- 17 Haziran 2019
- 4
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi yikikbirinsan
-
ona görede basitti benim trip atmamı istemiyordu uzatıpSize göre abartılacak bir sebep olmayabilir ama belki sevgiliniz için hassas bir konuydu tartıştığınız konu. Sebep neydi ayrılmanıza? Belki heyecanını yitirmiştir eskisi gibi hissetmediği için ayrılmıştır.
Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi
Bence bitiresi varmış bahane etmiş trip atmanızı. Siz üstüne düştükçe kendini iyice geri çeker, biraz kendi haline bırakın ve sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum tavrına girin. O şimdi büyük ihtimalle siz yalvarıp yakarın istiyor. Eğer vazgeçerseniz o zaman ayrıldığınız dank edecek ona.ona görede basitti benim trip atmamı istemiyordu uzatıp
Bak dinle sana o tarz insanı nasıl yola getirirsin yazmış.Bence bitiresi varmış bahane etmiş trip atmanızı. Siz üstüne düştükçe kendini iyice geri çeker, biraz kendi haline bırakın ve sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum tavrına girin. O şimdi büyük ihtimalle siz yalvarıp yakarın istiyor. Eğer vazgeçerseniz o zaman ayrıldığınız dank edecek ona.
Ya son zamanlarda dikkat ediyorumda :ep ayrılan taraf erkek oluyor.evli olanda da nişanlı olanda da sevgilidede...hayrola bu erkeklere noluyor yahu ,birden bulunmaz hint kumaşı zannetmeye basladilar kendilerini7 yıllık ilişkim yeni bitti tam askere gitcek gelecek evililik derken bir tartışma sonunda abartılacak büyük bir tartışmada değildi seni çekemiyorum dedi ve bitirdi. Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi ayrıca benim en nefret ettiğim hareketleri inadıma yapar gibi gözüme soka soka yapıyor ayrıldıktan sonra. Her uzun ilişkide ayrılık olur mu? Pişman olup dönmesi için ne yapmalıyım? Bu zamana kadar hiç ayrılmamıştık tartışma oluyordu ama uzamadan barışıyorduk.
Hayırdır iş görüşmesi mi bu. Ne demek düşüneyim pişman olursam gelirim.7 yıllık ilişkim yeni bitti tam askere gitcek gelecek evililik derken bir tartışma sonunda abartılacak büyük bir tartışmada değildi seni çekemiyorum dedi ve bitirdi. Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi ayrıca benim en nefret ettiğim hareketleri inadıma yapar gibi gözüme soka soka yapıyor ayrıldıktan sonra. Her uzun ilişkide ayrılık olur mu? Pişman olup dönmesi için ne yapmalıyım? Bu zamana kadar hiç ayrılmamıştık tartışma oluyordu ama uzamadan barışıyorduk.
Kim ne derse desin, eğer bir ilişkide evliliğe gidilemiyorsa ve uzun yıllar alan bir ilişki ise ondan artık hayır gelmez herşey tadında ve zamanında güzel.7 yıllık ilişkim yeni bitti tam askere gitcek gelecek evililik derken bir tartışma sonunda abartılacak büyük bir tartışmada değildi seni çekemiyorum dedi ve bitirdi. Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi ayrıca benim en nefret ettiğim hareketleri inadıma yapar gibi gözüme soka soka yapıyor ayrıldıktan sonra. Her uzun ilişkide ayrılık olur mu? Pişman olup dönmesi için ne yapmalıyım? Bu zamana kadar hiç ayrılmamıştık tartışma oluyordu ama uzamadan barışıyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?