- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
8 sene üstüne evlendik eşimle. 2 yıldırda evliyiz. Ama bu tarz şeyler yaşamadık. Ayrılık hiç olmadı. Ama insanın bunaldığı zamanlar illaki oluyodu. İsterseniz bi kaç gün konuşmayın görüşmeyin bi deneyin. Eksiklik hissedecek misiniz bi kendinizi tartın bakalım.Arkadaşlar merhaba sıkıntıdayım ve fikirlerinize ihtiyacım var ..
5 senelik ilişkimi iki gün önce severek bitirdim .çocukluğum ömrüm herşeyimdi hala çok seviyorum ama anladım ki sevdiğim adamın yanında mutlu değilim eksik bişeyler var son 6 7 aydır sürekli kavga ediyorduk ben daha olumlu biriyim bi olay olduysa uyarırım ve uzatmam tabi ekstra şeyler olmadıkça ..o ise küçücük şeylere takılır uzar da uzar benim bu konuda sabrımı tükettiği için ben çoğu şeyi alttan almamaya başladım çünkü bana sürekli bişeylerle gelmeye başladı bir insanın her yaptığı suç olur mu işte benim oluyordu ..insan bazen susar demi içine atar hata olabilir aynı şey tekrar ederse uyarırsın kavga çıkarmaya ne gerek var ?..bunların dışında sarsıntılı olaylar yaşadık inceldiği yerden kopmadı ve böyle bişeyleri uzattığı için de benim sabrım kalmadı bu 5 sene içinde ayrılalım dediğim zamanlar oldu hep arkamdan geldi kapımda bekledi sabahın köründe önüme çıktı çabaladı ve yine barıştık ama bu sefer sondu uzun uzun mesajlar yazan ben baktım ki cümle kuracak halim kalmamış ..gerçekten adım atacak gücüm yok sevdiğimi bile bile başkalarına teslim ettim son bir şans ver adamlığımı ortaya koydum mutlu olmazsak ben çeker giderim dedi ve içimden gelmedi istemedim ..sizce doğru mu yaptım aynısını yaşayıp tecrübeli arkadaşlar var mı ?
Teşekkür ederim düşünceniz içinOndan başkbaşkasıyla olabilmeyi düşünebiliyor musunuz yada onun başkasıyla birlikte olduğunu onunla evleneceğini düşündüğünüzde ne hissediyorsunuz? Çok yakın arkadaşım sizin durumunuzdaydı. Çok kez ayrıldılar ve geri döndüler. Kavgalar günlerce aylarca devam ederdi ama her zaman onu başkasıyla düşününce dayanamıyorum derdi. O yüzden geri dönerlerdi. Onca kavganın ardından ikisi de emek vererek yavaş ysvaş yoluna koydular. Bence tekrar düşünebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun her zaman
Gitme sebebim tam da bu işte ..bişeyler yolunda olsa zaten kavga edilmezdi saygı kalmadıysa sevginin ne önemi var ki mantık olarak bitirdim bendeBir ilişkide çok kavga varsa emin ol ki evlenince de devam edip çok artıyor hatta sabredin ve asla dönmeyin nolur gelecekte mutlu olmak için saygıdan daha önemli hiç bişey yok tecrübe ile sabit
Onu da denedik kısa süreli mutluluk oluyor sonuç yine aynı küçük şeyleri aşamadık karakteri bu zor bi insan nereye kadar dayanabilirim ki8 sene üstüne evlendik eşimle. 2 yıldırda evliyiz. Ama bu tarz şeyler yaşamadık. Ayrılık hiç olmadı. Ama insanın bunaldığı zamanlar illaki oluyodu. İsterseniz bi kaç gün konuşmayın görüşmeyin bi deneyin. Eksiklik hissedecek misiniz bi kendinizi tartın bakalım.
