- 7 Ocak 2021
- 28
- 18
- 8
- Konu Sahibi anaiswatterson1
-
Biz iki senelik uzak mesafe ilişki yaşadık eşimle sizin gibi ayda bir falan görüşebilirdik ikimiz de yoğun çalışıyorduk kısıtlı zamanlarımız olurdu daha sonra 6 aylık nişanşılık dönemi geçirdik o da aynı uzaktı iki bucuk senenin sonunda evlendikmerhaba hanımlar, kafama taktığım bir sorunum var. sevgilimle iki senedir birlikteyiz, şuan nişanlıyız ancak şartlar gereği bir seneden önce evlilik düşünemiyoruz. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, sık sık görüşme imkanımız yok üç dört ayda bir kere görüşebiliyoruz onun dışında telefon, mesaj vs. uzak mesafeden kaynaklı ilgi azalmaları oluyor ama buluştuğumuzda böyle bir şikayetim olmadı hiç. ama yine de üç senenin sonunda evleneceğimiz için evlendiğimizde kısa sürede heyecanı kaybederiz diye korkuyorum. zaman zaman “keşke ilişkimizin ilk senesinde evlenseydik” dediğim oluyor. yıllar geçtikçe sevgimiz azalacakmış gibi korkuyorum. buna benzer bir ilişki yaşayıp da evlenen ya da uzun yıllar ilişki yaşayanlardan tavsiye almak istiyorum. uzun yıllar ilişki yaşadıktan sonra evlenmek heyecanın , ilginin ya da aşkın azalmasına sebep oluyor mu? ya da ilişkide yıllar geçtikçe nasıl değişmeler oluyor?
İlişki evrilir,onu nasıl beslediğimizle ilgili .Aşk heyecan gidebilir .Ancak sevgi ,saygı ,sağlıklı iletişim olduktan sonra daha kuvvetlenir .Sağlamlaşır sağlıklı bir temeli olur .Önemli olan karşılıklı uyum ,kafa yapılarının uyması .Aynı dünya görüşüne sahip olmak .Böyle bir ilişkiyi yakalanabilirse .Uzun süren bir beraberlik yakalanabilir .Fakat tam aksi bir durum varsa .Heyecan gider ,saygı ortadan kalkar .Çatışmalar başlar .Bu tamamen iki kişinin uyumuyla alakalı bir durum .Fakat nişan dönemi ,insanlar daha çok zaman geçirmeli ,beraber bir şeyler paylaşmalıki birbirlerini daha iyi tanısınlar .Hatta bazı konularda İnsanlar birbirini denemeli ,zorlamalıki tepkisini ölçebilmeli .Şu an ilişkinin tükenmesi durumunu düşünmeden .Bence karşınızdaki insanı ,ailesiyle ilişkilerini anlamlandırmaya çalışın .merhaba hanımlar, kafama taktığım bir sorunum var. sevgilimle iki senedir birlikteyiz, şuan nişanlıyız ancak şartlar gereği bir seneden önce evlilik düşünemiyoruz. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, sık sık görüşme imkanımız yok üç dört ayda bir kere görüşebiliyoruz onun dışında telefon, mesaj vs. uzak mesafeden kaynaklı ilgi azalmaları oluyor ama buluştuğumuzda böyle bir şikayetim olmadı hiç. ama yine de üç senenin sonunda evleneceğimiz için evlendiğimizde kısa sürede heyecanı kaybederiz diye korkuyorum. zaman zaman “keşke ilişkimizin ilk senesinde evlenseydik” dediğim oluyor. yıllar geçtikçe sevgimiz azalacakmış gibi korkuyorum. buna benzer bir ilişki yaşayıp da evlenen ya da uzun yıllar ilişki yaşayanlardan tavsiye almak istiyorum. uzun yıllar ilişki yaşadıktan sonra evlenmek heyecanın , ilginin ya da aşkın azalmasına sebep oluyor mu? ya da ilişkide yıllar geçtikçe nasıl değişmeler oluyor?
Sevgiyi zaman değil, insanlar bitirir. Korkma...
Sevgililik ve nişanlılık döneminde ben ve eşim hep uzaktik birbirimize. Ben İstanbul da o ise doğunun bir ucundaydi. Ama ilişkimize zerre bir zararı olmadı. Aksine o kadar uzaklıktan sonra bir arada olmak mutluluk vericiydi.
Biz lisede tanıştık. Üniversite leri doğu batı uzak şehirlerde okuduk sadece yazları görüştük haftada bir. Bundan dolayı İlişkide kopmalar oluyordu ama eşim sağ olsun çok özverili idi o zaman sabretti benim tavırlarıma alttan aldı ayrılmadık. Üni bitince de hemen evlenmedim bı kac sene bekledik. Şu an evliyiz ve ilk günkü gibi hala evde şakalar sarilmalar devam ediyor. Heyacan monotonluk ilişkiden ilişkiye değişiyor. Yani kiminde olur kiminde olmaz şimdiden bunu kafaya takmayın. Mutlu olmaya cabalayin gelecek güzel günlerin hayalini kurun. Aşkınızı taze tutacak o olur sizden olur sürprizler yapınmerhaba hanımlar, kafama taktığım bir sorunum var. sevgilimle iki senedir birlikteyiz, şuan nişanlıyız ancak şartlar gereği bir seneden önce evlilik düşünemiyoruz. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, sık sık görüşme imkanımız yok üç dört ayda bir kere görüşebiliyoruz onun dışında telefon, mesaj vs. uzak mesafeden kaynaklı ilgi azalmaları oluyor ama buluştuğumuzda böyle bir şikayetim olmadı hiç. ama yine de üç senenin sonunda evleneceğimiz için evlendiğimizde kısa sürede heyecanı kaybederiz diye korkuyorum. zaman zaman “keşke ilişkimizin ilk senesinde evlenseydik” dediğim oluyor. yıllar geçtikçe sevgimiz azalacakmış gibi korkuyorum. buna benzer bir ilişki yaşayıp da evlenen ya da uzun yıllar ilişki yaşayanlardan tavsiye almak istiyorum. uzun yıllar ilişki yaşadıktan sonra evlenmek heyecanın , ilginin ya da aşkın azalmasına sebep oluyor mu? ya da ilişkide yıllar geçtikçe nasıl değişmeler oluyor?
Çocukluk arkadaşımla evliyimmerhaba hanımlar, kafama taktığım bir sorunum var. sevgilimle iki senedir birlikteyiz, şuan nişanlıyız ancak şartlar gereği bir seneden önce evlilik düşünemiyoruz. uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, sık sık görüşme imkanımız yok üç dört ayda bir kere görüşebiliyoruz onun dışında telefon, mesaj vs. uzak mesafeden kaynaklı ilgi azalmaları oluyor ama buluştuğumuzda böyle bir şikayetim olmadı hiç. ama yine de üç senenin sonunda evleneceğimiz için evlendiğimizde kısa sürede heyecanı kaybederiz diye korkuyorum. zaman zaman “keşke ilişkimizin ilk senesinde evlenseydik” dediğim oluyor. yıllar geçtikçe sevgimiz azalacakmış gibi korkuyorum. buna benzer bir ilişki yaşayıp da evlenen ya da uzun yıllar ilişki yaşayanlardan tavsiye almak istiyorum. uzun yıllar ilişki yaşadıktan sonra evlenmek heyecanın , ilginin ya da aşkın azalmasına sebep oluyor mu? ya da ilişkide yıllar geçtikçe nasıl değişmeler oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?