• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle yaşlarınızı merak ettim ben. İkinci olarak benim şahsi düşüncem yeniden size dönmek isteme ihtimali hiç de düşük değil. Ama tabiki kabul etmemelisin böyle bir isteği. Ben birden bire size olan sevgisinden bu kadar dönmesinin sebebini ilişkiden sıkılmasına bağlıyorum genel olarak erkeklerin yani. Hele ki 6 sene çok uzun bir zaman. Bilmiyorum kaç yaşından beri birliktesiniz birbiriniz için ilk miydiniz? Bunlar önemli etkenler. Benim gözlemlediğim kadarıyla genç yaştan itibaren yaşanan uzun birlikteliklerde erkekler bir yerden sonra kendisini diğer erkeklerden çok geri kalmış hissediyor. Diğer erkekler dediğim çapkınlık anlamında yani. Çünkü öyle bir çağdayız ki sevginin kıymeti bilinmiyor, kızlarda dahil olmak üzere sürekli daha iyisinin peşinde. Bunun da sonu gelmiyor haliyle. Kıza gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum bence o kız onun için sadece bir heves. İlgisi zamanla istediğini aldıkça azalacaktır. Ya da birazcık karakterli biriyse kendisi farkına varacaktır yaptığı yanlışın ve daha da ileri gitmeden aslında istediği şeyin bu olmadığını fark edecektir ama bu düşük bir ihtimal. Sizin için de tek önerim bu süreçte kesinlikle ama kesinlikle ona yazmayın onu aramayın, takipleşmeye devam ediyorsanız bırakın ama onu engellemeyin kesinlikle. Fake hesaptan takip ediyorsanız yapmayın. Kendinize ve acınıza biraz zaman tanıyın. Acınızı yaşayın mutlaka ancak o şekilde kurtulabilirsiniz. Size gelirse de kesinlikle ama kesinlikle onunla uzun uzadıya konuşmayın hesap sormaya kalkmayın bırakın ne hali varsa görsün. Umursamaz olun ilgilenmeyin. Biten bir ilişkiye yeniden başlayamayacağınızı söyleyin. Ve onu def edin. Rahatsız etmeye devam ederse engelleyin mutlaka çünkü bir yerden sonra aklınıza girme ihtimali olacaktır. Yelkenlerinizi indirmemelisiniz. Hatta sizde biriyle görüşmeye başladığınızı söyleyin o zaman rahat bırakacaktır ve pişmansa eğer daha da artabilir.

esimiz sevgilimiz vs her insanin bir gun baskasini sevebilecegini bilip kabullenirsek her sey daha da kolaylasacak sanki.
inanamayacak bir sey yok tekrar aşik olmuş olabilir
olmayadabilir
belki 6 yillik uzun iliskide bir baskasi heyecan vermis olabilir
zaman gosterecek bunu ama yerinizde olsam artik beklemem.
bugun bir baskasi icin size sirt donmus donebilmis yarinda ayni seyi yapabilir demek ki

