Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim