- 18 Mayıs 2020
- 12
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Makmakarna
-
Boş ver bitmiş zaten önceden belli önüne bak arkana değilMerhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda yazmıştım boyle biriyle evlenilir mi diye 5 sene olmuştu ve ayrıldım bugun. Buraya neden yazıyorum bilmiyorum uzgunum ayrıldım ama uzgunum. Ailem de sevindi bi eksiklik var diyorlardı. Garip hissediyorum sizinle de paylaşmak istedim. O beni terketmişti 3 ay hiç aramadı sonra aradıgında barışmıştık. Ondan sonra eskiisi gibi hissedemiyorum dedim. İlk yüzyuze goruselim bu yaptıgın ayıp dedi tamam yuzyuze olsun dedim sonda bi seyler daha konustuk neyse yuzunu bile görmek istemiyorum yazıklar olsun dedi ve bitti öyle işte size yazmak istedim sebebi yok. İçimi dökmek istedim
Hayırlısı buymuş demek ki. Zaman tüm yaraların ilacıdır. Devam edeceksin bir süre sonraMerhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda yazmıştım boyle biriyle evlenilir mi diye 5 sene olmuştu ve ayrıldım bugun. Buraya neden yazıyorum bilmiyorum uzgunum ayrıldım ama uzgunum. Ailem de sevindi bi eksiklik var diyorlardı. Garip hissediyorum sizinle de paylaşmak istedim. O beni terketmişti 3 ay hiç aramadı sonra aradıgında barışmıştık. Ondan sonra eskiisi gibi hissedemiyorum dedim. İlk yüzyuze goruselim bu yaptıgın ayıp dedi tamam yuzyuze olsun dedim sonda bi seyler daha konustuk neyse yuzunu bile görmek istemiyorum yazıklar olsun dedi ve bitti öyle işte size yazmak istedim sebebi yok. İçimi dökmek istedim
Neden ağlıyorum ama bilmiyorum nedense cok uzgunum suanBoş ver bitmiş zaten önceden belli önüne bak arkana değil
Acaba pişman olur muyum dedim ama bilmiyorum üzgünüm cok suanHayırlısı buymuş demek ki. Zaman tüm yaraların ilacıdır. Devam edeceksin bir süre sonra
Ben ayrıldım cunku aşk kalmamıştı artık ama onun yuzundenYine erkek arkadaşınız mı ayrıldı ben mı oyle anladım.
Normal yaşadığın uzun zaman olmuş ama geçer elbet zaman herşeyin ilacıdır gelecek hayatında mutlu olursun inşallahNeden ağlıyorum ama bilmiyorum nedense cok uzgunum suan
Bir derede iki kere yikanilmayacagini ogrenmssiniz oyle bir cepteymissiniz ki adam gelince hemen barismissiniz. Bu hayat dersleri zordur , ama sizin caniniz acimayinva bir sey ogrenmeyecek birine benziyorsunuz dilerim bir daha su tipleri havalara sokmazsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Neden ağlıyorum ama bilmiyorum nedense cok uzgunum suan
Öncelikle hakkınızda hayırlısı buymuş diyelimMerhaba arkadaşlar,
Normal o. Pişman olma nolursa olsun. Bir şekilde olmadı. İyi birşey olsa devam ederdi şu anAcaba pişman olur muyum dedim ama bilmiyorum üzgünüm cok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?