• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkimde aldatıldım.Nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

2 yıllık eski ilişkimde erkek arkadaşımı "kankam" diye tanıştırdığı kızla yatakta bastım, hem de kendi evimde. Evet başta nefes alamam zannettim, üzüldüm, ağladım, ondan başkasını sevemem sandım. Görmek de koydu bana, utanmadan gelip kendi evimde yapması da koydu. O kadar travmatikti ki benim için hayatıma asla başkası girmez sandım. Öyle olmadı, şu an 4 yıldır devam eden bir ilişkim var, evlenme aşamasındayım. Gayet de mutluyum, iyi ki o aldatanla olmamış ya evlenince aldatsaydı da kurtulamasaydım diye dua ediyorum hatta. Birden bıçak gibi kesilmeyecek elbet, zamanla geçiyor. Sadece bu süreç içinde sırf ona odaklanıp yas tutmamaya çalış, arkadaş çevrenin desteği önemli.

Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.

7.5 yıllik iliskimde yaşadım ayni seyleri düşünüyordum herkes yapar o yapmaz derdim cokta güzel yapti ruhum bile duymadan.aldatildigimi öğrenince direk soğudum aldatildigimi bilmiyordum benden ayrilip coktan ona gitmis bende beni neden bıraktı diye dovunuyordum.aldatildigimi öğrenince de direk hersey bitti beynimde.seni zaten hakketmemis ve emin ol ki yine guveneceksin yine seveceksin hayatina bak bu dunyaya bir kere geliyorsun aldatildin diye hayata kusup kendine kusup ah vah etme benim 7.5 yilim gitti hala umursamiyorum kalan hayatimin keyfini suruyorum o pislik yuzunden hayatimi mahvedemem boyle dusun sende keyfine bak dinlrn gez dolas ve emin o seni gercekten sevecek o kisi gelecek benimde zerre umudum yoktu butun erkeklerden nefret ediyordum.

Sadece zaman ver kendine hersey guzel olacak hersey gececek ve seni sevecek o insan gelecek ozamanda guvenemiyorum yapamiyorum demeyeceksin emin ol aynilarini yaşadım

Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.1.5 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. O kadar güvenirdim, severdim ve ondan da öyle emindim ki. Birlikte yaşıyorduk ve benim hiç arkadaşım yokken hem sevgilim hem arkadaşım , ev arkadaşım her şeyim olmuştu. Herkesin ilişkide gıpta ettiği , onu tanıyanların bile güvendiği bir insandı. Beni aldatmış. Bunu dün öğrendim. Aldattığı kişi de 1 hafta önce hayatına girmesine rağmen kendisi aldatıldı sanıyor. Bunu ancak yaşayan anlayabilir gözlerim görmedi o an , dizlerim titredi dünya başıma yıkıldı. Herkesten beklerdim hayatıma önceden giren kişilerden , etrafımdakilerden ama ondan hiç beklemezdim. Üstelik 24 saat yan yanayken. Bir gün böyle biteceğini asla düşünmezdim. Öğrendiğim an sanki hayat bana dedi ki bu da sana ders olsun. Kimseye kolay kolay güvenmezken ona güvenip sevdim ve aldatılarak ayrıldım. Bu acı , bu şok nasıl geçiyor bilmiyorum. Lütfen bunu yaşayan kişiler nasıl atlattığınızı yazar mısınız? O hiç olmamış gibi düşünmek ve yaşamak istiyorum çünkü ancak böyle yaşamıma devam edebilirim gibi geliyor ama evde her yerde ve her şeyde bizi görüyorum. Dışarıda da hep ikimiz olduğumuz için her şey onu hatırlatacak çıkmaya korkuyorum. Sanki ruhum bedenimden çekip alınmış gibi öyle boş geliyor ki her şey. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olun.
Ben de 2 yıllık ilişkimde aldatıldım , hem de çevre o kadar güveniyordu ki ona (ben de dahil) herkes o öyle bir şey yapmaz felan diyordu.Ben de ilk başlarda gece uyanır Allah’ım nolur unuttur diye dua eder ağlayarak uyurdum rüyalarda görürdüm.Hiç unutamayacağım sanırdım, ama şimdi geçti bile.Hayatımda şimdi onun ittiği yerde rüzgar silkelese üstüme titreyen biri var.Acınızı yaşayın, ilk başlarda biraz üzüleceksiniz tabikii ama geçiyor emin olun..

