- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Analiz ettiğini zannediyor olabilir misin?Merhaba 24 yaşındayım, uzun iliskimi (4 yil olacak) yeni bitirdim 1 hafta oldu. Diyeceksiniz ki daha yeni dur bakalım ama yeni alinmis bir karar değil uzun sürenin getirdigi yorgunluklar, kırgınlıklar. Aslında son zamanda aramızda belirgin bir sorun kavga vs.. yoktu ama yapamayacağımı hayattan daha fazlasini istediğime karar verdim. Sevdiğim halde ayrildim. Ayrilinca karalar bağlarım zannediyordum ama su an hicbir sey hissetmiyorum. İcimde ona karşı kin,nefret,kötü duygu yok. Sıradan biri gibi. İcten ice üzülüyorum ama bittigine değil emeklerime. Bir de korku var daha önce iliskilerim oldu ama rastgele seylerdi. İlk defa sevdim,sevildim. İlk defa biri bana kısmi de olsa saygı gösterdi. İlk defa biri zor zamanımda yanımda oldu. İlk defa sırtımı birine yaslayabileceğimi hissettim. Simdi sudan çıkmış balık gibiyim. Acaba diyorum hata mı yaptım ? İlgi olmadan da iliski yürür müydü ? Ya bir daha sevilmezsem ya bir daha kimseyi sevemezsem güvenemezsem ya daha iyisini bulamazsam. Maalesef cok kötü bir özelligim var. Bana yaklaşan erkekleri direk analiz edebiliyorum mesela bu capkındır,bu her kıza yazar,bunun kalbi kırık,eski sevgilisini unutamamış,bu ailesine cok düşkün,bu yapmacık,bunun öfke sorunları var vs.. Herkesin kusurunu görüyorum. Uzun iliskisini bitirip mutluluğu ve aşkı bulabilen var mı ?
Olamam çünkü hic yanılmadım. Biraz beden dili bilen ve sosyal medya kullanan herkes anlayabilir aslında kimse görmek istemiyor. Arkadaslarımın sevgilileri icin bile ne desem doğru çıkıyor.Analiz ettiğini zannediyor olabilir misin?
Benim derdim tekrar bir iliskiye başlamak değil ki sevgili her zaman bulunur. Mutlu olup olamayacağımı düşünüyorum hepBen bu konuda size katılmıyorum ben uzun bir ilişkiden çıkıp başka bir uzun ilişkyie başlayan çok insan tanıyorum yani 1 tane ilişki bitti diye bundan sonrasının olmayacağını düşünmek çok mantıksız heleki 24 yaşında bu kadar gençken
Bugun 4 konu acmissin . Ayni günde 4 farklı sorunu nasıl dert ediyosun ? Enteresan.Merhaba 24 yaşındayım, uzun iliskimi (4 yil olacak) yeni bitirdim 1 hafta oldu. Diyeceksiniz ki daha yeni dur bakalım ama yeni alinmis bir karar değil uzun sürenin getirdigi yorgunluklar, kırgınlıklar. Aslında son zamanda aramızda belirgin bir sorun kavga vs.. yoktu ama yapamayacağımı hayattan daha fazlasini istediğime karar verdim. Sevdiğim halde ayrildim. Ayrilinca karalar bağlarım zannediyordum ama su an hicbir sey hissetmiyorum. İcimde ona karşı kin,nefret,kötü duygu yok. Sıradan biri gibi. İcten ice üzülüyorum ama bittigine değil emeklerime. Bir de korku var daha önce iliskilerim oldu ama rastgele seylerdi. İlk defa sevdim,sevildim. İlk defa biri bana kısmi de olsa saygı gösterdi. İlk defa biri zor zamanımda yanımda oldu. İlk defa sırtımı birine yaslayabileceğimi hissettim. Simdi sudan çıkmış balık gibiyim. Acaba diyorum hata mı yaptım ? İlgi olmadan da iliski yürür müydü ? Ya bir daha sevilmezsem ya bir daha kimseyi sevemezsem güvenemezsem ya daha iyisini bulamazsam. Maalesef cok kötü bir özelligim var. Bana yaklaşan erkekleri direk analiz edebiliyorum mesela bu capkındır,bu her kıza yazar,bunun kalbi kırık,eski sevgilisini unutamamış,bu ailesine cok düşkün,bu yapmacık,bunun öfke sorunları var vs.. Herkesin kusurunu görüyorum. Uzun iliskisini bitirip mutluluğu ve aşkı bulabilen var mı ?
Acaba beni baskasiyla mi karistiriyorsunuz 2 tane konu açtım çünkü. Biri bdv diğeri değil. Ayrıca 10 tane derdim olsa bile burası forum istersem hepsini tek tek yazarım. Malum insanız tek yönlü değil cok yönlüyüz. Birden fazla duyguyu ayni anda hissedebikir farklı seylere üzülüp farklı seylere sevinebiliriz.Bugun 4 konu acmissin . Ayni günde 4 farklı sorunu nasıl dert ediyosun ? Enteresan.
