Yüzüğü görünce rahatlayan tabiri caizse istediğimi aldım daha umrumda olmaz diyen tiplerden, evlenince daha kötü olur iyi düşün.
İyi düşünün evlenince değişir iyi olur diye düşünmeyin boşuna çünkü daha beter oluyor tecrübeyle sabittir
Ben bazı insaları olayları ilişkileri anlamıyorum.
Kıskansa suç kıskanmasa suç. Rahat olsa suç olmasa suç. İlgilense cok sıkıldım bunaldım ilgilenmesse bi sorun mu var şöyle böyle.
Gerçekten insanoglu çok garip Buna kendimde dahilim.
5 yılın verdiği bir rahatlık var bir monotonluk var gibi geldi bana
Sevgiden ziyada alışkanlık lüks etmiş erkek arkadaşınızda bence.
Artık hiç birşeyden cekinmiyo etmiyo. Önemsemiyo Önemsemiyo derken yalnış anlaşılmasın.
Bu tür tavırlar ortaya cıkıyo mesaj atmayı unutmalar atmamalar , nasıl olsa konuşuruz dşüncesi unutmalar vs.
Çok rahat takılıyor anladım kadarıyla
Önceden sizi kıskanması ve şimdide böyle yapması daha garip geldi bana
Hadi telefon mesaj görüşme neyse de kıskançlık egolarına ne oldu Artık neden kıskanmıyor sizi.
Aslında yapılacak şey belli bnu yapmalısınız
Kendinizi geri çekeceksiniz o mesaj atmadan atmıcak aramadan aramıcaksınız
Buluşalım dediği zaman işim var diyeceksiniz kendinizi agırdan satacaksınız
Onu kıskandırcak hareketlet yapacaksınız atıyorum Dışarı çıkıp çok süslenmek makyaj yapmak Vs.
O olmasa da hayatınıza devam edebileceğinizi göstermeniz gerekiyo
Tüm bunlar olduktan sonra eğer hala böyle ise eğer hala umursamıyo ise bitmiştir bu ilişki zaten sadece alışkanlıktır
Yok bunlar olurken onun da içi içini yerse size düşlesirse birşeyleri sorgularsa kızmaya kıskanmaya başlarsa o zaman bu sadece gelip geçiçi bir dönemdir
Dediğim gibi bunu ölçmek de sizin elinizde.
Aslında taktik cok olay kaçan kovalanır Hesabı yapacaksınız
Ama bunu yapmassanız bu durumlada baş edemessiniz söyleyim
ilk başlarda ilgili sonradan ilgisiz erkekte vardır bir karın ağrısı
sevgilimle ayrılmadan iki hafta önce aynen böyle davranıyordu bana
defalarca sordum ne var diye birşey yok dedi
sonra doğum günümde sürprizler felan
ben yanılıyormuşum demekki dedim
sonra 4 gün sonra ayrıldı
o soğuk davrandığım zamanlarda düşünüyordum ama doğum günün var diye ayrılmadım dedi
sonra elde sıfır işte
bence sikinti yok.insan bazen boyle olur dimi.hangi erkek yuzugu takinca degismiyorki cok nadir.bence sorma rahat birak cik disari gez toz eglen o zaman aradigin ilgiyi bulursun belki ondan
Merhaba arkadaşlar
o kadar çok kişiye sordum o kadar farklı yanıtlar aldımkiama işin içinden çıkamıyorum artık
ne olur bana bi akıl verin yardım edin..
Benm 5 yıllık bi ilişkim var hala devm ediyo.yakında evlenicez.
Ama benım nişanlım çok ilgisiz umursamaz tavırlar.sevgılı surecınde bir sürü sorunlar yasadık hepsini atlattık.gerek o yalnıs yaptı, gerek ben..
Bırbırımızı affettik,tekrardan başladık.bana seni bırakmam,baskasın yaretmem diyip,herkesten kıskanan insan gitti.yerine gevşek,rahat biri geldi.her yolu denedm.soğuk davranamıyorum çünkü seviyorum.bahaneler uydurucam görüşmeyelım anlasın hatasını diye.geliyiimmi diye sormadan pat diye yanımda bitiyo.
Yanı anlayacagınız ne istesem yapamadım..
Sevdiğini biliyorum ama aaşırı rahat.msj yok,sadece bi uyandım dıye haber verir.gün içinde dgru düzgün atmaz bıle.benimde içim içimi yiyo bu rahat tavırları.kıskanma yok artık bunu anlıyorum...yada bunu bellı etmıyo..
Eskıden uyurken saaatlerce konusurduk.sımdı ara dyorum unutuyo.bişey oldu arada kaynadı diyo.
örnegın gecen gun hasta oldum ; geldi bıraz durdu yanımda,aksam aradı ben arkadaslarla dısarı cıksammı karar veremedım dedı.bende dedımkı '' ben hastayım sen arkadaslarınlamı cıkıcaksın '' dedim.ben gelsem yanına ne olcak elımden ne gelıyo dedı.bende '' be dktrmuyum sen hastayken geliyorum yanına ..neyse git sen bilirsin dedım''
acıkcası gelmesını bekledım.ama bı msj geldı.ben dısarı cıkıyorum dye...
Sonra aradı 2saat sonra gelıyorum dedı.geldı yanımda telde oyun oynuyo.gel okey oynayalım beraber faln dyo.
Bıde buyuk bı yerde yasıyorz ankaralıyım.nereye gıttın etttın vs sorarsam ısın ıcınden cıkamam deliricem kızlar yardım edin..
Kaybetmek istmıyorum sevıyorum ama artık bu yapılanlaar benı cok bunalttı.bı mutlu olamadım.
Dipnot: Onunla konusmayı denedım,baskası varmı diyede sordum.hayr dedi.ama artık bana acıklama yapmak onu sıkıyomuş.ınanmam gerekıyomuş,ayrılamkta istemıyo: 43:
Canım herşeyi anlarımda bi mutlu olamadım lafına bir anlam veremedim.
Mutluluk varsa sevgi de vardır mutlu olmadığın bir ilişkide neyi seviyorsun ki?
Sadece çok uzun bir süredir beraber olduğunuz için bir alışkanlık var. Kusura bakmayın ama ben bir sevgiden çok beklentiler olduğunu gördüm sizin ilişkinizde. Sizi üzmek istemem ama bence ilişkinizi bir gözden geçirin derim. Mutluluklar :)
ama ayrılmaya calısıyor sandım bende acıkca söyledım
hayr ayrılsam bıterdı zaten dedi.bende amacını anlayamadım.onu kıskanmamımı ıstyor acaba
canım bana yoo ayrılmak istemiyorum dedi
ama sonra ayrıldı
burda önemli olan kadının geri adım atabilmesi
ben aramadım o aradı
bir iki gündür normal konuşuyorduk
şimdi yine soğuk tavırlar başladı
anladım ki olmayacak
karsılıklı ılgı sevgı olunca mutluluk olur bence.bende karsı taraftan bunu tam anlamıyla göremedım,sürekli gel gitli, o yuzden kullandım o cumleyı.
tesekkurler yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?