Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uzun duvakta saç nasıl olmalı ?

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Düğünüme yaklaşık bir ay kaldı fakat ben saç modelime karar veremediğim için sıkıntı yapıyorum :53:
Sorun şu, sade bir gelinlik aldım fakat duvak 5 metre... biraz dikkat çekici olsun istedim,ince de taşlı bir taç aldım...
fakat kulaklarım biraz kepçe, o nedenle sürekli saçlarım açıktır, ya da önümde biraz uzunca katlı kahkülüm olur öyle toplarım..
dağınık topuz yaptırsam diyorum çok ağır durmasını da istemiyorum...
açık olsa maşa yaptırsam da altlara çıtçıt ekletsem koyu kahvede boyatsam nasıl olur... yardımlarınızı bekliyorum:53:

Düğünüme yaklaşık bir ay kaldı fakat ben saç modelime karar veremediğim için sıkıntı yapıyorum :53:
Sorun şu, sade bir gelinlik aldım fakat duvak 5 metre... biraz dikkat çekici olsun istedim,ince de taşlı bir taç aldım...
fakat kulaklarım biraz kepçe, o nedenle sürekli saçlarım açıktır, ya da önümde biraz uzunca katlı kahkülüm olur öyle toplarım..
açık olsa maşa yaptırsam da altlara çıtçıt ekletsem koyu kahvede boyatsam nasıl olur... yardımlarınızı bekliyorum:53:

bence saçlarını aç
çok yapay gözükmeden hafiften maşa yaptır :)
Duvağı kestirebilirsin saç hizanın biraz altında
Hatta gelinliğin sadeyse o eski tarz papatya taç kullanabilirsin
Hep hayalimdi

bence saçlarını aç
çok yapay gözükmeden hafiften maşa yaptır :)
Duvağı kestirebilirsin saç hizanın biraz altında
Hatta gelinliğin sadeyse o eski tarz papatya taç kullanabilirsin
Hep hayalimdi

salonda olacak nikah, duvağı nikahtan sonra çıkarsam aslında hem duvak hatıra kalır hem rahat ederim, çiçek bende düşündüm ama kır düğünlerine daha çok yakışır sanki :44: ondan vazgeçtim:32:

Benim sorunumda aynen bu yaa Bende duvağımı uzun istiyorum ama saçlarıma ve tacıma bir türlü karar veremiyorum kızlar birde gelinlikçim uzun duvak boyunu kısa gösterir dedi Benim boy da kısa zaten baya doğrumu arkadaşlar kısa mı olurum iyice püff çok kararsızım :S

Benim sorunumda aynen bu yaa Bende duvağımı uzun istiyorum ama saçlarıma ve tacıma bir türlü karar veremiyorum kızlar birde gelinlikçim uzun duvak boyunu kısa gösterir dedi Benim boy da kısa zaten baya doğrumu arkadaşlar kısa mı olurum iyice püff çok kararsızım :S

uzun duvak kısa gösterir, sen de salona girerken bi uzun duvakla gir sonra çıkarttır yada kenarları dantel değilse kestir. hayal tül diye bişey var ben ondan aldım kenarlar dantelsiz olduğundan kesebilirsin sökülmez dedi gelinlikçim:27:

$cca0dd15d30bb0b5efdc486bf78535cc.webp

yada

$2014-gelin-sac-modelleri-8.webp

Ben böyle istiyorum.tabi taçda takıcam abartısız çiçekten yada ince taşlı incili bişey

Dağınık topuz değil de sade sıkı bir topuz hoş durabilir..Kulaklarınız konusunda rahatsız oluyorsanız da kulakları hafif kapatarak açları toplayıp öyle topuz yapabiliyorlar..Arkadaşımdan biliyorum hoş duruyor :) Açık saç sanki kır düğünü için daha iyi :)
Hani kına gecesi de olacaktır elbet, kına da dagınık bir model olabilir..Koyu kahve de bence gayet güzel bir renk :)

Son düzenleme:

Dağınık topuz değil de sade sıkı bir topuz hoş durabilir..Kulaklarınız konusunda rahatsız oluyorsanız da kulakları hafif kapatarak açları toplayıp öyle topuz yapabiliyorlar..Arkadaşımdan biliyorum hoş duruyor :) Açık saç sanki kır düğünü için daha iyi :)
Hani kına gecesi de olacaktır elbet, kına da dagınık bir model olabilir..Koyu kahve de bence gayet güzel bir renk :)

yan topuza karar verdim fotoğrafı buraya yükleyemedim ama kahkülümde var biraz , duvakta alltan olur tamamdır :52:

Back
X