Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yanlışlıkla beğense geri çekerdi beğenilerini yani instagram kullanmasını hiç bilmeyen biri değildir heralde. engelleme kısmını bilemicem:) dikkat mi cekmeye calışıyo acaba. senin ona yazmanı istiyor olabilir cesareti yoksa falan...
Birkaç ay arkadaş gibi konuştuk ama her konuştuktan sonra engelliyordu o beni. Sonra ben onu engelledim iki ay sonra açtım, daha da konuşmadık ama zaten bir şey çıkmaz ki bundan arkadaş gibi konuşuyorduk sadece :) engelleyince beğeniler geri alınıyor mu acaba çünkü bgeeni gözükmuyor instada
Birkaç ay arkadaş gibi konuştuk ama her konuştuktan sonra engelliyordu o beni. Sonra ben onu engelledim iki ay sonra açtım, daha da konuşmadık ama zaten bir şey çıkmaz ki bundan arkadaş gibi konuşuyorduk sadece :) engelleyince beğeniler geri alınıyor mu acaba çünkü bgeeni gözükmuyor instada
sen şuna bi laf atsana:) madem arada konuşuyorsunuz yazmanda bi sakınca olmaz bence. esprili bişey yaz foto beğenmesiyle ilgili bakalım tavrı nasıl olacak
sen şuna bi laf atsana:) madem arada konuşuyorsunuz yazmanda bi sakınca olmaz bence. esprili bişey yaz foto beğenmesiyle ilgili bakalım tavrı nasıl olacak
Çok şaşırdım ben çünkü kaç ay hiçbir şey payladmamisti ne benimle ne de başka biriyle alakalı, birden 6 beğeni olunca şoka girdim 1 değil bi de 6 olunca :) facebookuma girmis, taaa aşağılara inmiş sonra ordan instagramimi bulmuş, 6 beğeni ooyy oy