Uzun İlişki

yikikbirinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
4
0
1
30
7 yıllık ilişkim yeni bitti tam askere gitcek gelecek evililik derken bir tartışma sonunda abartılacak büyük bir tartışmada değildi seni çekemiyorum dedi ve bitirdi. Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi ayrıca benim en nefret ettiğim hareketleri inadıma yapar gibi gözüme soka soka yapıyor ayrıldıktan sonra. Her uzun ilişkide ayrılık olur mu? Pişman olup dönmesi için ne yapmalıyım? Bu zamana kadar hiç ayrılmamıştık tartışma oluyordu ama uzamadan barışıyorduk.

Size göre abartılacak bir sebep olmayabilir ama belki sevgiliniz için hassas bir konuydu tartıştığınız konu. Sebep neydi ayrılmanıza? Belki heyecanını yitirmiştir eskisi gibi hissetmediği için ayrılmıştır.

Bitirmemesi için çok uğraştım peşinden koştum ama bir değişme olmadı pişman olursam ben düşüneyim dedi. Arada normal mesaj atıyor ama sıradan birine yazar gibi

Bittikten sonra mesaj atmak nedir. Senin zorunla oluyor galiba.

Zorlama iliskiden hayir gelmez. Bitir gitsin.

ona görede basitti benim trip atmamı istemiyordu uzatıp
Bence bitiresi varmış bahane etmiş trip atmanızı. Siz üstüne düştükçe kendini iyice geri çeker, biraz kendi haline bırakın ve sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum tavrına girin. O şimdi büyük ihtimalle siz yalvarıp yakarın istiyor. Eğer vazgeçerseniz o zaman ayrıldığınız dank edecek ona.

Aynıları basıma geldı tam aıleler tanısacakken terkettı çok net söylüyorum s.et benımkıde 8 senelıktı

7 sene verilmiş bir zaman var.
Şimdi her açıdan ele almak gerek. Bu adam 7 senesini zaten size vermiş durumda.
Kimisi için uzun ilişki emek verdim bırakmayayım kafasında olurken kimisi içinde artık herseyi tükettiği heyecanın bittiği sıradan bir hal alır.

Ayrıldı diye suclayamayız artık o onun seçimi. Devam edememiş tüketmiş bitirmiş.Bu şekilde bakmayı dene sana da iyi gelecektir.
Dünyada farklı insanlarda var.
Farklı kişilerde tanı lütfen milyarlarca erkek var. Daha iyisi de var.

İlişkinin uzunluğuna kısalığı na göre ayrılık değerlendirmesine karşıyım. Bazıları bazı şeyleri bir yılda tüketir bazı kişiler de yirmi yılda. Yani bu sizin süreç içindeki tutumunuz bağlı birşey. O ilişkinin içinde olan sizsiniz. Sorunların ne boyutta olduğunu en iyi siz görürsünüz.

Ve tavsiyem uzak durun kendinizi geri çekin. Adam nasılsa bana aşık peşimden koşuyor diye rahat rahat takılıyo anladığım kadarıyla. Siz o bitti havasına bir girin bakalım tepki ne olacak. Ondan sonrasında zaten klasiktir dönerse sizin muhabbeti.

Bak dinle sana o tarz insanı nasıl yola getirirsin yazmış.

Ne kadar zaman sonra gidecek askere gitmeden adam akıllı konuşup net bir sonuca bağlamayı teklif etseniz. Sonuçta gidecek ve size zor

Ya son zamanlarda dikkat ediyorumda :ep ayrılan taraf erkek oluyor.evli olanda da nişanlı olanda da sevgilidede...hayrola bu erkeklere noluyor yahu ,birden bulunmaz hint kumaşı zannetmeye basladilar kendilerini

Dönmesini istiyorsanız
Arada hala onunla mısınız diye yoklama niyetine attığı mesajlara kesinlikle cevap vermeyin...

Gezmeli tozmalı bir hayat imajı yaratın paylaşın göreceği şekilde, yanınızda mğmkünse erkekli kızlı arkadaşlar olsun, yeni mekanlarda yeni ortamlarda fotolarınız olsun, saçınızı değiştirin kesinlikle ve hiçbişekilde iletişim kurmayın, ortak arkadaşlara bitti gitti deyin asla kimseye dert yanmayın...

Bakın o zaman peşinizden nasıl koşacak ama size dönünce de hemen atlamayın naza çekin

Hayırdır iş görüşmesi mi bu. Ne demek düşüneyim pişman olursam gelirim.

Kim ne derse desin, eğer bir ilişkide evliliğe gidilemiyorsa ve uzun yıllar alan bir ilişki ise ondan artık hayır gelmez herşey tadında ve zamanında güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…