Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.