- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Erkek arkadaşımla kısa bir ayriligimiz olmuştu o sıra bu adam çok iyi gözüküyor(tip,tarz,tavır,mimik 9/10) dediğim bir kisiyle bulusmustum. O da beni beğenmemistiNeyse konuna gelecek olursak. Evet bulursun aşkı illa vardır güzel adamlar. Hepsi çapkın, alkol alan , ana kuzusu olmaz yani.Uzun ilişkini bitirip uzulmemende güzel genelde zor atlatiyorlar. Tükenip sogudun ki uzulmedin. Senin adına sevindim
Karşılıklı olmadiktan sonra 9/10 olması bisey ifade etmez .Bence herşeyden önce olgun ,karakterli ,güven veren ,sadık, saygılı,biri olmalı tabi tipte önemli ama bunlar olmadıkça tip sınıfta kalıyorErkek arkadaşımla kısa bir ayriligimiz olmuştu o sıra bu adam çok iyi gözüküyor(tip,tarz,tavır,mimik 9/10) dediğim bir kisiyle bulusmustum. O da beni beğenmemisti
Onu görme ihtimalim uğraşmazsam yok, artık sehirlerimiz farklı aynıykende görüsmek icin bir çabası yoktu zaten. Evet ona karşı sevgim var ama kendimi daha cok sevdiğimi farkettim. Umarım bu süreci sizin gibi atlatabilirim tesekkür ederimhiç öyle düşünmedim. Aklımda hiçbir soru işareti yoktu. Çünkü içimdeki sevgi ölmüştü. Belki de aylardan beri. Sizde sevgi var gibi geliyor bana ama, öyle hissettim ben.
Onu gördüğünüz zaman anlıyorsunuz. Siz de insan okuyabilen birisiniz az çok sanırım, konuştukça iyice tanıyıp güveniceksiniz. Sadece içinizdeki sesi dinleyin.
İnanın tekrar sevip güveniceksiniz. Pek çok insan aynılarını, belki daha da beterini yaşadı. Hepsi de öncekinden çok çok daha güçlü ve mutlu kişiler oldular..
İnsanlar 20 yıl evli kaldıkları kişiden bile hic tanıyamamışım deyip boşanabiliyor ama sen bilirsin.Olamam çünkü hic yanılmadım. Biraz beden dili bilen ve sosyal medya kullanan herkes anlayabilir aslında kimse görmek istemiyor. Arkadaslarımın sevgilileri icin bile ne desem doğru çıkıyor.
Ben cok iyi tanıyorum demedim ki sadece ilk gözlemlerim bunlar. Yukarıda diğer arkadasa da açıkladım bazı konularda görünen köy kılavuz istemiyor.İnsanlar 20 yıl evli kaldıkları kişiden bile hic tanıyamamışım deyip boşanabiliyor ama sen bilirsin.
Ay 9 yillik derken özel değilse neden bitirdiniz ?Var bennn.9 yillik iliskimi m salya sumuk bitirdim.Ve hic ummadigim bir zaman asik oldum.Hem de deli divane.Sanki cocuk gibi oldum.Kalp carpintisindan yaninda nefes alamiodumFirtinali ask sonrasi evlendik hala iyi ki bitirmisim ve onca olup bitene ragmen esimle evlenmisim diyorum
Surekli kavga tartisma sorun ve bana inanilmaz bagimliligi boguluyordum artik.Sevmek degildi o bezmistim.(Evlendikten sonra bile zor kurtuldum)Ayrica bir turlu iste istikrarinin olmamasi etkiliydi.Ay 9 yillik derken özel değilse neden bitirdiniz ?
Yanlis anlamazsaniz kac yaşından kac yasina kadar beraberdinuz ? Küçük yaslarda ayrilik daha cabuk atlatılıyor sanirim onun icin soruyorum.Surekli kavga tartisma sorun ve bana inanilmaz bagimliligi boguluyordum artik.Sevmek degildi o bezmistim.(Evlendikten sonra bile zor kurtuldum)Ayrica bir turlu iste istikrarinin olmamasi etkiliydi.
Ya neden iliskinize müdahale etmesune izin verdiniz kiBenimde 4 senelik ilişkim vardı benimde babam öğrendi bende senin gibi unutamayacağım birdaha sevemem sanıyordum onunlayken babam öğrenip bizi ayırdığında çok şaşırdım hiç bir şey hissetmedim.. karalar bağlarım sandım ama hiç aklıma bile gelmedi.. sonra karşıma başkası çıktı hemde 1 ay sonra az önce dayım konusunda yazdığım çocuk işte :) sevemem dedim sevdim başkasını ben bile inanamıyorum.. gerçi Buda beni çok yaktı ama bilmiyorum
Yanlis anlamazsaniz kac yaşından kac yasina kadar beraberdinuz ? Küçük yaslarda ayrilik daha cabuk atlatılıyor sanirim onun icin soruyorum.
