Üzülüyorum

ah be arkadaşım taktığın şeye bak.ALLAH ın yarattığı şeyle kimse alay edemez bikere.kafana takma söylenenleri ALLAH herkese farklı güzellikler vermiş canım..

o tarz insanlar ilk once kendilerine baksinlar. eminim ki kucuck beyinleri bile yok ki bu tarz konusabiliyorlar. arti hersey dis goruns degildir. hem tip ta ilerledi cok maliyeti de yok istersen taksitle burnunu yaptira bilirsin. ama bu kadar aglamana degmez inanki.....

öyle diyene sen önce kendine bak dersin canım bak bakalım bidaha bişey diyolarmı.sessiz kaldığın için üstüne geliyolardır.

Bırak millet ne derse desin.Kimbilir onların ne kusurları var da bastırmak için seninkini kullanıyorlar kendilerince.

Kafaya takarak onlara değer verme :delphin:

tatlım hiç umursama dicem ama nekadar faydalı olur bilemicem
ama ben senin yerinde olsam takmazdım çünkü benimde sivilceli bi yüzüm var ve iz kaldı yüzümde
görenler aaa falan desede 4 sendir hiç umursamadım halada öleyim boşverrrr gül geç yada takmıyorum hatta öle olduğu için seviyorum bile diyebilirsin

Eminim takma kafana dememiz için içini dökmedin ama gerçekten umursama.

Kimse kimseye kolay kolay kusurunu böyle rahat söylemez tabiii eğer ortada kusur yok kıskançlık var ise o zaman bir burun bile böyle laf olur ağızlarına.

aman cnmm boşverene milettiiiii sen kendin mutluysann kimseyi ilgilendirmez:)

aman cabım takma kimseyi sen kendini sev kimsenin senin bir tarafına yorum yapma hakkı yok,öyle konuşan insanların karakteri belli sonuçta bence kaale alınacak insanlar değiller,ha senin çok canını sıkıyosa,aynaya bakınca kendinden hoşnut olmuyosan git operasyon yaptır öyle çok maliyetli birşey değil bildiğim kadarıyla,ama bence hiç gerek yok senin canını çok sıkan insanlar varsa da bunların ağzının payını vermekten geri durma..

Herkes kendine baksın.

Niye canını sıkıyorsun güzelim, herkesin kendine göre eksikleri vardır, ama her insan bu eksikleriyle güzeldir.

Bir insanın görüntüsüyle ilgili en ufak dalga geçecek insanların, dikkate alıp, üzülmeye deyeceğini düşünmüyorum.

gercekten birininin kusurunu aramak aradıgında bulmasa bile bulmaya calışanların kişiliginden süphe ederim:1ninca:
helede bunu o kişinin yüzüne vurmak onun kalbini kırmak allah katındada yeri yok yaa bölelerinin kızın burnıundan yada baska bişeyinden size ne kardesim rabbim yaratmış size neee yani ogluna begenmiyosan alma yaa:mymeka:
rabbim bize baska bir dert veripte derman aratmasın inşallah....a.s
canımmm sende üzülme nolur herkes önce igneyi kendine çuvaldızı baskasına batırsın yani:oklava: :oklava: :oklava:

bu kadar sıkma canını, ama sana böyle söyledikleri zaman sinirlendiğini belli eden cevaplar vermezsen onlar yine bu tarz şeyler söylerler. O yüzden tavrını koymalısın... opuyorumnanaktan

canım yaşın kaç bilmiyorum
benim burnum kemerli ve ben de neredeyse ünvyi bitirene kadar takardım bunu kafama
profilden hiç görmek istemezdim kendimi
ama sonra kendine gel dedim
Rabbim seni böyle yaratmış bunu uygun görmüş dedim
valla kim ne derse desin hiç takmıyorum zaten öyle pek diyen kimse de yok
arada annem babam halam kuzenlerim falan şakalaşırız aramızda o kadar
babam da halam da kemer burunlu
onlara çekmişim
eşim de bayılır burnuma, öper ısırır kaydirigubbakcemile3
ne dertler var insanlarda bu tür şeyler için üzülmeye hiç gerek yok inan
her sabah sağlıkla nefes alarak uyanabiliyorsak şükretmeliyiz halimize :Saruboceq:

patavatsız insanlar, hiç tahammülüm yok böylelerine gerçekten.. ınsanların değiştiremeyecekleri şeylerle akıllarınca alay ediyorlar.. onu bunu boşver kim ne düşünürse düşünsün, hiç önemli değil, ama sen burnunun görüntüsünden rahatsızsan ve bu ciddi bi rahatsızlık veriyorsa sana psikolojik olarak, estetik düşünebilirsin canım.. ama tavsiyem herkese kulaklarını tıkaman..

Canım insanlar öyle dengesizki, bir laf söylüyorlar, heleki senin elinde olamayan bir şey için, ondan sonrada canını sıkıyorlar. Şimdi onların dedikleri için mi burnunu çirkin görüyorsun? cidden sende rahatsızmısın bu durumdan? bunu bir sor kendine. Ondan sonra yapabileceklerini sana söyleyim, inasanlar seni alaya aldıklarında sende kendine dalga geç, evet koca burunluyum, şöyleyim böyleyim de ve gülücük dağıt.Sen tepki verdikçe bu olayı daha çok abartacaklardır. Diğer mesele ise çok rahatsız isen burnuna bir baktır, kemik, et olabilir. Bir operasyon geçirip küçülmesini sağlarsın, benim bi arkadaşım ameliyatına estetik cerrah sokmuşlar nasıl güzel olmuş burnu. Hem SGK hastanesinde yapılmış.Bunlar benden sana öneriler canım.

merhaba... özellikle burunla dalga geçmenin çok büyük günah olduğunu söylemek isterim... allahın eli değer en son oraya o şekli verirken diye anlatırdı rahmetli babannem... aynı sorunu kuzenimde yaşadı senelerce resim bile çekilmezdi psikolojik olarak hele birde takıntı olmuşsa neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum... eğer maddi durumunuz elveriyorsa çok basit bir müdahale sonucu kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz durumunuz elvermiyorsa makyaj yapıyorsanız çeşitli tekniklerle gözünüze daha hoş gelecek duruma getirebilirsiniz ama sadece sizin gözünüze sizin için yoksa başkalarının laflarına falan kulak asmayın derim ben...kaydirigubbakcemile5

Herkesin burnu kendine yakışan şekildedir. Emin ol senin yüzüne dünyanın en güzel burnunu kondursalar hiç güzel olmaz. Eminim çok da güzelsindir. ınsanlar kişilerin değiştiremeyeceği özellikleriyle alay etmeyi bıraktığı zaman daha sağlıklı bir toplum olacağız. ben valla burnu yüzüne yakışmayanı abes duranı hiç görmedim şimdiye kadar. O yüzden takma kafana, söyleyene de çok net bir biçimde burnumu beğenmiyorsan benimle konuşma çiğ olma de.

Back
X