• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkim bitti

Makmakarna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
12
6
1
31
Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda yazmıştım boyle biriyle evlenilir mi diye 5 sene olmuştu ve ayrıldım bugun. Buraya neden yazıyorum bilmiyorum uzgunum ayrıldım ama uzgunum. Ailem de sevindi bi eksiklik var diyorlardı. Garip hissediyorum sizinle de paylaşmak istedim. O beni terketmişti 3 ay hiç aramadı sonra aradıgında barışmıştık. Ondan sonra eskiisi gibi hissedemiyorum dedim. İlk yüzyuze goruselim bu yaptıgın ayıp dedi tamam yuzyuze olsun dedim sonda bi seyler daha konustuk neyse yuzunu bile görmek istemiyorum yazıklar olsun dedi ve bitti öyle işte size yazmak istedim sebebi yok. İçimi dökmek istedim

Merhaba arkadaşlar,
Bir önceki konumda yazmıştım boyle biriyle evlenilir mi diye 5 sene olmuştu ve ayrıldım bugun. Buraya neden yazıyorum bilmiyorum uzgunum ayrıldım ama uzgunum. Ailem de sevindi bi eksiklik var diyorlardı. Garip hissediyorum sizinle de paylaşmak istedim. O beni terketmişti 3 ay hiç aramadı sonra aradıgında barışmıştık. Ondan sonra eskiisi gibi hissedemiyorum dedim. İlk yüzyuze goruselim bu yaptıgın ayıp dedi tamam yuzyuze olsun dedim sonda bi seyler daha konustuk neyse yuzunu bile görmek istemiyorum yazıklar olsun dedi ve bitti öyle işte size yazmak istedim sebebi yok. İçimi dökmek istedim
Boş ver bitmiş zaten önceden belli önüne bak arkana değil

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlısı buymuş demek ki. Zaman tüm yaraların ilacıdır. Devam edeceksin bir süre sonra

Evlenip ayrılmaktan çocuk olduktan sonra ayrilmaktan daha iyidir sevgiliyken ayrılmak.
Verilmiş sadakam varmış deyip önünüze bakın. Inşallah iyi ki ondan ayrılıp bununla tanismisim diyeceğiniz birisi çıkar karşınıza. Kendinizi sevin başkası sevmese de olur...

Neden ağlıyorum ama bilmiyorum nedense cok uzgunum suan
Normal yaşadığın uzun zaman olmuş ama geçer elbet zaman herşeyin ilacıdır gelecek hayatında mutlu olursun inşallah🙏 hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar,
Bir derede iki kere yikanilmayacagini ogrenmssiniz oyle bir cepteymissiniz ki adam gelince hemen barismissiniz. Bu hayat dersleri zordur , ama sizin caniniz acimayinva bir sey ogrenmeyecek birine benziyorsunuz dilerim bir daha su tipleri havalara sokmazsiniz.

Neden ağlıyorum ama bilmiyorum nedense cok uzgunum suan

Ağlamanızi niye garipsiyorsunuz. Ayrılan siz olduğunuz üzülmediginiz anlamına gelmiyor ki. Sizde bu ilişkinin böyle bitmesini istemediniz kesin, ama bazen en hayırlısı bu. 5 senelik ilişkide alışkanlık da var tabi. Hakkınızda hayırlısı. Mutlu olursunuz bundan sonra inşallah

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hakkınızda hayırlısı buymuş diyelim 🙏ben de 5-6 ay önce ayrıldım çok çok üzüldüm çok ağladım ama zamanla toparladım gerçekten zaman her şeyin ilacıymış şimdi üzülüyorsunuz ki üzülüp ağlamanız o kadar normal ki ama gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz ki ben öyleyim şu an iyi ki diyorum. Emin olun sizinde zamanla gececek iyi ki dediğiniz günler gelecek hatta daha iyileri çıkacak karşınıza sadece biraz sabır 🙏

Uzulmeniz cok normal. Kendinize iyilesmek icin zaman tanıyın. Kafanızı dağıtacak şeylerle ilgilenmeye çalışın. Zaman her şeyin ilaci

muTlu olsaydın ayrılığı hiç düşünmezdin zaten canm sıkma canını bence sen ondan ziyade 5 yılına acıyosn üzülüyorsun daha iyileri karşına çıkar İnşallah ve bu her aklına geldiğinde çok şükür olmadı dersin hayatına bakarsın 💮

İyi yapmışsınız,aynı suda iki kere yıkanılmaz derler.İstediği zaman ayrılıp dönemez.Gururuna yedirememis yine cirkinleşmiş

Back
X