• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bir aradan sonra yine ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim

Eşindeki bu rahatlık nedir ya
Gerçek kardeşi bile değilmiş
Bana böyle bir misafirlik ters geldi açıkçası
Dune kadar eve erkek sinek sokmayan esim ben hamile kaldigimdan beri cok rahat. Artik sinirlerim iyice bozulmaya basladi. Yani esim ise giderken onun bu evde kalmasi normalmi bu rahatlik nerden geliyor. Ki benim babam yan binamda eger bi duysa gorse esime etmedik hakaret birakmaz. Benim babam bu konularda asiri tutumludur . Iki arada bi derede kaldim. Bi taraftan susayim amcasinin ogludur kalbi kirilmasin diyorum bi taraftan babam duyarda esime hakaret eder diye bunalimdayim ben zaten hepten kendimden gectim. Apartmandaki tanidiklarimda laf ediyor. Genc oglan ne isi var diye off foff

Yakışık almıyor çünkü evde bi sen bi onun olması. Tamam güvenilir biridir belki ama yine de hoş değil
Dediğin gibi üstün başın uygun olmaz ya da banyoda falan olursun geliverir
Hem karısı da nasıl böyle rahat.
Adamın kendi annesi babası yok mu gitsin onlarda kalsın?

Eşine bir rest çekme vaktin gelmiş.

Siz uyarın Eşiniz ve amcasının oğlu bir aradayken konuyu açın herkes sizi geciştiriyor gibi geldi ondan sana zarar gelmez nedir rahatını bozuyor yetmezmi ..

Kizlar okadar bunaldim ki dertlesmeye cok ihtiyacim var. Sıkintidan uyuyamadim . Ben kayinvalidemlerle birlikte oturuyorum eski konularimda var hersey . Simdi onlar koye gittiler ekimin ortalarina kadar yoklar. Koye gitmeden once esimin amcasinin oglu ayridanda sut kardesi abisiyle yengesiyle kavga ediyor bize geliyor. Ilk basta eyvallah dedim ben 25 yasindayim o da 29 falan . Kayinvalidemler var diye sesimi cikartmadim. Annemler koye gitmeden once konustuk ne zaman evine geciceksin falan diye ayarlicam dedi. Hala bekliyoruz. Akilli esimde anahtari vermis her zaman girebilirsin diye. Kaynim diye bahsedeyim vardiyali calisiyor. Esim ise giderken o eve geliyor oglenden sonraya kadar uyuyor. Ben tesetturluyum. O kalkip gidene kadar basimda esarp ustumde hirka dolaniyorum evde. Esime bu durum normal degil desemde ondan sana zarar gelmez diyor baska birsey demiyor. Ben zaten bir oturan biriyim bi 3.5ay rahat edicem sortla dolasicam askiliyla dolasicam yok yani hic bir sekilde rahat degilim hamileyim ve daha cok bunaliyorum. Yatak odasinin kapisi kapali hava almiyor oda. Gorumceme soyluyorum aricam onu diyor gecistiriyor . Kaynanama soyluyorum ararim ben diyor gecistiriyor. Herkesin keyfi rahat ama ben rahat degilim

Masallah esindeki rahatligaa. Heralde hamilesin diye sana bakmayacagini saniyor

Yakışık almıyor çünkü evde bi sen bi onun olması. Tamam güvenilir biridir belki ama yine de hoş değil
Dediğin gibi üstün başın uygun olmaz ya da banyoda falan olursun geliverir
Hem karısı da nasıl böyle rahat.
Adamın kendi annesi babası yok mu gitsin onlarda kalsın?

Eşine bir rest çekme vaktin gelmiş.
Sorun iste evli olmamasi canim bekar. Annesi babasi saf insanlar koyde yasiyorlar. Kendi evi var hatta kiraya verdi evini bekar birine . Arkadasi cagirmis birlikte kalalim ikimiz birbirimize arkadas olalim diye. Maasi iyi evi var kira aliyor moturuda var yani herseyi var bizde kalmasinin bir anlami yok

Koca adam gitsin bı otelde kalsın ne yüzsüz insanlar var yaa... Allah bilir hizmet de bekliyordur karnın burnunda halinle..
Ya illaki kalkinca yemek bisey bekliyor anliyorum yani halinden. Simdi esim ise gitti o yukarda uyuyor evimiz dublex. Normalmi degil .

Masallah esindeki rahatligaa. Heralde hamilesin diye sana bakmayacagini saniyor
Evet aynen oyle dune kadar inanki cay icittirmiyordu sohbet ettirmiyordu simdi bu rahatlik hamileyim diye . Gercekten zarar gelcek biri degil ama kolu komsu laf eder diye de korkuyorum sonucta herkes onu tanimiyor. Bide kayinpderime bile alisamamisken 6 sene olmus ona alismam heralde mumkun degil

Ya illaki kalkinca yemek bisey bekliyor anliyorum yani halinden. Simdi esim ise gitti o yukarda uyuyor evimiz dublex. Normalmi degil .

Yapma yemek filan madem kocan çok istiyor o yapsın kuzenine hizmeti. Ne anlayışsız insanlar var ya yaz günü hamile kadına yaptığı eziyete bak... Ben olsam gider babamda kalırım adam gidene kadar.

