- 9 Ocak 2015
- 19.836
- 82.267
- 798
Maşallah bol şanslar cnmEvet canım uzun zamandır uğraşıyoruminan olmuyacak brişey değil yeterki iste
aldığım yol nerdeyse 20 olmak üzere
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bol şanslar cnmEvet canım uzun zamandır uğraşıyoruminan olmuyacak brişey değil yeterki iste
aldığım yol nerdeyse 20 olmak üzere
![]()
harikasın canımm tebrik ederimmm.. 20 kilo vermişsinnnartık 74 kiloyum ve mutluyum
![]()
Evet canımharikasın canımm tebrik ederimmm.. 20 kilo vermişsinnn![]()
![]()
sen istedikten sonra seni kimseler tutamazEvet canımdaha yolum var inşallah onlarıda böyle veririm
![]()
Tabi ederim tatlımCanım bravo ya nasıl verdim nasıl dayanıyorsun helal olsun sana beni arada motive eder misin ya benim motivem çok düşük
Kesinliklesen istedikten sonra seni kimseler tutamaz![]()
Canım ben çık az kilo veriyorum sayfama gelip bak su yanlış fazla yemişim gibi seyler söyleyince nerde hata yaptığımı bileyim haftada 2 en az kaçamak birseyler yiyorumKesinlikle
içimizdeki güçü ançak biz keşif ederiz .Bu güçün büyüklüğüne elde etikce zamanla biz bile inamayız![]()
Diyetin bir geçeği var o da kaçamak bunu hepimiz yapıyoruzCanım ben çık az kilo veriyorum sayfama gelip bak su yanlış fazla yemişim gibi seyler söyleyince nerde hata yaptığımı bileyim haftada 2 en az kaçamak birseyler yiyorum
TSK Lee canım öle yapıyorum zaten bugun kaçamak yaptıysam ertesi gün Çık dikkat ediyorum ama gene de olmuyor sen spor yapıyor musunDiyetin bir geçeği var o da kaçamak bunu hepimiz yapıyoruzbenim diyetimde yok ama diyetisyenim yapma demiyor Sadece arkasından kendini hemen toplaman gerekir çünkü modivasyonu oldukça düşüren birşey.Sana tavsiyem bunu yavaş yavaş azalt yanı hafta birse ikiye daha sonra ayda bire düşürkü vuçüt metobolizma hızlandırasın bana öğretilen bu canım seninle paylaşmak istedim
![]()
Yok canım hiç yapamıyorumTSK Lee canım öle yapıyorum zaten bugun kaçamak yaptıysam ertesi gün Çık dikkat ediyorum ama gene de olmuyor sen spor yapıyor musun
Gene çok iyisin canım iyi kilo vermişsin seni takipteyim sende beni takibe alYok canım hiç yapamıyorumhem sevmiyorum hem de 3 çoçukla yetişemiyorum
Belki bahane biliyorum yapılmak istenildiğinde yapılır bunun için kendimi ikna etmek üzereyim![]()
Sağol canımGene çok iyisin canım iyi kilo vermişsin seni takipteyim sende beni takibe al