Uzun ama ne olur okuyun ve bana akıl verin :((((

Bırakın üzerinize düşen o olsun.
Ona her detayı en ince ayrıntısına kadar anlattığınızda ilişkinizin daha sağlam olacağını düşünmeyin. Sizi merak etmesine izin verin ve fazla detay vermeyin!
Tüm hayatınızı onun üzerine kurduğunuzda size daha bağlı olduğunu sanmayın! Aksine unutulmuş bir kişilik erkeğe silik bir insanı hatırlatır. Silik insanlarla da kimse beraber olmak istemez.
Ondan birazcık uzaklaşın. Her adımı beraber atmaktan vazgeçin. Tek başınıza olduğunuzu hatırladığınız anda ona daha cazip geleceksiniz.
Gün içinde onu ilk arayan sizseniz artık aramayın! Onun aklına geldiğiniz anda ilk yapacağı şey sesinizi duymak istemesi olacaktır.

evtt ister istemez herseyımı anlatyrm ona haklısın bu bırazda uzun ılıskılerın kaderı sanırım.herseyı bılıyo hakkınızda
senın söyledgını o bana yapıyo biliyomusun.bi yere gidicekse söyluyo ama cok fazla bılgı vermıyo,detay yok yani
kendnce bı taktik içinde olabilirmi

tatlım yaşını öğrenebilirmiyim senin?
bu kadar iyimserlik neden?
erkekler düz mantıkla çalışır onların neyine taktik?
sen mıç mıç mıç adamın peşinde dolanırsan elbette ohhh sövsemde sevsemde nasılsa yanımda der.
uzun ilişki kaderini kabul etmiyorum ben
biz 10 yıldır birlikteyiz ve hiçte boşveremez beni.

24 yasındayım:26:
ben sadece sevgılı degl her konuda boyleyım
kendım kotu dusunemedgm gıbı karsımdakınıde kendım sanıyrm.nasılsam öyle davranıyrm ekstra bısey katmıyorum.kızgınsam tatlı dıllı yapmacık yapamıyrm gibi gibi..
sanırım benım önce kendımı,fiikirlerimş değiştirmem lazım:26:

bak sana kendimden bir örnek vereceğim..
saat 11 gibi beni aradı ve cumartesi için yer ayırttım seni alacağım dedi.
arkadaşımla buluşacağımı ve gelemeyeceğimi söylediğimde ertelersin dedi
sesi gergin bi şekilde kapattık.
az önce aradı ve bu saat oldu ne aradın ne sordun çisem erteledinmi arkadaşını dedi
ahh ben seni tamamen unutmuşum yoğunluktan malesef erteleyemem sözverdim gitmeliyim sonra konuşalımmı işlerim var dedim ve kapattık.
iki dakika geçti geçmedi geri aradı tatlım özür dilerim ileri gitmek istemedim diye..
halbuki ileri gittiği felan yok.
ben yine herzamanki gibi gel dediğinde gelen git dediğinde giden kadın olmadım bi kez daha anladı.

haklısınn anladım demek istedğini
benımkıde muhtemelen bu aksam görusmek ıstycek ve ben evde ısım var cıkamam diyim
ewe gelmek isterse işim var bıtınce haber verym dıyım ama haber vermym olurmu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…