Uzun İlişki Sonrası Evlilik

8 sene üstüne evlendim. 2 sene farklı şehirlerdeydik. Duygusal olarak hiç bi azalma olmadı. Bana göre bu ilişkinin süresiyle ilgili bişey değil doğru insanı bulmakla ilgili. Hatta arada şakalaşıyoruz baksana evlendik kızımızda var diye

2 sene uzun değil bana göre. Bir de seneler aşkı bitirecekse evlendikten sonra da bitirir. Yani 1 yıl evli kalıp ayrılmayacağız sonuçta 10 sene 20 sene 30 sene evli kalmak için evleniyoruz nihayetinde. Sizin bakış açınızla eninde sonunda bitecek demek ki.
Ben asıl şuna takıldım: isterse 10 sene olsun uzak mesafe ilişkisi ile birini evlenecek kadar tanıyamazsın bence.

Biz eşimle üniversitede tanıştık okuldu askerlikti derken dört senelik bir ilişkiden sonra evlendik. Çok uzun süre gorusemedigimizde oldu kavgalarimiz gürültülerimizde çok oldu. Acaba biticek mi dediğim günler bile oldu açıkçası. Ama evlendikten sonra olumsuz hiçbir değişiklik yaşamadım. Aksine su evli olduğum altı ayı dört seneye değişmem.
Dört senenin bizim için en buyuk artısı evlendikten sonra bir sürprizle karşılaşmamız oldu. Birbirimizi tanıdık. Huylarimizi öğrendik. Birbirimize eş olabilir miyiz, zor gunlerde birbirimize destek olur muyuz yarın bir gün bizde iyi anne baba olur mu gibi şeyleri öğrendik bu zamanda. Bence uzun ilişki sonrası evlilikte heyecan falan bitmiyor. Uzun süre onu bekleyip belki türlü cefalar cekerek sonunda sevdiğine kavustugun için herşey senin gözünde daha değerli daha önemli oluyor. Tanıdığın için de için biraz rahat oluyor. He evlendikten sonra değişen insanlar yok mu var elbette. Ben sadece kendi şansımı anlattım size. Umarım herkesin mutlu,huzurlu, kaçmak değil çıkmak istemedigi sıcacık yuvaları olur.

bu hesapla iliskinin ilk yilinda evlenseniz de 5 yillik evliyken falan sikilacaksiniz, o zaman nasil olacak ki ?

ayni adamla 17 yili devirmisiz, onuncu evlilik yildonumumuze aylar kalmis, hic boyle sorunlarim yok sahsen.

Iliskimizin 5 yillik bir donemi de uzak mesafe iliskisi idi, ama hic 3-4 ay gormemezlik yapmadik, ne kadar uzaksiniz ki. Bir de 3-4 ayda bir gorustugunuzde ne kadar uzun suruyor bu gorusme?
Bunu da kk da okuyorum, tamam uzak mesefe iliskisi yasanir da, bazi kisiler hic gorusmeden iliski yasadiklarini dusunuyorlar.

7 yıllık birliktelik sonunda 5 yıldır evliyiz. Toplam 12 yıldır hayatımda.
heyecandan kasıt ne anlamıyorum. İlk buluşmadaki ilk 6 aydaki tatlı heyecan tabi ki olmayacak. Bu hayatın akışına ters. Bir yerde hayatına devam edebilmen için evliliğin ilişkinin her neyse monoton bir yola girmesi gerekiyor. Bir şekilde ilk zamanlarda da evlenseniz zaman geçtikçe o heyecan bitecektir.
Önemli olan birbirine saygı sevgi birlikte güzel vakit geçirebilmek.
kafayı böyle şeylere takmak mantıksız geliyor karşınızdaki insandan eminseniz.

Neden bu kadar uzun süre uzak kalıyorsunuz ki

8.5 sene birliktelik sonrası evlendik. Şuan 10 yılımız ve pandemi sağ olmasın 10 ayda 2 hafta görüştük. Bizim gibi zorlu şartlarda ayrı ayrı evliliği devam ettirebiliyorsak sizde devam ettirirsiniz. Sevgi zamanla, mesafeyle biten bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…