• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of cok zor bir durum bence.6 yil uzun bir sure aliskanlik yapmistir. Sizin yerinizde olsam sevgilimden ayrildigimdan cok onunla kaybettigim zamsna üzülürüm..Ama ne demisler; ayriliklar da aska dahildir..Sen de bu moddan cikmalisin onune bakacaksin artik..

Teşekkür ederim beni anladığınız için yanlış kişide olsa en güzel duygularımı verdim ben ona daha önce ayrıl barış yaptık onun pişmanlığını da yaşıyorum acim su an 2 kat daha fazla gururumu bir kez hiçe saydım ama şimdi hiç bişey yapmak istemiyorum acımı çekiyorum tek başıma anlatacak kimsem yok bu yüzden buraya yazmak istedim teşekkür ederim size
Benimde o dönem öyleydi anlatacak paylaşacak kimsem yoktu çok çevremde. Yaşamayan bilemez dönmesini istemen de beklemeden de çok normal 6 sene zaman ayırıyosun yeri geliyo kendinden ödün veriyosun. Kendinizi kapatmayın arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin onunlayken yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapın. Ve asla dönmesini beklemeyin ölmüş gibi düşünün. Yaşadığım için anlayabiliyorum sizi şu an kafanızdan neler geçtiğini. Bunlardan arindiginizda inanın öncesinden çok daha güçlü biri olup çok daha güzellikler bulucak sizi bunu unutmayın

en azından dürüstmüş o kız için seni terketti ben hamile halimle sürwkli eşimin birileriyle yazısmasını yakalıyorum bu hergün yıpratıyo beni kendime lanet okur hale geldim acizim çaresizim bi çocukla nereye sığarım sürekli göz yaşım dinmiyo kızların suçu yok kabahat benimkinde haline şükret keske senin yerinde olsaydım bi damla gözyası dökmez önüme bakardım

Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Dönse gerçekten kabul edecek misiniz ??? İçinize sinecek mi??? Karaktersizmiş işte. Ne hali varsa görsün. O kızı eklediği an dönüp arkanıza bile bakmamanız lazımdı. Ama geç değil. Artık o yok,sizden ırak cehenneme direk. Sizde önünüze bakın artık. Kaç yıllık evlilikler bitiyor burada hiç mi okumuyorsunuz? Siz önünüze bakın kendi yolunuza gidin. Evet belki içinizden “söylemesi kolay” diyorsunuzdur, 2 yıllık ilişkim 4 ay önce bittiğinde anasından danasına herkes bana böyle söylediğinde bende içimden böyle diyordum. Silin her yerden. Takip etmeyin asla. Unutacaksınız,yeniden sevecek sevileceksiniz. Yeter ki isteyin,zamana bırakın.

6 değil 16 yıl olsa terkeder erkek milleti. Ah be canım adamın peşinde takip edeceğine kendi hayatına bak. Mesleğinde ilerle spor yap umursama. Defolsun de. Güçlü kadınlar her zaman iz bırakır. Ayrıca bu pislikten hayır gelmez bilgine.

Bir başkasını severek 2-3 ayda. Sizin unutmanız biraz zaman alacak gibi. Kız ile konuşmayı denediniz mi
Hayır öyle bişey hayatta yapmam kendimi daha küçük düşürürüm zaten eski sevgilim o kadar iğrenç ki bana arkamdan söyleyin konuştuğum kızdan uzak dursun demiş sakın yazmasın o kıza demiş iliskime karışmasın düşünün

Dönse gerçekten kabul edecek misiniz ??? İçinize sinecek mi??? Karaktersizmiş işte. Ne hali varsa görsün. O kızı eklediği an dönüp arkanıza bile bakmamanız lazımdı. Ama geç değil. Artık o yok,sizden ırak cehenneme direk. Sizde önünüze bakın artık. Kaç yıllık evlilikler bitiyor burada hiç mi okumuyorsunuz? Siz önünüze bakın kendi yolunuza gidin. Evet belki içinizden “söylemesi kolay” diyorsunuzdur, 2 yıllık ilişkim 4 ay önce bittiğinde anasından danasına herkes bana böyle söylediğinde bende içimden böyle diyordum. Silin her yerden. Takip etmeyin asla. Unutacaksınız,yeniden sevecek sevileceksiniz. Yeter ki isteyin,zamana bırakın.
Evet şu an içim yanıyor sanki boğuluyorum gibi mantıklı düşünemiyorum su an için duygularım daha ön planda ama kendimi daha küçük düşüremem bu yüzden acımı içimde yaşıyorum o kadar zor ki çevrenizde destek olanda yoksa

Benimde o dönem öyleydi anlatacak paylaşacak kimsem yoktu çok çevremde. Yaşamayan bilemez dönmesini istemen de beklemeden de çok normal 6 sene zaman ayırıyosun yeri geliyo kendinden ödün veriyosun. Kendinizi kapatmayın arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin onunlayken yapmak isteyip yapamadıklarınızı yapın. Ve asla dönmesini beklemeyin ölmüş gibi düşünün. Yaşadığım için anlayabiliyorum sizi şu an kafanızdan neler geçtiğini. Bunlardan arindiginizda inanın öncesinden çok daha güçlü biri olup çok daha güzellikler bulucak sizi bunu unutmayın
Teşekkür ederim şu an öyle yapıyorum acımı son damlasına kadar yaşayıp daha güçlü bir şekilde ayağa kalkicam

