Uzun ilişki

Baktım şimdi 4. Konusuymuş aynı içeriği farklı şekilde anlatan doğruymuş. Aslında uyeler yardımcı oldu ilk konularında ama abartınca biraz o biz de abarttık sanırım
Hanfendi derdiniz nedir 4-10 konu yazmazsınız fikrinizi olur biter
İnsanların çıkamadığı sorunlar olabilir fikre ihtiyacı olabilir çok seviyor ve düzeltmek icin biseyler yapmak isteyebilir nedir derdiniz

Selamlar
6 yıllık bir ilişkim var ya da vardı mı demeliyim
Bol tartışmalı kavgalı da olsa geçen 6 sene
Genelde alttan alan o oldu
Ama son 3-4 aydır kavgalarımız büyüdü saygısızlıklar başladı
Bana 1 gün yüzü göstermedin diyor şimdilerde
Ne önerirsiniz düzeltmek icin
Artık pek yürütmek de istemiyor yoruldum diyor bıktım tükendim kimseye tahammülüm kalmadı diyor
Bu duruma gelmiş ilişkiler pek düzelmiyor sonradan.

6 sene bol kavgalı geçmiş gelecek yıllar da öyle olsun istiyorsan çabalamaya devam

Adam illallah etmiş. İlişkinin cılkı çıkmış, bıkkınlık, bezginlik var, o ilişki dikiş tutmaz. Devam etme düzeltme çabanız sonuç vermez, hatta daha çok yorar ve soğutur. Adamı kaçırır, huzur bulduğu başka alanlara hatta kişilere kaçar. Devamlı yoran bıktıran birindense huzur veren biri yeğdir çünkü.

Gerçekten burada bile benzer konularla aynı laflarla bıktırıyorsunuz. Aynı soruyu sormak için defalarca başlık açıyorsunuz, konu aynıysa gelişme varsa konunuzdan yorumla devam edin, devamlı aynı soru için başka başka başlıklara ne gerek var?

İnsanların sizi düzelir diyerek motive edip kandırmasını istiyorsunuz ama cevapları okumak moralinizi bozduğu için muhtemelen istediklerinizi duymak için yeni başlık açıyorsunuz;ama hem kendi iyiliğiniz için hem karşınızdaki insanın iyiliği için. BIRAKIN artık diyorum. Soğumanın bıkmanın geri dönüşü pek yok.

Adam illallah etmiş. İlişkinin cılkı çıkmış, bıkkınlık, bezginlik var, o ilişki dikiş tutmaz. Devam etme düzeltme çabanız sonuç vermez, hatta daha çok yorar ve soğutur. Adamı kaçırır, huzur bulduğu başka alanlara hatta kişilere kaçar. Devamlı yoran bıktıran birindense huzur veren biri yeğdir çünkü.

Gerçekten burada bile benzer konularla aynı laflarla bıktırıyorsunuz. Aynı soruyu sormak için defalarca başlık açıyorsunuz, konu aynıysa gelişme varsa konunuzdan yorumla devam edin, devamlı aynı soru için başka başka başlıklara ne gerek var?

İnsanların sizi düzelir diyerek motive edip kandırmasını istiyorsunuz ama cevapları okumak moralinizi bozduğu için muhtemelen istediklerinizi duymak için yeni başlık açıyorsunuz;ama hem kendi iyiliğiniz için hem karşınızdaki insanın iyiliği için. BIRAKIN artık diyorum. Soğumanın
Bırakın ne yahu😁insanların ilişkilerinde varmışcasına nasıl emin konuşuyorsunuz anlaşılan hiç sevmemis
Sevilmemis
Emek vermemiş ve emek harcanmamıssınız üzüldüm sizin açınızdan umarım bundan sonra mutlu olur sevilir ve mutluluk dağıtırsınız zira yorumlarınızdan nekadar itici olduğunuzu düşündüm

Back
X