Üzülüyorum, elimde degil

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Herkese merhabalar... herkesin fikrini yorumunu merak ediyorum... Bazen ailenin ile yaşarken bunaliyormuydunuz

Son düzenleme:
Iste diyorum da anlatamiyorum sen şimdi bu adama hasta yataginda iyi bakmasaydin, laflarinla eziyet etseydin adam seni basinin ustune alir gotururdu yemege. Iyi niyetten anlamiyolar. sen onun yuzunden iceri tıkıldın ama.

Iste diyorum da anlatamiyorum sen şimdi bu adama hasta yataginda iyi bakmasaydin, laflarinla eziyet etseydin adam seni basinin ustune alir gotururdu yemege. Iyi niyetten anlamiyolar. sen onun yuzunden iceri tıkıldın ama.
Bebekler gibi baktım hemde çocuğum olsa öyle bakardim... Fazla iyilik yaramıyor sanırım

Dusuncelerini anlat bence sesis ve sakince.. Demeki artik kendisine bakacak durumda.. Bir kac saatlina sende yarin cikarsin. Bir hava alir donersin...

Dusuncelerini anlat bence sesis ve sakince.. Demeki artik kendisine bakacak durumda.. Bir kac saatlina sende yarin cikarsin. Bir hava alir donersin...
Ona da bir şey demiyor.. her seferinde çok hava al gel diyor o kojuda ama bende içim elvermiyor onu yanlız bırakmaya ama sanırım artık zamanı gelmis

Ben bilmiyordum bilseydim zaten durmazdim evde

Ya deveye diken yahu. Ogrenemediniz mi. Ustune dusmeseniz sizden kiymetlisi olmazdi

Ama evde de onun yüzünden haftalardır evde bekleyen karısı var

göbeğiniz bir kesilmiş değil ya. çok bunaldıysanız çıkın dolaşın, siz de arkadaşlarınızla buluşun. yani siz bunu yapmıyosunuz diye adamdan da yapmamasını bekleyemezsiniz. bağımlı olmayın bu kadar.

Belkide Siz haklısınız, biz kadınların hemen hemen hepsi aynı kafa yapısında...belkide bu yüzden üzülüp duruyoruz..

Adamlara nefes alacak alan bırakın, siz de nefes alacak alanınızı koruyun.

Ben onun için çıkmadım ama o beni bıraktı gitti böhüüü diye ağlayan bir kadın eninde sonunda bıktırır karşısındaki insanı. Üç yaşında çocuk değilsiniz, bu kadar bağımlılık iyi değil.

Onu o haliyle evde bırakmaya içim elvermiyor cunku hasta..dışarıda yiyip eve gelmekte bana biraz ters.. vicdan duygusu fazla gelişen insanlar böyle üzülmeye mahkum sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…