1) Hiçbir insanın ayrılırken dürüst olduğunu görmedim. İnsanlar yalan söylüyor ve bahanaler ileri sürüyorlar, saklıyor vs. Bu hem kadın hem erkekler için geçerli. Ben hiç dürüst olan insan görmedim. Çok normal görüyorum çünkü birine seni artık sevmiyorum demek zor. Yalan söyleyip bahane üretmek, karşı taraf için daha iyi. Keith Richards abi dediği gibi ''ayrıldığın zaman nefret et''
2) En azından aldatmayı seçmek yerine ayrılmış ve diğer kızla mutlu olmaya karar vermiş, ben açıkcası bir yanlış görmedim. İnsan sonuçta, ne kadar öngörülü ve dikkatli olabilir.

Kalbinizi sıkacak ama şunu söylemem gerek sizin emek olarak gördüğünüz şeyi ben kalp olarak görüyorum ve kalp her şeye kayar... Erkek, kadın fark etmez. 20 yılın sonunda farklı insanlar olarak büyürsünüz ve başka biri aklınızı çalar, aldatılırsınız, boşanırsınız. Hiç şaşmaz.

Son düzenleme:
Hayır öyle bişey hayatta yapmam kendimi daha küçük düşürürüm zaten eski sevgilim o kadar iğrenç ki bana arkamdan söyleyin konuştuğum kızdan uzak dursun demiş sakın yazmasın o kıza demiş iliskime karışmasın düşünün
Bu durum 4 senelik sevgilimde başıma geldi. 2,5 senelikken aynısını yaptı. 5 ay sonra ayrıldı ondan bana döndü takılma

Evet şu an içim yanıyor sanki boğuluyorum gibi mantıklı düşünemiyorum su an için duygularım daha ön planda ama kendimi daha küçük düşüremem bu yüzden acımı içimde yaşıyorum o kadar zor ki çevrenizde destek olanda yoksa
Acınızı doya doya yaşayın.Ağlayın bağırın çağırın.Ama bu 2 haftayı geçmesin.Alışkanlıklarda var.Ve bu yaptığı zaten kabul edilebilir bişey değil çok onur kırıcı.Ama ne olduğunu görmüş oldunuz.Böyle biri için inanın üzülmeye değmez.Kesinlikle takip etmeyin,böylece hem unutamazsınız hem acınız katlanır.Hobi edinin kendinize.Çıkın yürüyüş yapın alışveriş yapın ev işi yapın.Kendi kendinize destek olun.Boş kalmayın.Kendinize meşgaleler bulun.Açın giysi dolabınızı artık giymeyeceğiniz giysilerinizi vs. seçin onları satın ikinci el uygulamalarda.Hem dolabınızda yer açılır hem 3-5 bir şeyler kazanırsınız hem kargolama paketleme vs. onlarla uğraşırsınız hem de 70 tl’lik şeylere 25 olmaz mı diyip sizi çileden çıkaranlar kafanızı epey dağıtır 😅😬 yeni tarifler deneyebilirsiniz kek börek tarzı..aktivite yaratın kendinize..

en azından dürüstmüş o kız için seni terketti ben hamile halimle sürwkli eşimin birileriyle yazısmasını yakalıyorum bu hergün yıpratıyo beni kendime lanet okur hale geldim acizim çaresizim bi çocukla nereye sığarım sürekli göz yaşım dinmiyo kızların suçu yok kabahat benimkinde haline şükret keske senin yerinde olsaydım bi damla gözyası dökmez önüme bakardım
Betbet sana çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim sadece yavruna odaklan Allahım izniyle 2.evliliğin olmasına daha üzüldüm Allahin cezasi rabbim doğru yolu gösterir insallah lütfen herşey geçici bil

Acınızı doya doya yaşayın.Ağlayın bağırın çağırın.Ama bu 2 haftayı geçmesin.Alışkanlıklarda var.Ve bu yaptığı zaten kabul edilebilir bişey değil çok onur kırıcı.Ama ne olduğunu görmüş oldunuz.Böyle biri için inanın üzülmeye değmez.Kesinlikle takip etmeyin,böylece hem unutamazsınız hem acınız katlanır.Hobi edinin kendinize.Çıkın yürüyüş yapın alışveriş yapın ev işi yapın.Kendi kendinize destek olun.Boş kalmayın.Kendinize meşgaleler bulun.Açın giysi dolabınızı artık giymeyeceğiniz giysilerinizi vs. seçin onları satın ikinci el uygulamalarda.Hem dolabınızda yer açılır hem 3-5 bir şeyler kazanırsınız hem kargolama paketleme vs. onlarla uğraşırsınız hem de 70 tl’lik şeylere 25 olmaz mı diyip sizi çileden çıkaranlar kafanızı epey dağıtır 😅😬 yeni tarifler deneyebilirsiniz kek börek tarzı..aktivite yaratın kendinize..
Teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz tavsiyenize kulak vericem sağolun ☺️

Hic yılların, gecirilen ömrun, yasadigin guzel gunlerin kiymeti olmuyomus.

Ben bunu gordum bu yasima kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X