Uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık ama?

ben de bunu ilk kez bir filmde görmüştüm. adam internetten satın aldı, hatta koklamakla kalmadı kafasına geçirdi öyle kokladı :27: tam o sırada da eşi odaya girdi :52: ama filmin sonunu hatırlamıyorum kızlar

Giyilmiş dona 50 lira verilir mi ya :26:

Sizin nişanlınıza gelince kapıyı falan kapatmadan çamaşır sepetine daldığına göre iyi cesaret var adamda :1:

yani bir şekilde belli olacaktı bu şekilde görmem belki de en güzeli direkt konuya girip halletmeye çalışacam

ya inanamıyorum bikaçkere okudum yorumlara falan baktım erkeklerle ılgılı bukadar şaşırdığım başka bişi yoktur snanırım hiç normal değil

çamaşırlarını nasıl buldu hemde kırlı çamaşırlarını onu merak ettım

Verdiğiniz site linkini açtıktan sonra uzunca bir süre ağzımı kapatamadım. Tamam bundan hoşlanan erkekler var da, kullanılmış çorap çamaşırları satmak hangi kadının aklına geldi ben asıl onu merak ediyorum. Bir de boyutuna göre fiyatı değişmiş ya o çok komiğime gitti. Dizaltı çorap külotlu çoraptan daha ucuz falan. :1:

asıl ben 9. madde ye şok oldum kız arakdaşı adamın 1 hafta giyip veriyormuş ona bir ay yetiyormuş ya hepimiz bayanız ALLAH aşkına 1 hafta giyilen çamaşırın kokusu ne halde olur:53:
ben bir günden fazla tutmam gene bile koku oluyor yani:53:burnunun direği kırılacak adamın:9:

DÜşün artık bu kullanılmış çamaşır düşkünü erkeklerin halini...
Zaten bu erkek milletine akıl sır ermez.:37:

O zaman 10 yaşında falan idim:1:söylemiştir heralde,söylemeyi unuttum birde bir tencere ev yoğurdu yapmış.Hırsız onuda yemiş:52:

Uzun zaman evvel komşumun evine hıreız girmiş .Dolaptaki una kadar herşeyi boşaltmış yere.
Mercimekleri bulguru pirinci bile .
Sonra dolaptaki ayranı içmiş ve gitmiş. :27:

o kadar işi gücü bıraktım gün boyu nette bu işi araştırdım son yıllarda özellikle erkekler arasında yaygın olan bir durum hatta o kadar yayılmış ki rahatlıkla netten alışveriş yapar duruma gelmişler ahanda bir link

Kullanılmış Çorap | Kullanılmış Külotlu Çorap | Giyilmiş Çorap | Kullanılmış Külot

:37: Sapıklığın geldiği uç noktalardan biri bu site.
Şok oldum valla :53:
Bir dekişiye özel satış açmışlar :37:
Daimi müşterilerilere kıyak geçiyorlar zaar :ssz:
50 l ye satıyorlar bir de yuh .
O kendini teşhir eden kızlara da üzüldüm hallerine.
Helal para kazandıklarını zannediyorlar yazık.

Konu sahibesi peki sen nasıl bir yol izleyeceksin bundan sonrasında ?
:44:

Merhabalar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen konu açmak ve üye olmak bu zamana kısmetmiş

Ben nişanlı bir bayanım uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık.Taktık ama??? taki nişanlımın benim giyilmiş çamaşırlarımı ve çoraplarımı koklamasını görene kadar filört döneminde böyle bir şeye rastlamadım.Bu nasıl bir iştir yaaaaa??? nette bir araştırma yaptım bayanlar kullanılmış çamaşırlarını ve külotlu çoraplarını satışa çıkartıyorlarmış ya nişanlımda böyle şeyleri alıyorsa??? yardım edebilir misiniz?

hemen ayrıl derim

insan iğreniyor ya aklına geldikçe bide böle biriyle aynı yastığa baş koymak ne denli doğru ve mantıklı Allah sana nasıl biri olduğunu göstermiş artık seçim senin iyi düşün karar ver evli ve tecrübeli biri olarak ayrıl derim sonra pişman olacağına kız adın dul olacağına hayatı kendine zindan edeceğine 2 gün üzülür yoluna devam edersin:6:

Konu açıldıgında reklam için açıldıgını
ya da kadınların aklına bu tür şeyleri sokmak için açıldıgını düşünüp,
kiblemiştim.

Link de vermişsin tam olmuş, tekrar kibliyorum.

Güle güle !

töbe estafurullah bir yaşıma daha girdim şok oldum şu an ilk defa duydum böyle bişeyi

Back
X