Uzun İlişki

Ondan sana yar olmaz.

Son düzenleme:
Evlilik doğru ama ikimizde öğrenciydik yeni mezun olduk üniversiteden askerlik iş engellerimiz vardı yani
Anlıyorum ama ben genel anlamda yorum yaptım şimdiye kadar özellikle yakın çevremde gördüğüm örneklerde de bunlara şahit oldum ve buna inanıyorum gerçekten öyle.

Niye koştunuz peşinden iyice totosu kalkmış bu kız cepte basıl olsa ben biraz nefes alayım gezeyim tozayım sonra yine ona dönerim nasıl olsa bıraktığım yerde beni bekliyor diyor siz ona bu izlenimi vermişsiniz kimse vazgeçilmez değil bunu ona göster ben sensiz de yapabilirim de bunu davranışınla göster ona eğer peşinde köpek olmazsa... instagraöda ilişki koçu bal var onu takip et dediklerini uygula ceptesin şu anda o yüzden senin kıymetini bilmiyor nasıl olsa ne zaman dönsem orda dedği için kolayca bitirebilliyor özgüvenli ve onsuz da yapabilirim İmajı ver

Tek yapman gereken şu yalvarma olaylarını bırak ve sessiz kal bak bakalım nasıl geliyor kesinlikle iletişim kurma yazı söz paylaşma
Noluyor diyecek

çok uzamış o ilişki.genel olarak birkaç seneye ya evlenirsiniz yada biter.uzun süreli ilişki evlilik yoksa iyi sonuç vermiyor.uzun süreli ilişkiyi bitirip kısa sürede evlenen çok erkek arkadaşım var.heyecanı bitmiş olabilir,başka birisine gönlü kaymış olabilir,yılların birikimi sonunda patlak vermiş olabilir.bir sürü olasılık var yani 7 senelik ilişki diye bitmeyecek değil sonuçta kaç yıllık evlilikler bitiyor.tavsiyem hiç konuşmayın stalklamayın.bir süre kafanızı dinleyin.siz peşinde koştukça kendini iyice birşey sanır.

Askerden sonra nişanlandığını duyarsanız şaşırmayın...

Annem ölüyü çok yikarsan ya osurur ya s.çar der. Bu da o hesap belli ki

Uzun süreli ilişkilerde bi taraf başka birini bulup diğerini terk ediyor gördüğüm kadarıyla. Sizi üzmek istemem ama kimse durduk yere o kadar süre birlikte olduğu kişiden ayrılmaz. Bence peşinden hiç koşmayın. Siz üstüne düştükçe o kendini bişey sanıp geri çekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…