gerı adım atmalıyım yanı
canım sende benim gibi belli ki sürekli ilgilenmişsin en kötü anı hep toparlayıp devam etmişsin
biz 3 kere ayrıldık son ayrılık hariç hepsinde ben barışmak istedim
ama son ayrılık da dur dedim kendime
kendimi dinledim ve artık olamayacağına kanaat getirdim aramadım bir daha
sonra o aradı
ama değişmediğini ikinci günde gösterdi
geri adım önemli
erkek egosu sarsılınca akıllanır.
sevgili olsam emin ol yapabilirdim daha rahat olurdum ama nişanlıyım:26:
daha evli değilsin bir de bu açıdan bak
yani yol yakınken iyi değerlendir
seviyorsun benim gibisin sende
ne olursa olsun devam etmesini istiyorsun
bende öyle
ama mutlu değilsen
ki bende değilim
ya işte can yücelin söylediği gibi
olmuyorsa zorlamayacaksın
ama çözümse istediğin bir süre geri dur mesaj atma sorma
benimde elim gidiyor telefona ama atmamalıyım
isterse kendisi arar
Biraz da sen kaç bakalım ilgisiz davran o ne yapıyorsa sen de onu yap bak bakalım o zaman ne olacak. Seni kaybetmek istemiyorsa bu sefer o seninle ilgilenmeye başlar. Ama hala umursamıyorsa kaybetmekten korkmuyor demektir. Ona göre karar verirsin
bence sikinti yok.insan bazen boyle olur dimi.hangi erkek yuzugu takinca degismiyorki cok nadir.bence sorma rahat birak cik disari gez toz eglen o zaman aradigin ilgiyi bulursun belki ondan
sevıyorumki ayrılmak ıstemıyrm:44:
sankı o olmassa baskasıyla olamam gıbı gelıyo bana
sanırım son seçeneğim bu kaldı:26:
tatlım monotonluga baglamıs dogru ama daha bunun evlılıgı var sevgı ılgı ask tutku olmadan evlilik sadece zindan olur bence ıyı dusun evlenınce daha cok zorlanırsın iyi düşün ve kararını ver evlilik hayatının gerı kalanı demek ... yol yakınken çaresini bul ve bu kadar üzme tatlı canını
İlişkiler hep aynı dinamikte gitmez, hele ki yılları devirmişse
Alışkanlığın getirdiği bir gevşeklik mutlaka oluyor bence bu durumu yanlış algılıyorsunuz, sürekli sevgi kelebeği gibi dolaşamaz ki insan. Sürekli jestler,sürprizler,iltifatlar,sürekli bir arada olmak yorar insanı ve güzelliğini kaybeder.
Hastalığınız Allah korusun ağır bir şey olsaydı eminim paçaları tutuşurdu, ama evde hafif bir istirahettesiniz, telefonla sürekli iletişim var tabi ki çok ciddiye alınmıyor. İlgi her zaman aynı düzeyde olmaz, bunu beklemek sizi yıpratır. Tabi ki biraz hareketlendirmek için kendini biraz çekmek gibi taktikler uygulanır ama ben diğer arkadaşların dediği gibi ayrılacak, yol yakınken dönecek bir durum göremedim.
Aynı şey benim de başıma gelmişti yıllar önce ki, biz de ayrılıp yeni barışmıştık üstelik..
aramıyo sormuyo,ilgilenmiyo,arıyorum lütfen konuşuyo,dedim sen kimsin ki kız arkadaşını merak etmeyeceksin,arayıp sormayacaksın,o zaman dışardaki adamlardan ne farkın var??
nitekim bikaç gün sonra da tamamen koptu ipler,ayrılmak istiyomuş ta söyleyememiş te mış mış mış......
uzun lafın kısası kimse sevgilim yada eşim dediği birinden böyle davranışları hak etmez ve doğru olanı da bu değil bence,sen kıymetlisin ve sana öyle davranmalı yoksa kapıyı göstermek lazım,yaşasın hayatını istediği gibi,korkma bir o yok bu hayatta...
açık açık konusun suçlamadan ama
eskisiyle bugün arasında ne fark var, senı degıstıren nedır?
ne duusnuyorsun, ne ıstıyorsun?
bunları cevaplarken cevaplar bır yana gözlerınden anlarsınız zaten...
