Üzülüyorum

benimde burun kompleksim vardı,öyle çok dikkat çekmiyor ama gisele bundhen gibi işte.

başta çok sinir olrdum,profilden resim çekemezdim,arkadaş sandıklarımda ''e yani...kötü tabi biraz'' derdi,

sonra o kişilerle arkadaşlığımı kestim,burun kompleksimde bitti,şimdiki sevgilimle çıkmaya başladık ve o burnuma bayılıyor,sık sık burnumdan öper,birkaç arkadaşımda durup dururken burnun yüzüne çok yakışıyo,başka türlü olmazdı,minik,hokka burun bile güzel durmazdı,tam kişiliğini yansıtıyo çok hoş falan demişti şokk olmuştum desem yeridir

kimseyi dinleme sen canım,eğer bu tür eleştirileri sevdiklerinden alıyorsan ve sende rahatsızsan amelyat olursun biter,ama sanmıyorum büyütülcek bişey olduğunu,burnun şekli değil yüze yakışması önemli

eer gerçekten dert edıyosan caresı var yanı tabı senn gercek dusuncense bu caresı olan bıse ıçn hayatı zehretmek sacma amelıyatını olursun bıter yanı artık kım estetıklı dıılkı zaten

sana burnunla ilgili sözler söyleyen insanların kim bilir ne kusurları vardır..kendi egolarını tatmin etmek amacı ile sana bunları söylüyorlar eminim..:dilcikar:

kendimi kendim yaratabilseydim inanki böyle yaratmazdim de.....böyle söyle yapardim surami burami de... ne terbiyesizlik...cok ayip..onlar seni üzdükce kirdikca sen sevap kazaniyosun...susmak cevap vermemekte bir ibadettir...hic üzülme...öyle kisiler zaten arkadas olamazlar ...kontak bile kurma..soguk davran ...

Insanlarin dediklerinden çok senin bu konuda ne düsündügün önemli. Eger gerçekten rahatsiz oluyorsan ve kendinle barisik degilsen ameliyat olabilirsin. Onlarin dediklerinide kafana takma ettikleri her bir laf gün gelir onlara döner

bencede taktığın şeye bak.benimde dişlerim çok bariz bişekilde yamuk ve herkes yaptırsana diyor hele bi yengem var her seferinde ben böyle memnunum diyorum o sıklmadan tekrar tekrar söyler bana her gördüğünde.ben böyle mutluyum başkalarının ne düşündüğü umurumda değil seninde olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…