Evet aynen oyle dune kadar inanki cay icittirmiyordu sohbet ettirmiyordu simdi bu rahatlik hamileyim diye . Gercekten zarar gelcek biri degil ama kolu komsu laf eder diye de korkuyorum sonucta herkes onu tanimiyor. Bide kayinpderime bile alisamamisken 6 sene olmus ona alismam heralde mumkun degil

Bence esinizle net bi sekilde konusun gitmesini isteyin. Tekrar oyalarsa ben aileme gidiyorum dersin. Az korkut esini. Oyle sey mi olur yaa evi de var parasida var gitsin otelde kalsin yada kendi ailesinde. Yaz boyu cekilir mi hic

Siz uyarın Eşiniz ve amcasının oğlu bir aradayken konuyu açın herkes sizi geciştiriyor gibi geldi ondan sana zarar gelmez nedir rahatını bozuyor yetmezmi ..
Aynen oyle birde bunun kardesi var erkek o da gorumceme gidip kaliyor esi gece calisyor bazen bu cocuk onlarda kalinca gorumcem uflayip pufluyor yuz vermiyorum artik filan diyor esi de izin vermiyormus . O amcasinin oglu oldugu halde rahatsiz oluyor ama ben rahatsiz olunca kimse beni tinlamiyor

Bence esinizle net bi sekilde konusun gitmesini isteyin. Tekrar oyalarsa ben aileme gidiyoru dersin. Oyle sey mi olur yaa evi de var parasida var gitsin otelde kalsin yada kendi ailesinde. Yaz boyu cekilir mi hic
Aklima zaten benimde oyle geldi. Bunaliyorum kizlar gercekten abartmiyorum . Zaten hamileliktenmidir nedir yaniyorum surekli. Benim ablam gelcek kalmaya teyzem gelcek hep birlikte mi kalicaz. Bugun kesinlikle soylicem. Yukariyu kaynanama temizlettirdim cikamiyorum ust kata diye zaten tup bebekle hamile kaldim kendimi fazla yormuyorum . Ee simdi ust katta kaliyor heryer heryerde. Gunaha giriyorum belki ama yani ama mesafesizlikten nefret ediyorum.

Yapma yemek filan madem kocan çok istiyor o yapsın kuzenine hizmeti. Ne anlayışsız insanlar var ya yaz günü hamile kadına yaptığı eziyete bak... Ben olsam gider babamda kalırım adam gidene kadar.
Bende oyle dusunuyorum canim zaten yan binamdalar babamada hatta soylemeyi dusunuyorum esim cekinir babamdan . Yiyecegi kufurleri biliyor cunku. Biz boyle yetistik. Amcamin ogluyla dayimin ogluyla her zaman bi mesafemiz vardi. Abi deriz ama tokalastigimi bilmem dogru duzgun bizde kaldiklarinida.

Herşeyden önce günah seninle hiçbir kan bağı olmayan bir erkekle aynı evde kalmanız dinen caiz değil bunu eşinizle söyleyin
Ben zaten okadar huzursuzumki bu konuda yukarda yatiyor bazen aciyorum basimi ne zaman kalkip inecegini tahmin edemiyorumki bazen goruyor gunahi esimin boynuna diyorum . Kac gundur hic kendimde degilim. Surekli bu konuyu konusup gunaha sokuyorlar beni. Esimle de konustum sen varken gelsin yoksan gelmesin dedim zarari yok vs. Diyor.

Aklima zaten benimde oyle geldi. Bunaliyorum kizlar gercekten abartmiyorum . Zaten hamileliktenmidir nedir yaniyorum surekli. Benim ablam gelcek kalmaya teyzem gelcek hep birlikte mi kalicaz. Bugun kesinlikle soylicem. Yukariyu kaynanama temizlettirdim cikamiyorum ust kata diye zaten tup bebekle hamile kaldim kendimi fazla yormuyorum . Ee simdi ust katta kaliyor heryer heryerde. Gunaha giriyorum belki ama yani ama mesafesizlikten nefret ediyorum.

Tamamen haklisiniz bende kapali bi bayanim ve esimin ailesine gittigimde rahat edemiyorum. Bir gun esimin basini kapatip uzun kollu giydirdim :KK70: beni anla bakalim nasil rahat oluyo muymus diye 10 dk da cildirdi. Simdi bisey demiyo gidelim kalalim vs kalsak bile odanda takil sen cikmak zorunda degilsin diyor. Erkekler anlayamiyo maalesef. En guzeli acik ve net konusun seni kaale almiyo madem babani kaale alir merak etme

Bende oyle dusunuyorum canim zaten yan binamdalar babamada hatta soylemeyi dusunuyorum esim cekinir babamdan . Yiyecegi kufurleri biliyor cunku. Biz boyle yetistik. Amcamin ogluyla dayimin ogluyla her zaman bi mesafemiz vardi. Abi deriz ama tokalastigimi bilmem dogru duzgun bizde kaldiklarinida.

Yani küfür filan da etmek hos değil yuz-goz olmasınlar sen babanı kiskirtarak değil de işte kalacak yeri yokmuş mecbur bizim evde kalacak ben de size geldim filan de. Açıkçası ben kendi erkek kuzenlerimi çok severim ama onlarla bile yaz günü baş başa aynı evde kalmak istemem yani çok gereksiz...

Bence kuzenin rahatını boz ki gitsin. Onun uyuduğu saatlerde aç TV nin sesini sonuna kadar. Yemek filan hazırlama. Sancım tuttu deyip bulaşık işini filan bunlara bırak. Çamaşırı vs varsa yıkama. Keyfi kaçsın biraz

Back
X