Ya neden iliskinize müdahale etmesune izin verdiniz ki
Bende ayni yaştayım sizle. Babam onun bana küfür ettiğini tehdit ettiğini öğrendi yani o alkollüyken yaptı bunu ben affetmiştim ama babam eski mesajları görünce Nuh dedi peygamber demedi. Ve iyiki de bizi ayırmışYanlis anlamazsaniz kac yaşından kac yasina kadar beraberdinuz ? Küçük yaslarda ayrilik daha cabuk atlatılıyor sanirim onun icin soruyorum.
Ya neden iliskinize müdahale etmesune izin verdiniz ki
İyi ki de ayırmış o zaman.Bende ayni yaştayım sizle. Babam onun bana küfür ettiğini tehdit ettiğini öğrendi yani o alkollüyken yaptı bunu ben affetmiştim ama babam eski mesajları görünce Nuh dedi peygamber demedi. Ve iyiki de bizi ayırmış
Ever benimki de vefadan dolayı ayrılmak istemiyordum.17-26 aslinda 25 yasinda bende kesin olarak bitmisti.Fakat kurtulamiodum.Hem aliskanlik hem vefa hem de ona acimam zor oldu.Evlenmem bile o duyar gelir diye bekarken bulundugum sehirde gizli gibi oldu
Ben acikcasi korkuyorum kalbimin tekrar kirilmasından birine bi 3 senemi daha verecek kadar sevebilir miyim diyorum kendime.Biriyle tanisinca iyi özelliklerine değil kötü özelliklerine odaklanıyorum. Ne kadar güzel size doğru kisiyi bulmjssunuzyani böyle benden artık olmaz, unumu eledim eleğimi astım gibi yazmışsın sanki ama öyle olmuyor o işler.
sadece giden zamana üzülüyorsun. bi daha birini yeni baştan tanımak, yeniden yanılma ihtimalleri tedirgin ediyor insanı. yorgun hissediyorsun sadece.
ben 3 yıldan fazla süren bi ilişkiden çıkıp aslında burnumun dibinde olan eşimle evlendim. çok da güzel oldu.
Evet mutlu değildim. Kendimi yetinmeye mutlu olmaya zorluyordum. Pisman değilim ama özlüyorum. Hayat bitmedi mutluyum kadalar bağlamadim ama bir daha asik olamam gibi geliyorİlişki bitince hayat bitmiyor.Neden bir daha mutlu olamayasınız.
Ayrıca biten ilişkide mutlu olsaydınız bitmezdi
Karalar bağlamadim ama kalbim çok kirildi. Sevdigim ama olmayacağını bildiğim için ayrıldım insan olarak cok iyiydi kötü huyu yoktu. Aslında sevgili olarakta kötü sayilmazdı. Ama sadece sevdigini söyleyen hissettirmeyen buluşmak icin cabası olmayan biriyle mutlu olamayacağımı anladım. Superman gibi zor zamanimda yanımda iyi zamanimda yok. Evet benim kastettigimde buydu sosyal medyadan veya biraz gözlemleyerek her sey anlaşılıyor.24 yasindasiniz niye karalar bagladiniz? Doğru insanın karşına ne zaman cikacagi belli olmaz. Belki şimdi belki 5 yıl sonra. Sevmiyorsaniz ayrilmakla iyi yapmissiniz. Sevdiginiz halde emek verip ayrildiysaniz kötü olmuş. Sizin karariniz. Herkes farklı farklı. Yanınızda her zaman olacak birini bulursunuz bu karakterle alakali, biraz da karşılıklı. Sosyal medyadan, insanların davranışlarından nasıl oldukları anlaşılıyor, katılıyorum. Bu birazda dikkat etmekle alakali. Arkadasin sevgilisi olduğu için toz kondurmuyordur, kondurmak istemiyordur. Dışardan biri daha net görüyor nasıl bir kişi olduğunu
Nisanliliklar, evlilikler bitiyor. Insan bir başkasıyla evlenebiliyor. Size göre biri de mutlaka vardır. En iyisini yapmışsınız daha ileride ayrılmak daha zor. Kişiler zaten yüzlerini gösteriyor. Anlasilamayacak insanlara zaman harcamaya gerek yok. Sizi haklı buldum. Kim olsa yanında olsun ister, birazda o çabalasın ister. Yapsaymis elinden geleni ayrilmazdinizKaralar bağlamadim ama kalbim çok kirildi. Sevdigim ama olmayacağını bildiğim için ayrıldım insan olarak cok iyiydi kötü huyu yoktu. Aslında sevgili olarakta kötü sayilmazdı. Ama sadece sevdigini söyleyen hissettirmeyen buluşmak icin cabası olmayan biriyle mutlu olamayacağımı anladım. Superman gibi zor zamanimda yanımda iyi zamanimda yok. Evet benim kastettigimde buydu sosyal medyadan veya biraz gözlemleyerek her sey anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?