen gidip uyu ona neden git dedin ....... anneanne bu ya teyzem 10 defa uyumuycam dedi ama anneannemin içinde kötülük hala ben yatağa yatmiyim diye pazarlık ediyor kendisiyle.. ha teyzem geçmiş ha ben birde biliyor kimsem yok.

Son düzenleme:
26 yaşındasınız çalışıyorsunuzdur,çalışmıyorsanız bile çalışın... birilerinin yanında kalsanız bile akşamdan akşama kalın. kimseyi çekmeyin. kendinize iyi,merhametli bir insanla iyi bir yuva kurun.. Düzeninizi oluşturma zamanı gelmiş... Ailesi yanında olup yüzü gülmeyen çookk insan var. Herkesin imtihanı farklı.. bazısına varlık koyuyor bazısına yokluk :KK66:

26 yaşındasınız çalışıyorsunuzdur,çalışmıyorsanız bile çalışın... birilerinin yanında kalsanız bile akşamdan akşama kalın. kimseyi çekmeyin. kendinize iyi,merhametli bir insanla iyi bir yuva kurun.. Düzeninizi oluşturma zamanı gelmiş... Ailesi yanında olup yüzü gülmeyen çookk insan var. Herkesin imtihanı farklı.. bazısına varlık koyuyor bazısına yokluk :KK66:

Daha 5 gün oldu buraya geleli 4 aydır bu şehirde bile yoktum, üzüldüğüm konu bu kötü düşüncesi.. torunum ben el değil ki

Daha 5 gün oldu buraya geleli 4 aydır bu şehirde bile yoktum, üzüldüğüm konu bu kötü düşüncesi.. torunum ben el değil ki
evine almış gene :KK45: benim babaannem evine bile almazdı sizin durumunuzda olsaydım.zaten yaşlılar da bi nevi çocuk gibiler... Üzülmeyin, kabullenin ve devam edin. üzerinde durup tatlı canınızı sıkmayın,size siz de böyle eziyet ederseniz hayat çekilmez olur... :KK24:

anneniz nerede? annaneniz annesine küs felan mi?o yuzden size tepkili olabilir mi?yada babaniza.malesef bende yasadim boyle seyler.babaniza kizgin oduklari icin sizide onun cocugu diye disliyorlar.sizin icin oyledir demiyorum.insallh oyle bir durum yoktur.bir ihtimal olabilir belki..

anneniz nerede? annaneniz annesine küs felan mi?o yuzden size tepkili olabilir mi?yada babaniza.malesef bende yasadim boyle seyler.babaniza kizgin oduklari icin sizide onun cocugu diye disliyorlar.sizin icin oyledir demiyorum.insallh oyle bir durum yoktur.bir ihtimal olabilir belki..

Annem babam ayrı, babamda başkasıyla evli.. anneannem haliyle babama düşman.. yani böyle bir durum var. Ama biz çocuklar babamızla görüşmüyoruz, babam bize hep mesafeli. Bende anne tarafıma düşkünüm zaten anneannem bu durumu çok iyi biliyor

Annem babam ayrı, babamda başkasıyla evli.. anneannem haliyle babama düşman.. yani böyle bir durum var. Ama biz çocuklar babamızla görüşmüyoruz, babam bize hep mesafeli. Bende anne tarafıma düşkünüm zaten anneannem bu durumu çok iyi biliyor
benim annanemde babami hic sevmez.ne zaman yanina gitsem kötüler bana.kizima sunu yapti bunu yapti.haliyle benim icinde ölüp bitmez.keza dayilarim da ayni sekilde.sokakta gorse tanimaz dayilarim o kadar yani.zaten calisiyormussunuz mecbur kalmadikca yatili kalmayin.ziyarete gidin hal hatir sorun yeterli bence.Allah kimseye muhtac etmesin.umarim karsiniza hayirli kiymetinizi bilecek deger verecek bir insan cikar..

benim annanemde babami hic sevmez.ne zaman yanina gitsem kötüler bana.kizima sunu yapti bunu yapti.haliyle benim icinde ölüp bitmez.keza dayilarim da ayni sekilde.sokakta gorse tanimaz dayilarim o kadar yani.zaten calisiyormussunuz mecbur kalmadikca yatili kalmayin.ziyarete gidin hal hatir sorun yeterli bence.Allah kimseye muhtac etmesin.umarim karsiniza hayirli kiymetinizi bilecek deger verecek bir insan cikar..

Yazdığınız hepsi tıpatıp benimkilerdede mevcut maalesef :/ Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için

Annen nerde ne yapıyo? buna cvp vermemişin
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, inş bi iş bulursun hemen

Back
X