Terapist gibi yazmışsın. Bu kadar bilinçli biri isen basit şeyler için konu açmanın lüzumu ne ?Acaba beni baskasiyla mi karistiriyorsunuz 2 tane konu açtım çünkü. Biri bdv diğeri değil. Ayrıca 10 tane derdim olsa bile burası forum istersem hepsini tek tek yazarım. Malum insanız tek yönlü değil cok yönlüyüz. Birden fazla duyguyu ayni anda hissedebikir farklı seylere üzülüp farklı seylere sevinebiliriz.
Hanımefendi sizin benimle sorununuz mu var ? İster acarim ister açmam size ne oluyor ? Daha terapistin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Senelerce bunun meslegini okuyan insanlarla benim basit gözlemlerimi nasıl bir tutabilirsinizTerapist gibi yazmışsın. Bu kadar bilinçli biri isen basit şeyler için konu açmanın lüzumu ne ?
Acaba beni baskasiyla mi karistiriyorsunuz 2 tane konu açtım çünkü. Biri bdv diğeri değil. Ayrıca 10 tane derdim olsa bile burası forum istersem hepsini tek tek yazarım. Malum insanız tek yönlü değil cok yönlüyüz. Birden fazla duyguyu ayni anda hissedebikir farklı seylere üzülüp farklı seylere sevinebiliriz.
Çok bilmiş bir havan var ama sadece hava :)Hanımefendi sizin benimle sorununuz mu var ? İster acarim ister açmam size ne oluyor ? Daha terapistin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Senelerce bunun meslegini okuyan insanlarla benim basit gözlemlerimi nasıl bir tutabilirsiniz
Hanımefendi annesini telefona "hatun,valide sultan" diye kaydeden aradiginda sultanim diye konusan birinin anneci olmama ihtimali var mı ? İnstagramında takip ettigi kisilerin %60 ının onu geri takip etmeyen kızlardan oluşmasını ne diye yorumlarsiniz ? Basit bir konuda konuşup zıt düsünce farkında olmadan yumruklarını sıkan ifadesi ciddilesen birinden ne beklersiniz ? Ya da göz altları mosmor olmuş,sürekli naneli sakız cigneyen ve dikkati dağınık birinin alkol sorunları olduğunu anlamak icin illa gözünüzle görmeniz gerekmezÇok bilmiş bir havan var ama sadece hava :)
Bunu 4 yıl sonra mi fark ettin?Hanımefendi annesini telefona "hatun,valide sultan" diye kaydeden aradiginda sultanim diye konusan birinin anneci olmama ihtimali var mı ? İnstagramında takip ettigi kisilerin %60 ının onu geri takip etmeyen kızlardan oluşmasını ne diye yorumlarsiniz ? Basit bir konuda konuşup zıt düsünce farkında olmadan yumruklarını sıkan ifadesi ciddilesen birinden ne beklersiniz ? Ya da göz altları mosmor olmuş,sürekli naneli sakız cigneyen ve dikkati dağınık birinin alkol sorunları olduğunu anlamak icin illa gözünüzle görmeniz gerekmez
Ben erkek arkadaşım icin bir gözlem yazmadım oraya. Bana yaklasan ve etrafimda gördüklerimi yazdım. Allah askına konuyu çarpıtmaktan vazgeçinBunu 4 yıl sonra mi fark ettin?
Uyku srsemiyim farketmemisim orayi. Ayrıca konuyu niye carpitaymBen erkek arkadaşım icin bir gözlem yazmadım oraya. Bana yaklasan ve etrafimda gördüklerimi yazdım. Allah askına konuyu çarpıtmaktan vazgeçin
Siz konuyu okumamışsınız anlaşılan. Konunun başında yazıyor çünkü yaşım. Bi garipsiniz gercektenUyku srsemiyim farketmemisim orayi. Ayrıca konuyu niye carpitaymYas kac ?
Pardon baya uykusuzum okudugumu unutuyorum soyleyince frkettimSiz konuyu okumamışsınız anlaşılan. Konunun başında yazıyor çünkü yaşım. Bi garipsiniz gercekten
Böyle insanların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel peki nasıl güvendiniz bi baskasına ? Ayrılıktan sonra sürekli acaba hata mı yaotım acaba mesaj atsam mı düsünceleri icinizi kemirdi mi ?Öncelikle bu hislerin geçici olduğunu bilmenizi isterim. Ben de aynılarını yaşadım, bir boşluğa düşüyorsunuz, ama sonrası öyle güzel bir özgürlük ki.
Adeta kendimi yeniden keşfetmeye başladım. Ne tutsak eden bir ilişkiymiş meğer, olumlu yönlerimi gördüm, özgüvenim gelişti.
bitmesi gerekiyormuş ki bitti; bir yerde durmuş, mutlaka bir sorunu vardı. Görünen ya da görünmeyen. Artık asla geriye bakmayın.En önemli ve belki de en zor adımı attınız. Bundan sonrası çocuk oyuncağı. Çok değil 1 ay sonra anlarsınız.
ayrıca çok da güzel sever, sevilirsiniz. Ben de 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Aynı sizin gibi hiç acı çekmedim, aksine rahatlamışlık vardı. Çünkü asla birbirmize uyumlu değildik. 2 ay sonra hayatımın aşkını tanıdım. 1 sene sonra da evlendik.:)
Böyle insanların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel peki nasıl güvendiniz bi baskasına ? Ayrılıktan sonra sürekli acaba hata mı yaotım acaba mesaj atsam mı düsünceleri icinizi kemirdi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?