AMAN NE HALI VARSA gorsun canım sımdı onu onemseyıp onun acısını cektıgın surece o sneı aldattıgı halde kendısını cok buyuk bısey sanıcak. dropda hanımın dedıgı gıbi aynı evde kaldıgın halde senı aldatabılıyorsa ruhun duymadan , çok tehlikeli biriymiş demek ki. kurtulmussun.hiç düşünme bunu atlatmak ıcın cıkıp gez.keyfıne bak hereks bızı bırlıkte gormeye alısmıstı sımdı gelen gecen on usoracak dıyede dusunme soran olursa aman aman benden uzak allaha yakın olsun cok tehlıkeylıymıs der ustunu kapatırsın hemde onu ınsanlara ne kadar adi oldguunu götermıs olursun yanı. blkıde o kızla bırseyelrde yasamıstır. eger oyle bı durum olduysa ıyy iyiki bitmiş. ben olsam tıksınırım baskasınn elını bıle tutmus olsa elınden bıle tıksınırım artık. sende evli değilsin nişanlı degilsin o adamla. aldatsa bıle hıc dusunmeyerek uzulmeyerek yolveren sen olmus olursun :KK66:

AMAN NE HALI VARSA gorsun canım sımdı onu onemseyıp onun acısını cektıgın surece o sneı aldattıgı halde kendısını cok buyuk bısey sanıcak. dropda hanımın dedıgı gıbi aynı evde kaldıgın halde senı aldatabılıyorsa ruhun duymadan , çok tehlikeli biriymiş demek ki. kurtulmussun.hiç düşünme bunu atlatmak ıcın cıkıp gez.keyfıne bak hereks bızı bırlıkte gormeye alısmıstı sımdı gelen gecen on usoracak dıyede dusunme soran olursa aman aman benden uzak allaha yakın olsun cok tehlıkeylıymıs der ustunu kapatırsın hemde onu ınsanlara ne kadar adi oldguunu götermıs olursun yanı. blkıde o kızla bırseyelrde yasamıstır. eger oyle bı durum olduysa ıyy iyiki bitmiş. ben olsam tıksınırım baskasınn elını bıle tutmus olsa elınden bıle tıksınırım artık. sende evli değilsin nişanlı degilsin o adamla. aldatsa bıle hıc dusunmeyerek uzulmeyerek yolveren sen olmus olursun biraz yüzeysel düşün sıradan bır durummuş gibi normalde hiç tanımadıgın bır adam sonucta brsurelı kbı ask geldı gectı okadr dye dusun geceleri belki slow bır sarkı duyunca falan huzunlenırsın belki ama artık o yok direkt ayrılmakla aslında ne kdar güçlü oldgunu anladık biz. çünkü hiç kurcalamamıs uzatmamış aylarca süphesini içinde barındırmamıs takip etmemiş gibisin tek seferde bitirmişsin ne mutlu ;) bunun için üzülme nicesi gelir hayatına su ankı hayatın ıcın pısmanlık duyarsın .. ya mesajım ıduzenleyemedım mecbur yıne attım aynısını

Bunu asla unutmayacaksin unutamazsin da zaten ama alismalisin onsuzluga. Bu sürec icerisinde kendine aktiviteler bul disari cik arkadaslarla bulus, calis, kendine bakim yap kuaför vs.

Günümüzde artık ne kadınlara, nede erkeklere güvenmiyorum. Çevrede bu kadar cüretkar kadınlar olduğu sürece aldatmalar hep olacaktır. Kim daha suçlu derseniz, kadınları daha suçlu buluyorum. Ayrıca nikasız yaşamakta erkek için piyango. Tamam evli olanlarda aldatıyor ama boşanırken bir takım sorumlulukları oluyor. Aldatılma sonrası aşırı acı çekecek, tek ilacı olan zamanla yeneceksiniz.Sonrada daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız.Artık olan olmuş, biz adama ne hakaret etsekte sonuç değişmeyecek.Af dilerse kabul etmezsiniz inşallah...

1.5 yıl pek uzun değil açıkçası. Her şeyine güvenmek için kısa bir süre. En azından yol yakınken karakterini görmüş oldun, kafanı başka şeylerle meşgul et insan nelere alışmıyor neleri atlatmiyor ki

Uzun ilişki demişsin ben de 10 seneye yakın sandım. Millet 20 yıllık eşinden boşaniyor da hayata devam ediyor. Gobeginiz bir kesilmedi ya ne diye unutamayasin? Değişiklik iyidir bence iş değiştir, hatta şehir değiştir. Kendine yeni hobiler edin. Boşver o kaybetti sen değil. Sen senden çalacağı daha fazla yili kazandın say zararın neresinden dönsen kâr. Çünkü karaktersiz insan eninde sonunda aldatirdi. Kucağında çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktı...
Bende on sene sevgiliyken aldatılmışım İmzayı attıktan sonra öğrendim tabi. Annenler evlatları için meslek sahibi olsun diye uğraşmaktan önce haysiyet nasıl olur onları öğretse bugün bu aldatılma olayları yaşanmaz. Malesef zaman değişmiş toplum olarak alışıyoruz bu duruma

10 yıllık sevgilim aldattı
Çocukluk arkadaşım, aşkım, kendimi bileli var olan biriydi
Kestirip attım, hiç bir şekilde görüşmedim, uzun yıllar yalnız kaldım, toparlanmam, güvenmem çok zaman aldı
Sonra eşim girdi hayatıma, yıllarımı ziyan ettiğimi onu tanıyınca anladım, şimdi aklıma bile gelmiyor

