Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

mimarhatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
14
0
0
Ankara
Merhabalar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen konu açmak ve üye olmak bu zamana kısmetmiş

Ben nişanlı bir bayanım uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık.Taktık ama??? taki nişanlımın benim giyilmiş çamaşırlarımı ve çoraplarımı koklamasını görene kadar filört döneminde böyle bir şeye rastlamadım.Bu nasıl bir iştir yaaaaa??? nette bir araştırma yaptım bayanlar kullanılmış çamaşırlarını ve külotlu çoraplarını satışa çıkartıyorlarmış ya nişanlımda böyle şeyleri alıyorsa??? yardım edebilir misiniz?

cahil kalmışım, böyle birşeyi ilk defa duydum. üzgünüm sizin için :5:

Evet bende yazdıklarınızı ilk defa duydum ve çok şaşırdım , eminim çok zor bir durumdur
ne diyeceğimi bilemedim üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konu gerçek mi bilmem de
hani tişört filan koklasa normal hatta romantik filan derdim de
iç çamaşırı nedir yaa, sapık

Merhabalar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen konu açmak ve üye olmak bu zamana kısmetmiş

Ben nişanlı bir bayanım uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık.Taktık ama??? taki nişanlımın benim giyilmiş çamaşırlarımı ve çoraplarımı koklamasını görene kadar filört döneminde böyle bir şeye rastlamadım.Bu nasıl bir iştir yaaaaa??? nette bir araştırma yaptım bayanlar kullanılmış çamaşırlarını ve külotlu çoraplarını satışa çıkartıyorlarmış ya nişanlımda böyle şeyleri alıyorsa??? yardım edebilir misiniz?

:) temizlerini vereyim niye onları kokluyorsun deseydin :)

ya da ıyy iğrencsin deseydin

regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.

bakalım koku alan o organı bir daha çalışıyormu:37::37:

ben bunu haberlerde duymuştum hırsız girdiği evde kadının çamaşırlarını alıp götürüyormuş,koklamak için enteresan birşey.sadece size yapıyorsa bilemem ama takıntı varsa çok tehlikeli...

ben bunu haberlerde duymuştum hırsız girdiği evde kadının çamaşırlarını alıp götürüyormuş,koklamak için enteresan birşey.sadece size yapıyorsa bilemem ama takıntı varsa çok tehlikeli...

Evet bende duymuştum öyle birşeyler, tuaf bir fantazi olsa gerek :44:

regl dönemindeki iç çamaşırlarınla,haftalarca ayağından çıkartmadan giydiğin bir çorap ver içine çeke çeke koklasın bi.

ayy Mevcan çok kötüsün...:1::1: güzel bir yaklaşım katılıyorum sana kesinlikle...:13:

başlığa bakıp acilen yardım etmek istedim ama bilemedim nasıl yardım etsek, sadece koklama, bari yıkada işe yara diye mesaj atalım bari acilen:27::27:

mevcan koptu gülmekten :60::60::60::60::60::60::60::60:iğrenç ya:27::27::27::27::27:

arkadaşım maalesef böyle yapanlar varmış,bende duymustum hastalıktır heralde.....ıyy çok kötü.......hani elini orasına burasına sürünce koklayanlar varda :26:

neyse 1 haftalık birikmiş kirli sepetini önüne koy iyice koklasın da doysun:1::37:

Fetişizm Nedir, Fetişizm ve Cinsellik
Kişinin cinsel ilgisinin belirli bir beden bölgesine veya bir eşyaya yöneldiği durumdur.
“Fetiche” kelimesi, “büyüleyici” anlamına gelen “fetico”‘dan alınmadır.
Daha çok erkeklerde rastlayan fetişizmin nesneleri çorap, kilot, eldiven, saç, el, bacak, parfüm veya ayakkabı olabilir.

Bunların cinsel hoşlanımı ve tatmin olmak için kullanılışları öpme, okşama, koklama veya onlarla mastürbas.yon yapmak şeklinde olabilir.
En sık kullanılan kadın kilotu ve diğer iç çamaşırlarıdır.

Sanırım nişanlının durumu bu.

bayaa bir araştırma yaptım hatta bunu kız arkadaşlarımla da konuştum erkeklerin bazıları külotlu çorap takıntılı yani bayanı daha çekici gösterdiği için bunu kendileri adına bir haz olarak görüyorlarmış nişanlım internetten kullanılmış çamaşır alırsa benim yerima başkasını arzuluyor demektir ya bu nasıl bir iştir offf offf offff

dur bakalım belki almamıştır. alsa bile başkasını arzulamasından evvel elalemin kirli donuna çorabına para saydığı için boşaman lazım bence

cnm nısanlın fetişist...
ve bence kendı kendıne yorumlar yapmaktansa alıp onu karsına sormalısın..
bunun bır donem oldugunu anlatmalısın ama once ona sormalısın ..
ınternetten alıyormsun baska bırsey soylersen kızmıycam de..

sor herseyı ayrıntılı ve kabul ederse psıkologa gıdın beraber...

hadı bunu duymustum ama senın halını cok merak ettım ya..
ben kocamı gorsem öle nısanlıyken napardım bılmıyorum..
kalırdım herhalde ole put gıbı..
ama dedıgım gıbı konusmalısın

umarım dediğiniz gibidir

şimdi sorsan bi türlü sormasan bi türlü. sorsan internetten elalemin donunu çorabını alıyor musun diye bakarsın haberi yoktur böyle bişeyden eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur sormasan da içine dert olacak.

biliyor mu nişanlın senin onun bu fetişinden haberdar olduğunu ?

şimdi sorsan bi türlü sormasan bi türlü. sorsan internetten elalemin donunu çorabını alıyor musun diye bakarsın haberi yoktur böyle bişeyden eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur sormasan da içine dert olacak.

biliyor mu nişanlın senin onun bu fetişinden haberdar olduğunu ?

ben mimarım mesleğim gereği çoğunlukla etek ve altına külotlu çorap giyerim şirket prensibi bu yönde.Nişanlımın onun o halini bildigimden haberi yok ya ben kıyafetlerimden vaz geçecem ya şirketten ya da nişanlımdan gelde çık çıkarbilirsen işin içinden

Back
X