Uzun bir yolculuk hikayesi

Canım bravo ya nasıl verdim nasıl dayanıyorsun helal olsun sana beni arada motive eder misin ya benim motivem çok düşük

Kesinlikle:KK68:
içimizdeki güçü ançak biz keşif ederiz .Bu güçün büyüklüğüne elde etikce zamanla biz bile inamayız :KK37:
Canım ben çık az kilo veriyorum sayfama gelip bak su yanlış fazla yemişim gibi seyler söyleyince nerde hata yaptığımı bileyim haftada 2 en az kaçamak birseyler yiyorum

Canım ben çık az kilo veriyorum sayfama gelip bak su yanlış fazla yemişim gibi seyler söyleyince nerde hata yaptığımı bileyim haftada 2 en az kaçamak birseyler yiyorum
Diyetin bir geçeği var o da kaçamak bunu hepimiz yapıyoruz :KK51:benim diyetimde yok ama diyetisyenim yapma demiyor Sadece arkasından kendini hemen toplaman gerekir çünkü modivasyonu oldukça düşüren birşey.Sana tavsiyem bunu yavaş yavaş azalt yanı hafta ikiyse bire daha sonra ayda bire düşürkü vuçüt metobolizma hızlandırasın bana öğretilen bu canım seninle paylaşmak istedim :KK19:

Son düzenleme:
Diyetin bir geçeği var o da kaçamak bunu hepimiz yapıyoruz :KK51:benim diyetimde yok ama diyetisyenim yapma demiyor Sadece arkasından kendini hemen toplaman gerekir çünkü modivasyonu oldukça düşüren birşey.Sana tavsiyem bunu yavaş yavaş azalt yanı hafta birse ikiye daha sonra ayda bire düşürkü vuçüt metobolizma hızlandırasın bana öğretilen bu canım seninle paylaşmak istedim :KK19:
TSK Lee canım öle yapıyorum zaten bugun kaçamak yaptıysam ertesi gün Çık dikkat ediyorum ama gene de olmuyor sen spor yapıyor musun

TSK Lee canım öle yapıyorum zaten bugun kaçamak yaptıysam ertesi gün Çık dikkat ediyorum ama gene de olmuyor sen spor yapıyor musun
Yok canım hiç yapamıyorum :KK51:hem sevmiyorum hem de 3 çoçukla yetişemiyorum :KK51:
Belki bahane biliyorum yapılmak istenildiğinde yapılır bunun için kendimi ikna etmek üzereyim :-)

Küçük bir püf noktası
Diyetteyken aç olup sofraya oturunca yediklerimize baktığımız zaman doymuyaçağımızı zannediyoruz yedikten sonrada halen açlık hisediyorsanız o zaman sert ağzınızı oylayacak sebzeler yiyin turp ve havuç gibi ben denedim işe yarıyor

Yok canım hiç yapamıyorum :KK51:hem sevmiyorum hem de 3 çoçukla yetişemiyorum :KK51:
Belki bahane biliyorum yapılmak istenildiğinde yapılır bunun için kendimi ikna etmek üzereyim :-)
Gene çok iyisin canım iyi kilo vermişsin seni takipteyim sende beni takibe al

Bu gün ara öğünümü çeviz yedim kendi ara öğnümün yerine yinede pişmanım :KK53:

Back
X