Lütfen yazdıklarıma duymak istediklerimi değil gerçekleri, doğru olanı, yapmam gerekeni yazar mısınız?
İki buçuk yıllık evliyim. Bundan 4 ay öncesine kadar eşim asgari ücretle çalışıyordu. Şimdi eşim jandarma eğitiminde. 5.700 tl kazanıyor.Şubat 20 de bitiyor eğitim. Sonra atama olacak ve görev yerine gideceğiz.Fakat eşim hiç tutumlu değil. Gider iki yüz tl ye kulaklık alır.Ve daha bir sürü şey. Çok önemli bir ihtiyaç gibi. Zaten sigara içiyor,parlem***
Eşimle geçen yıl ayrılma kararı almıştık Ailesi çok etkiliyor eşimi. Olmuyordu kafede çalışmaya başladım diye ailesi de kendi de istemiyordu. Sonra ben çıkmam diye direttim eşim ailesinin evine gitti ben evimizde kaldım. Bir ay ayrı kaldık. Sonra çıktım kafeden.Yapamadım, çok özledim eşimi. Daha sonra barıştık davadan döndük. Fakat biz ayrıyken kız kardeşi eşime bana telefon al diyor eşim de kız kardeşine söz veriyor sana telefon alacağım diye. Ki görümcem ağlayıp zırlayıp babasına bile her şeyi aldıran birisi. Sonra tabi biz barışıyoruz falan ama bundan haberim yok. Eşimle konuşuyorduk az önce telefonda bana dediki daha kardeşime telefon sözüm var. Ya eşimi adam yerine koymayıp paralanınca o kadar iyi davranıyorlar ki.Gözü kör gibi hiç bir şeyi görmüyor. Eşime dedim çok müsrifsin daha görev yerine gidince bir sürü para gerek olacak. Araba alacak taksiti, ev kirası falan. Önce elma simgesi olan o telefonun son modelini alacakmış ki kaç milyar. Sonra 1200 tl lik telefon almaya karar vermişler güya İnanmıyorum tabi 1200 tl olduğuna. Fakat istemiyorum almasını.Elini verecek kolunu kaptıracak biliyorum. Kaçarak evlenince biz hep diyorduk çekime gidelim diye.Eşim diyor ki sana da söz verdim çekim için sana da sözümü tutmayayım o zaman diyor. Ama bu ikimizin istediği bir şey.Özellikle bana verdiği bir söz değil ki. İnanın şuraya uzun uzun bir sürü şey yazabilirim. İçim onların ikibuçuk yıldır bana yaptıklarını, beni istemeyişlerini yüzüme baka baka herkesin içinde seni istemiyoruz keşke gelmeseydin deyişlerini unutamıyorum. Eşim her kavgada kv böyle deyince duyar ama heöen unutur geri. Sürekli fırsat kollayıp açığımı aramaya çalıştıkları o kadar belli ki.Önüme gelen herkes diyor ki seni kıskandıkları için istemiyorlar. Düşünüyorum kv ve görümcem kilolu ben bir şey giyince yüzleri şekilden şekile giriyor.Zaten eşim onların yanında bana yokmuşum gibi davranıyor. Biliyor kıskandıklarını. Ben bir yemek yapsam ya da iyi bir şey kp beni övse kv offf diye bağırıyor. Bunu kaç kez yaptı ama kimse anlamıyor. Çevremdeki çoğu kişi diyor ki yaşına göre beceriklisin. Yok baklava açıyorsun,bütün yemekleri yapıyorsun, temizsin, güzelsin,fiziğin güzel, evin düzenin çok güzel.Bunu kıskanıyorlar diyorlar. Ama inanın o kadar boşki bunlar. Bana düşmanlar resmen. Ben 22 eşim 24 yaşında. Bir çoğunuz eşiyin kişiliği oturmamış, daha çok genç diyebilirsiniz. Hatta birisi bu platformda eşin ailesi ile senin arandaki dengeyi kuracak ama malesef bu seninle olan evliliğinde olmayacak demişti. Bunu söz aklımdan hiç çıkmıyor . Çok üzülüyorum aklınıza gelebilecek bütün fedakarlıkları yaptım. Babam dövdü vermedi eşime. Amcamın oğluna vermeyi istedi ama ben kaçtım. Babam müteahhitti. Durumumuz çok iyiydi fakat eşimle yeri geldi ekmek alacak paramız olmadı. Şimdi bana parama karışma diyor.Benim onun için ailemi ezdiğim adam şimdi ailesi için beni eziyor. Babamla barıştık çok oldu. Babam ah etmedim kızım, arkandan beddua da vermedim demişti. Ama diyorum annemin ciğerini yaktım ondan mı böyle bilmiyorum.Allah hiç kimsenin evliliğine dert vermesin.