- Konu Sahibi balkaymakim
-
sana hiç bişi yapmak veya söylemek düşmez bu durumda.
Birbirlerini cok severek evlendiler aslinda ama cokda cabuk tükettiler sevgilerini .
Abim onu aldatmadan öncede durum farkli degildi. Ilgisizdi bunu söylemek bile üzüyor beni ama aslinda abimi itende o oldu .Zoraki birlesme olmadi aslinda o da kocasini seviyo abimde onu ama cook ilgisiz ya Abimde ondan beter onada kiziyorum ..
Bakin hepiniz inanmiyorsunuz annesinin cocukla ilgilenmedigine bisey söylicem ama bilmem inanirmisiniz annesinin onda oldugunu söylemistim ablam diyoki hemen hemen 2 ay cocuk yikanmamis((
Cocuga ben bakmadim annem bakdi ben yurtdisinda yasiyorum.Ama kuzum konustum bugün hala sesi kulaklarimda nasilda masum(
abin de yengen de pek bi vurdumduymazmış. birilerinin uyarması lazım ama annen uyarmasın o zaman kaynana olur. sen ya da ablan yapacaksınız eğer başka bir uyaracak kişi yoksa.
Nereden baslasam bilmiyorum ama kisaca anlatmaya calisicam
Abim 8 yil önce evlendi ayri bir evde kirada otururken 5 ay kadar sonra gelinimizde hamile iken ev sahibi cikin dedi .Tabi gelinimiz cok üzüldü babam onu öyle görünce bizlere sordu ne dersiniz kiraciyi cikartip onlari cagiralimmi siz bilirsiniz dedik .Neyse teklif edildi onlarda tasindilar .Bir zaman sonra cocukda dogdu . O aradada babamin kanser oldugunu ögrendikBabamin tedavileri basladi felan derken abimlerin arasi bozuluyor abimin cep telefonuna mesaj felan geliyor .Ama bu olay cikmadan önce annemler fark ediyor esi abimle hic ilgilenmiyor o cocukla bir koltukda yatiyor abim bir koltukda evde hic aile ortami yok
Annem calisiyor babamin kolunda serum ignesi( kemoterapi icin ) ile gelinimizin sobasini dolduruyor ..babacim yukarida hasta yatarken ( yanliz )bir corba yapipda gel baba demiyor yada getirmiyor .. Babam camdan cocugu seviyor iceri gel bile demiyor kimse bisey demiyor mecbur degil sonucda yada düsünemedi
haa bu abimi hakli cikarirmi elbetteki hayir ama bence sogumasina sebep oldu ..hepimiz ama hepimiz abimi karsimiza aldik annem -sen defolup gidersin bu evden bu ev .... nin dedi gelinimize sahip cikarak hepimiz abime kizdik ...Annem gelnimize gitmiceksin annene o gidecek gelmesin buralara dedi ..Büyük ablam ortalik biraz yatissin diye gelinimizi götürdü evine ablam okadar zayiflamiski o dönem üzüntüden yigenime bakip bakip aglarmis.
Birgün ablami ariyor abim ve diyorki ne yüzle kaliyor senin yaninda neler söylüyordu utanmiyormu simdi orda kalmaya ! kovala onu
ablamin cevabi
seni ilgilendirmez burasi benim evim ne söyledi ise söyledi sanene sen gelme bu eve utanmaz .....
birinede benim babam o hasta hali ile camdan bakardida bir iceri gel demezdi ben derdim o hic orali olmazdi demis
neyse öyle böyle derken düzeldiler . Hepimiz rahat bir nefes aldik .
Zaman geciyor gelinimiz calismaya basliyor cocuga ablam bakiyor ama okadar sorumsuzlar ki ikiside cocugu almaya gec geliyolar ...
Ablam sikayetci ama bisey demiyor .. böle biraz daha zaman gecti derken..
Babami kaybettik((( annem isi birakdi ..
Artik yigenime annem bakiyor gelinimiz calisiyor peki abimin evinde bir aile ortami varmi
Gelinimiz isden geliyor annem yemek yapiyor yukar cikiyor yemegi begenirse cani isterse yiyor yoksa biraz oturuyor yada oturmuyor iniyor asagiya temizlik yapiyor abim geliyor acsa annemde yiyor yoksa oda iniyor evine pc basina
4 5 ay önce ablamda anemin en altdaki evine tasindi
Annem yanliz tek asina ablam diyorki anne gel beraber yiyelim yemegi tek basinasin zaten .Bizim gelin bakiyo annemin terlikleri oradaysa giriyor alama yemek yiyor ve evine cikiyor yoksa anneme cikiyor karni doyunca evine
Ablam diyoki yemin ediyorum yedigi yemkde felan degilim ama bir insan bukadarda yüzsüz olamaz insan bari 1 tane ekmek alirda gelir ben onun aldigi ekmegemi muhtacim ama insan bi mahcup olur hiic umrunda bile degil diyor
abim yeni is kurdu hadi simdi skkinlar diyo ama hep böyle
Peki ya yigenim inanirmisiniz hic ilgilenmiyor cocukla bir gece diger yigeimle birlikde yatiyor abimin oglu
ve diyorki
abiii uyuyamiyorum
niye abicim diyor yigenim
karnim ac diyor(((
cok agrasif o aksam yemek yedirememis annem aksamda annesi gelince eve gitmis tabi gerisini bilmiyo annem yani cocuk ac kalmis yedirilmemis ( Allahim sabir ver yaaaa )
cocuk cok agresif ablamalr diyor ... bak bu cocugu bir pedogok a götür kac kere söylediler hiiicc
cocuk iste olan cocuga oluyor hadi o erkek ilgisiz alakasiz odun ya sen sen annesin yaa
Ya insanin hicmi misafiri gelmez yada özenmez hiiic
Sekiz yillik evli bir kere bile bir yemek yapipda buyrun bugün bizde yiyelim dedigi yok sakin yanlis anlasilmasin bunu aman iste efendim bizi yemege cagirmadi felanda anlaminda asla söylemiyorum ama bir aile ortami yok ya
Yani kendi kuzenin cagir ne bileyim akrabani cagir kadin gibi davran ya 8 yildir evli bir kere teyzesini cagirmis okadar
Evlerine alisveris bile yapmiyolar yok yani ev gibi degil ya cok tuhaf
Bakin abimi kesinlikle hakli felan görmüyorum ama benim abimin ona diyecek hali yok ya hadi pazara gidelim yemeklik yok yada su arkadaslarimizi bir caya cagiralim
Anlamiyorum hicmi insan bir kere olsun bir kahve yapipda kocasi ile özenipde karsilikli bir kahve icmez yemegi gectim yani..