Ne güzel ki pembe gözlükleri çıkarmışsın ben çıkaramadım evlendim şuan boşanmak için çırpınıyorum ozguvenim yerle bir oldu içime kapandım asosyal oluyorum git gide fiziksel olarak bitkinim ruhen zaten öldüm. Yani demem o ki sakin 5 yılım gitti diye üzülme sonra ben gibi keşke evlenmeseydim dersinGitme sebebim tam da bu işte ..bişeyler yolunda olsa zaten kavga edilmezdi saygı kalmadıysa sevginin ne önemi var ki mantık olarak bitirdim bende
son bir şans ver adamlığımı ortaya koydum
Ayy çok üzüldüm inanın tek korkum şuan ki durumunuz Allah kolaylık versin şimdi çevremizde daha çok örnekler var onlardan yola çıkarak mantıklı karar verebiliyoruz ama insanın basireti bağlanınca dönülmüyor işte hakkınızda hayırlısı olsun ve sağolun düşünceniz içinNe güzel ki pembe gözlükleri çıkarmışsın ben çıkaramadım evlendim şuan boşanmak için çırpınıyorum ozguvenim yerle bir oldu içime kapandım asosyal oluyorum git gide fiziksel olarak bitkinim ruhen zaten öldüm. Yani demem o ki sakin 5 yılım gitti diye üzülme sonra ben gibi keşke evlenmeseydim dersin
O yüzden önüme baktım bende ..kimin adamı kimin beyi olursa yolu açık olsunkusura bakmayın da çok komik..
ciddi ciddi okurken bir gülme aldı..
uğraşmayın böyle bir tiple. başka yere koysun adamlığını..
Son cümleniz içime işledi ‘ben enkazdım ‘ çok doğru ..Olan bayanlara oluyor keşke bizde gamsız olsakBöyle düzen tutmaz ilişkilerden bir cacık çıkmıyor. 5 yılın sonunda olan sadece sana olacak.
4 yılımı tarumar ettim. 4 yılın sonunda ben enkazdım o 5 yıldızlı otel...
Kesinlikle doğru ben bu yaşıma birdaha gelmeyeceğim mutsuz bi ilişkidense onurlu bir ayrılık yaşarım..Kadın sustuğu zaman bitiyor. Sizde artık derman kalmadığına göre zamanla geçeceğini farkındasınız acınızı ve mantığınla düşünmeye başlamışsınız kalbiniz yerine. Bence susuyorsanız, tamamen bitirin. Zaten beyninizde bitmiş, sadece kalpte bitireceksin zaman geçtikçe. Ve emin olun bütün acılar geçer, geçmeyen acı yok.
Şuan 23 yaşındayım o ise 24..dediğiniz gibi daha küçüktük insan her yaş aldığında bişey öğreniyor demek ki ben o kafa yapısıyla uyuşmuyorum zorlamanın bi anlamı yok hayatın baharındayım elimden geleni de yaptım içim rahat dediğiniz çok doğru bizi tüketen insanlardan sessizce elimizi eteğimizi çekip gitmek gerekSuan 22 yasındaysanız 17de baslayan bir iliskiden cok da bisey beklenemez ki zaten. Birbirinizi büyütmüssünüz. Olgunluk tabiiki yaş itibari ile beklenemez.. bana kalırsa ayrılmakla dogruyu yapmıssınız... kendinizi anlatma hevesiniz bile kalmadıysa içi geçmiş o iliskinin bitmis.. muhtemelen bir kaç ay sonra daha olgunca bir bakıs acısına sahip birisiyle karsılasır ve iyiki bitmis dersiniz.. simdiki üzüntüleriniz hep alıskanlıktan. Sizi tüketen insanlardan uzak durun
Teşekkür ederim düşünceniz içinonu başkasıyla düşününce kalbim sıkışıyor alışkanlıklar çok çünkü ama ilerde mutsuz olacağımı düşünüyorum bile bile kendimi ateşe atamam ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?