şimdi diyecegm kı sızde ılgısız davranın ama bu gecıcı bır cozum olur evlendıgınzde evınde onu bekledgnızı bılen bır koca yıne aynı seylerı yapacaktr eğer kişiliği buysa alısmak zorundasınız yada dusunmek etraflıca....
aslında konusmaya calıstım bu sekılde
bişey olmadgını normal davrandıgını,aksine benım cok irdelediğimi söyledi.
bi sorun olsa devm etmek ıstemesem yada artık sevmesem ben neden evlenıyım senınle yol yakınken bırakırdım dedi:26:
o zaman evleneceğin adamla artık gerçek anlamda tanısmıs bulunuyorsun...
5 yıldan sonra bir ilişkide her an her dakika sevgi pıtırcığı gibi olmayı beklememek lazım. öyle ilişkiler varsa da istisna, biz şimdi genele bakmak zorundayız. senin ayrımını yapman gereken asıl şey ilgisizlik mi yoksa rutin mi olduğunu ayırt etmek. belki ilişkinin geneli durağanlaşmıştır ama yeniden canlandırılabilir. ama eğer karşı taraftan ilgisizlik sinyalleri başgösterdiyse bundan sonrası genelde iyiye gitmiyor. iyi gözlenle. sana ve hassasiyetlerine ne derece önem veriyor? bunların hepsi evlendikten sonra karşına çıkacak çünkü.
Merhaba arkadaşlar
o kadar çok kişiye sordum o kadar farklı yanıtlar aldımkiama işin içinden çıkamıyorum artık
ne olur bana bi akıl verin yardım edin..
Benm 5 yıllık bi ilişkim var hala devm ediyo.yakında evlenicez.
Ama benım nişanlım çok ilgisiz umursamaz tavırlar.sevgılı surecınde bir sürü sorunlar yasadık hepsini atlattık.gerek o yalnıs yaptı, gerek ben..
Bırbırımızı affettik,tekrardan başladık.bana seni bırakmam,baskasın yaretmem diyip,herkesten kıskanan insan gitti.yerine gevşek,rahat biri geldi.her yolu denedm.soğuk davranamıyorum çünkü seviyorum.bahaneler uydurucam görüşmeyelım anlasın hatasını diye.geliyiimmi diye sormadan pat diye yanımda bitiyo.
Yanı anlayacagınız ne istesem yapamadım..
Sevdiğini biliyorum ama aaşırı rahat.msj yok,sadece bi uyandım dıye haber verir.gün içinde dgru düzgün atmaz bıle.benimde içim içimi yiyo bu rahat tavırları.kıskanma yok artık bunu anlıyorum...yada bunu bellı etmıyo..
Eskıden uyurken saaatlerce konusurduk.sımdı ara dyorum unutuyo.bişey oldu arada kaynadı diyo.
örnegın gecen gun hasta oldum ; geldi bıraz durdu yanımda,aksam aradı ben arkadaslarla dısarı cıksammı karar veremedım dedı.bende dedımkı '' ben hastayım sen arkadaslarınlamı cıkıcaksın '' dedim.ben gelsem yanına ne olcak elımden ne gelıyo dedı.bende '' be dktrmuyum sen hastayken geliyorum yanına ..neyse git sen bilirsin dedım''
acıkcası gelmesını bekledım.ama bı msj geldı.ben dısarı cıkıyorum dye...
Sonra aradı 2saat sonra gelıyorum dedı.geldı yanımda telde oyun oynuyo.gel okey oynayalım beraber faln dyo.
Bıde buyuk bı yerde yasıyorz ankaralıyım.nereye gıttın etttın vs sorarsam ısın ıcınden cıkamam deliricem kızlar yardım edin..
Kaybetmek istmıyorum sevıyorum ama artık bu yapılanlaar benı cok bunalttı.bı mutlu olamadım.
Dipnot: Onunla konusmayı denedım,baskası varmı diyede sordum.hayr dedi.ama artık bana acıklama yapmak onu sıkıyomuş.ınanmam gerekıyomuş,ayrılamkta istemıyo: 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?