Geçiyor be tatlım hangi acı ilk günkü gibi kalıyor ki bir süre aldatıldığını kabullenemiyorsun bir süre hayal kırıklığın oluyor bir süre karaktersizliğine yanıyorsun olaylar aklına geldikçe ama hepsi gelip geçiyor sonra diyorsun ki iyi ki iyi ki evlenmeden gösterdi gerçek yüzünü

Aci bir deneyim yasamissin. Ama kendine aciyarak daha da kotulestirme durumu.
Aldatti mi? Bosver yolla.
Su an ki Karakteri oyleymis. Oyle bir insandan da pek ruh durumu gelismislik beklenemez.
Daha akli selim, birini istedimi tüm kalbiyle isteyen biriyle olursun. Daha kendisini bulmamis ve arayis icinde olan insanla degil.

Ayrica sende pek mantiklica davranmamissin. Bir baska insanin hayatina dayanarak veya onu hem dostu arkadasi yapacak kadar kendisini kaybetmemeli bir insan.
Mutlulugunu herseyini vs o kisiden ibaret yaparsan o gidince herseyin elden gider.
O yuzden kendi hayatini kur. Tek olarak bir butun ol ilk once. Kendinle mutlu ol. Arkadas cevren de olsun. Kendini hayatinin merkezinden hicbirzaman cikarma. Dunya fani..insanlar ya aldatarak gider ya ölerek ha baska konulardan. Kendi ruhunu zenginlestir kendi hayatini bir baskasindan bagimsiz guzellestir. Hayatina aldigin kiside boyle olsun.

-Geçtiğim her yerde o vardı
-insanlar ilişkimize gıptayla bakardı
-24 saat beraberdik
-arkadaşım,sevgilim,dostum herşeyim oydu
-onsuz kendimi hiç düşünemiyorum onsuz nefes alamıyorum vb. cümleleri öncelikle aklınızdan silip atmanız lazım. Bunları düşünmek insana zorluk verir, acı çekmenizi kolaylaştırır.

Biz kadınlar doğası gereği çok güçlü varlıklarız. Sen hiç 7 gün kanayıpta ölmeyen bir canlı gördün mü:-) o biz oluyoruz. Güçlüyüz . Bi erkeğin adiliği niye seni yerlerde süründürüyor ki. Bu üzüntüyü bi erkeğin aldatması, terketmesi vermemeli. Üzülme demiyorum üzül. Ağlayacaksanda ağla ama onun nasıl yapacağım hep o vardı deme yani.
Zamanında bende aldatıldım. Aldatıldığımı öğrendiğim zaman üzüldüm bir iki yalpaladım. Çok kısa sürdü bu üzüntüm. Sonra yoluma devam ettim aman sen kimsin be dedim . O zamanda 18 yaşındaydım henüz . Sonra nasıl geçiyor anlamıyorsun zaman. Şimdi oldum 25 ve hayatımın mükemmel erkeğine denk geldim. Şu an mutlu muyum mutluyum. Böyle devam etsn isterim. Seni o aldatmasada evleneceğinizin garantisi zaten yoktu. Körü körü bağlanmaya gerek yok.

İşe onu her yerden silerek başla. Hatıraöarınızın hepsini yakarak devam et. Bilen herkese ayrıldığınızı ve onun adını bile anmamalarını söyle. Onunla karşılaşabileceğin yerlerden uzak dur. Sonra da onsla yapamadığın ama yapmak istediğin herşeyi tek tek yapmaya başla. Mesela onlayken diyelim ki dans kursuna gidemedin . Git dans kursuna yazıl bunun gibi şeyler. Neye hobin varsa ona yönel. Mesela benim en bügük hobim at binmek. Herşeyi unutuyorum ata binerken.

Erkekler basit varlıklar. Aldatan erkek için en son üzülünmesi gereken erkek derim.

Varını yoğunu her şeyini bir erkeğe bağladığın,1.5 yıl gibi çok kısa! bir sürede aynı evde yaşayacak kadar güvendiğin için hatalısın.
Merak etme geçer ama cidden bu da sana ders olsun.

Babana bile guvenme diye boşuna dememişler .
Geçer mutlaka ama zaman Lazım

Aaa b en bunu kocamla üniverstedeyken yaşadım , 1 haftalik tartışmamızda gitmiş biriyle görüşmeye başlamış sonra barışınca onu ve beni ben yakalayana kadar idare etmiş resmen. Yine sinirlendim üstünden 10 sene geçmesine rağmen. Neyse sonra biz 1 ay kadar ayrı kaldık ama okul aynı çevre aynı her gün görüyorum her gün ben ağlıyorum o ağlıyor derken barıştık ancak asla affetmedim. Bi daha aldatma ihtimali tabi ki var kimin yok ki en azından bunun ağzı yandı dedim. Çok çektirdim halen çektirmekteyim aklıma geldikçe.

Back
X