Uzun ciddi bi ilişkiden çıkıp yeniden aşık olan var mı??

xxtugcex

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
87
72
8
Evet arkadaşlar ben 4 gün önce nişan attım.. bi daha sevemem gibi geliyor nefesim daralıyor sizlerden daha önce böyle birşey yaşayıp bi daha sevebilen var mı??

Gerçekten mi ? Böyle şeyler duymak beni rahatlatıyor nasıl oldu peki bahseder misin biraz

Aşık olduğum adam beni terk etmişti intiharın eşiğine gelmiştim...ölmüştüm bitmiştim.artık yaşamak bile istemiyordum....ki o çıktı karşıma sevdim çok sevdim bi o kadar sevildim evlendik çok şükür en güzel kararım şansım iyikim herseyim...kendini yıpratma herşey geçiyor neyi beraberinde götüreceksin ki..ani yaşa tadını çıkar...sonra gün geliyor keşkeler bitmiyor..kendini cezalandırma lütfen...

Hiç beklemediğim anda ben de oldum. İyki eskisi ile devam etmemiş dedim 😊

Evet arkadaşlar ben 4 gün önce nişan attım.. bi daha sevemem gibi geliyor nefesim daralıyor sizlerden daha önce böyle birşey yaşayıp bi daha sevebilen var mı??
Var 😁Nişan attım o kadar özgür hal aldım ki eşimle tanıştım çıktım bir dönem sonra olmadi hata yaptı ayrıldık derken hayatımda hiç yapmadığım şeyleri yaptım yeni insanlarla tanıştım özgüven depoladim görüştüm hoşlandım gezdim tozdum sonra eski sevgilimi unutamadığımi anladım eşimle tekrar barıştık evlendik.Sende kendini dibe vurmuş hissetme bunu degerlendir ne o yasa bir daha gelecen ne de zamanın olacak her yerde yeni insanlar var yeter ki gormek işte yapamam deme yaparsin kendine ve birilerine şans ver

Aşık olduğum adam beni terk etmişti intiharın eşiğine gelmiştim...ölmüştüm bitmiştim.artık yaşamak bile istemiyordum....ki o çıktı karşıma sevdim çok sevdim bi o kadar sevildim evlendik çok şükür en güzel kararım şansım iyikim herseyim...kendini yıpratma herşey geçiyor neyi beraberinde götüreceksin ki..ani yaşa tadını çıkar...sonra gün geliyor keşkeler bitmiyor..kendini cezalandırma lütfen...
Ne kadar zaman sonra oldu bu ve hemen sevebildiniz mi

Aşık oluyorsunuz mutlaka ama önemli olan aşık olup olmamaktan ziyade eskisini aratmayacak iyi bir insanı bulup bulamamanız ?

Ne kadar zaman sonra oldu bu ve hemen sevebildiniz mi
Yaklaşık 1 1 bçk sene sonra diyebilirim...hayır tabiki hemen olmadı siz hemen aşık olabildinzmi sevebildinizmi...ilk tanıdım güvendim çok sevildiğimi anladım gün geçtikçee bende sevdim..değer gördükçe sevildiğini hissettikçe sende seviyosun zaten...ilk adım atacağın zaman şunu unutma güven çok önemli...tanıdın birini güvenebiliyomsn inanabiliyson tamam gerisi geliyor zaten...

Arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi vardı çocukluk aşkıydı resmen ama okul bitince ayrıldı bir yıl sonra başkasıyla tanıştı onunla evlendi gayette mutlu. Elbette sizce aşık olup seveceksiniz sadece acını yaşamak ve üstesinden gelmek için zamana ihtiyacın var

Seversin seversin hem de bal gibi seversin ..çünkü bu asır öyle bir asır ki en fazla bir yıl sürüyor aşk acısı..karsina öyle bir yiğit cengaver çıkar utunursun tüm maziyi

Bir yakinim. 8 yillik iliskisini bitirdi. Sancili bir donemdi. Sonra yeni bir ikiskiye baslasi hemde kisa bir sure sonra. Cokda mutlu

Back
X