Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VarEvet arkadaşlar ben 4 gün önce nişan attım.. bi daha sevemem gibi geliyor nefesim daralıyor sizlerden daha önce böyle birşey yaşayıp bi daha sevebilen var mı??
Ne kadar zaman sonra oldu bu ve hemen sevebildiniz miAşık olduğum adam beni terk etmişti intiharın eşiğine gelmiştim...ölmüştüm bitmiştim.artık yaşamak bile istemiyordum....ki o çıktı karşıma sevdim çok sevdim bi o kadar sevildim evlendik çok şükür en güzel kararım şansım iyikim herseyim...kendini yıpratma herşey geçiyor neyi beraberinde götüreceksin ki..ani yaşa tadını çıkar...sonra gün geliyor keşkeler bitmiyor..kendini cezalandırma lütfen...
Yaklaşık 1 1 bçk sene sonra diyebilirim...hayır tabiki hemen olmadı siz hemen aşık olabildinzmi sevebildinizmi...ilk tanıdım güvendim çok sevildiğimi anladım gün geçtikçee bende sevdim..değer gördükçe sevildiğini hissettikçe sende seviyosun zaten...ilk adım atacağın zaman şunu unutma güven çok önemli...tanıdın birini güvenebiliyomsn inanabiliyson tamam gerisi geliyor zaten...Ne kadar zaman sonra oldu bu ve hemen sevebildiniz mi
Seversin seversin hem de bal gibi seversin ..çünkü bu asır öyle bir asır ki en fazla bir yıl sürüyor aşk acısı..karsina öyle bir yiğit cengaver çıkar utunursun tüm maziyiEvet arkadaşlar ben 4 gün önce nişan attım.. bi daha sevemem gibi geliyor nefesim daralıyor sizlerden daha önce böyle birşey yaşayıp bi daha sevebilen var mı??