Simdiye kadar kimse birsey sölemedi hele annem cogu seyi bize bile anlatmadi huzursuzluk olmasin büyümesin felan diye korkuyodu aralari bozulur diye
Hos bizde asla bisey söylemezdik ya zaten söylesek 8 yildir söylerdik
Ama bugün okadar sinirlendimki gelinimizin ailesi evlerinde insaat oldugu icin hemen hemen 2 aydir abimlerde kaliyor
durum aynen su bütün gün tv acik o dizi senin bu dizi benim evde okula gidicek cocukmu var kimsenin umrunda degil tv acik cocuk ders yapiyor odasina götürüpde ilgilenmeyi akil edicek anne nerde
sabaha kadar kardesi sigara iciyor pc basinda olan duman cocugun yattigi odaya(
cocuk gec kalkiyor annesi iste tabi cocuk bir kahvalti ile okula gidiyor aksama kadar onunla duruyor anneannesi demiyor bile cocuga beslenme hazirlayayim bir meyva yedireyim
cocuk birgün ne oluyorsa cilgina dönüyor eline semsiye aliyor ve büyük annesini ve anneannesine aya bir vuruyor
Anneannesi agliyarak ablama iniyor ne bu cocuk böyle biz burdayiz diyemi böyle felan diyor ablamda
-bak ... abla bu cocuk normal degil kac kere söyledik ama anlatamadik .... a anne geliyor ir elinde bez bir elinde süpürge baba geliyor pc basina böyle cocukmu yetisir ilgi yok alaka yok bak annem artik bakamiyo cocuga otursun .... calismasin baksin cocuguna cocuk iyi degil................
diye güzelce anlatiyo ve haklisin diyor annesi
cocuk zaten cok agresif evde kalabalik olunca zaten ilgi yok iyice cigrindan cikmis ve okulada götüremiyorlarmis((
dün anneme geliyor gelinimiz cocukda orda cocugun üzerine gidiyor okula gitmedi diye annemde engel oluyor dur diyor simdi annenlerde var ondan cocuk biraz simardi felan diyor
hemen annemler ne yapiyorki cocuga felan dyor cikisiyor
annemde bise yaptiklari yok simardi sadece diyor
diyemiyor ilgelmiyosunuz felan diye yanlis anlar diyor ayda yilda bir annesi geldi o da laf olmus gibi olmasin diyor
bence anesi felanlede alakasi yok zaten ilgilenmiyodu simdi hic ilgilenmiyo
o da yetmiyo abimedemi söylüyo neyse artik abimde dövmeye kalkiyo
tabi annem yine kiziyo böyle cocuk yetismez felan.........
ama bisey demiyo gelinimiz icin yada abim icin
Annem önce dedi annesi gitsin konusucam ... la dedi olmaz böyle yeter artik ...
ama sonrada vazgecti ya bana bisey derse yüzgöz olmak istemem diyor kirmak yada kirilmak istemiyor
Bende dedimki acaba abimlemi konussak ama sikayet amacli felan degil yani neden sizde bir aile ortami yok neden cocukla ilgilenmiyorsunuz niye bir sofrada yemek yemiyorsunuz yapsin esin ymeginizi bir cesitte olsa o yapsin beraber yiyiyn ya hadi o da olmuyo yine annemden alin yemegi ama evinizde yiyin
yokmu arkadaslariniz davet edin biyerlere gidin aile olun ..............
Ya kizlar Allahda biliyor ya gercekden gelinimizi seviyorum ama cok kizginim neden öyle yapiyor bilmiyormu isinemi gelmiyor cözemedim gitti 8 yil oldu
ne yapsam siz ne yapardiniz yigenime cok üzülüyorum(
Birbirlerini cok severek evlendiler aslinda ama cokda cabuk tükettiler sevgilerini .
Abim onu aldatmadan öncede durum farkli degildi. Ilgisizdi bunu söylemek bile üzüyor beni ama aslinda abimi itende o oldu .Zoraki birlesme olmadi aslinda o da kocasini seviyo abimde onu ama cook ilgisiz ya Abimde ondan beter onada kiziyorum ..
Bakin hepiniz inanmiyorsunuz annesinin cocukla ilgilenmedigine bisey söylicem ama bilmem inanirmisiniz annesinin onda oldugunu söylemistim ablam diyoki hemen hemen 2 ay cocuk yikanmamis((
Cocuga ben bakmadim annem bakdi ben yurtdisinda yasiyorum.Ama kuzum konustum bugün hala sesi kulaklarimda nasilda masum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?