Uzun bir aradan sonra ortaya çıkan eski sevgili..

yanlışlıkla beğense geri çekerdi beğenilerini yani instagram kullanmasını hiç bilmeyen biri değildir heralde. engelleme kısmını bilemicem:) dikkat mi cekmeye calışıyo acaba. senin ona yazmanı istiyor olabilir cesareti yoksa falan...
Birkaç ay arkadaş gibi konuştuk ama her konuştuktan sonra engelliyordu o beni. Sonra ben onu engelledim iki ay sonra açtım, daha da konuşmadık ama zaten bir şey çıkmaz ki bundan arkadaş gibi konuşuyorduk sadece :) engelleyince beğeniler geri alınıyor mu acaba çünkü bgeeni gözükmuyor instada

Birkaç ay arkadaş gibi konuştuk ama her konuştuktan sonra engelliyordu o beni. Sonra ben onu engelledim iki ay sonra açtım, daha da konuşmadık ama zaten bir şey çıkmaz ki bundan arkadaş gibi konuşuyorduk sadece :) engelleyince beğeniler geri alınıyor mu acaba çünkü bgeeni gözükmuyor instada
sen şuna bi laf atsana:) madem arada konuşuyorsunuz yazmanda bi sakınca olmaz bence. esprili bişey yaz foto beğenmesiyle ilgili bakalım tavrı nasıl olacak;)

sen şuna bi laf atsana:) madem arada konuşuyorsunuz yazmanda bi sakınca olmaz bence. esprili bişey yaz foto beğenmesiyle ilgili bakalım tavrı nasıl olacak:KK66:
Bir şey yazarsam kendini bit şey sanıyor, konusruktan sonra beni engelleyip ikimiz için en iyisi bu falan diyor bu yüzden çekiniyorum :D

Çok şaşırdım ben çünkü kaç ay hiçbir şey payladmamisti ne benimle ne de başka biriyle alakalı, birden 6 beğeni olunca şoka girdim 1 değil bi de 6 olunca :) facebookuma girmis, taaa aşağılara inmiş sonra ordan instagramimi bulmuş, 6 beğeni ooyy oy :KK70:
Ayy ayy heyecanlar heyecanlar :KK48:

Önce beğenmiş dikkat çekmek için. Sonra pişman olmuş engellemiş. Engellediği zaman beğenilerin de görülmeyeceğini sanmış

Böyle işte...

Seni stalkliyor bariz :KK53: unutamamis demekki, sonra da reddedilirim diye kaldırıp engellemiş o paniklee.

Back
X