Öncelikle yaşlarınızı merak ettim ben. İkinci olarak benim şahsi düşüncem yeniden size dönmek isteme ihtimali hiç de düşük değil. Ama tabiki kabul etmemelisin böyle bir isteği. Ben birden bire size olan sevgisinden bu kadar dönmesinin sebebini ilişkiden sıkılmasına bağlıyorum genel olarak erkeklerin yani. Hele ki 6 sene çok uzun bir zaman. Bilmiyorum kaç yaşından beri birliktesiniz birbiriniz için ilk miydiniz? Bunlar önemli etkenler. Benim gözlemlediğim kadarıyla genç yaştan itibaren yaşanan uzun birlikteliklerde erkekler bir yerden sonra kendisini diğer erkeklerden çok geri kalmış hissediyor. Diğer erkekler dediğim çapkınlık anlamında yani. Çünkü öyle bir çağdayız ki sevginin kıymeti bilinmiyor, kızlarda dahil olmak üzere sürekli daha iyisinin peşinde. Bunun da sonu gelmiyor haliyle. Kıza gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum bence o kız onun için sadece bir heves. İlgisi zamanla istediğini aldıkça azalacaktır. Ya da birazcık karakterli biriyse kendisi farkına varacaktır yaptığı yanlışın ve daha da ileri gitmeden aslında istediği şeyin bu olmadığını fark edecektir ama bu düşük bir ihtimal. Sizin için de tek önerim bu süreçte kesinlikle ama kesinlikle ona yazmayın onu aramayın, takipleşmeye devam ediyorsanız bırakın ama onu engellemeyin kesinlikle. Fake hesaptan takip ediyorsanız yapmayın. Kendinize ve acınıza biraz zaman tanıyın. Acınızı yaşayın mutlaka ancak o şekilde kurtulabilirsiniz. Size gelirse de kesinlikle ama kesinlikle onunla uzun uzadıya konuşmayın hesap sormaya kalkmayın bırakın ne hali varsa görsün. Umursamaz olun ilgilenmeyin. Biten bir ilişkiye yeniden başlayamayacağınızı söyleyin. Ve onu def edin. Rahatsız etmeye devam ederse engelleyin mutlaka çünkü bir yerden sonra aklınıza girme ihtimali olacaktır. Yelkenlerinizi indirmemelisiniz. Hatta sizde biriyle görüşmeye başladığınızı söyleyin o zaman rahat bırakacaktır ve pişmansa eğer daha da artabilir.
Çok güzel ifade etmişsiniz teşekkür ederim. İkimizde birbirimizin ilkiyiz haliyle alışkanlıklar da var. Hep ilişkisi olmayan arkadaşlarına ozenirdi zaten terk ettiği günde soğudum senden filan demişti. Şu an beni hiçbir yerde görmüyor ulaşabileceği bir alan yok ben stalk yapıyorum evet ama ilk günler gibi değil onu farkettim artık daha az bakıyorum zamanla takip etmeyi bırakacağıma inanıyorum 🙏

Benim de böyle 4.5 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede. Öğrenince ayrıldım hemen. Sonra çok peşimde koştu barışmak istedi vs kabil etmedim. Neyse evlendim vs 2 sene sonra kardeşim söyledi face de görmüş beni aldattığı kızla evlenmiş. Mutlu olsunlar. Konuyla çok alakası yok ama ne istediklerini bildiklerini bile sanmıyorum bazı erkeklerin önün için dönerse bile kabul etmeyin o da bu erkeklerden bence

Benim de böyle 4.5 yıllık bir ilişkim vardı üniversitede. Öğrenince ayrıldım hemen. Sonra çok peşimde koştu barışmak istedi vs kabil etmedim. Neyse evlendim vs 2 sene sonra kardeşim söyledi face de görmüş beni aldattığı kızla evlenmiş. Mutlu olsunlar. Konuyla çok alakası yok ama ne istediklerini bildiklerini bile sanmıyorum bazı erkeklerin önün için dönerse bile kabul etmeyin o da bu erkeklerden bence
Pardon aldatmış ve aldattığını öğrenince ayrıldım hemen yazacaktım yazamamisim:)

Betbet sana çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim sadece yavruna odaklan Allahım izniyle 2.evliliğin olmasına daha üzüldüm Allahin cezasi rabbim doğru yolu gösterir insallah lütfen herşey geçici bil
saol, canım allah razı olsun son 9 haftam kaldı dogum yapana kadar sabrediyorum eski eşimden dayak yiyodum ama aldatmazdı meğer aldatılmak daha çok can acıtıyomuş dayaklar o morartılar bu kadar acıtmıyodu canımı bugünlerim geçicek kızımla mutlu olcamız, günler gelcek

Kahinlik yapayım sana
1....anlattığından fazlası var çok açık yazmadın ilişkinin ilk yıllarından sonrası çok iyi gitmedi zaten sorunlar vardı görmezden gelsin alttan aldın. 2....daha öncede seni aldattığına dair hislere yaşadın görmezden geldin..... 3.....bu kızla öncesinden başladı seninle ilişkisi varken..... 4.....seninle sözde ciddi olsa bile özde ciddi değildi..... 5.....dönse bile yine gidecek evlenseniz bile seni aldatacak...... 6.....sen şimdi cidden seni ağır ithamlarla ki unutma o son hareket çok çiğ.... Terkeden bu adamın pişman olup dönsede seni sevdiğinimi düşüneceksin.... Peki bu nasıl bir sevgi 6 yıl boyunca ciddi tek bir adım yok bu nasıl bir sevgiki.... Pat aşağılayarak gidiyor hop başka kıza acısın canın afedersin geber diyor sana.... Daha kapalı yazamadım kızma. Yasına zerre saygı duymuyor.... Ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın keyfimi bekle başkasından hoşlanıyorum onunla ilerlerse ne ala olmazsada belki dönerim sana belki belki...... Belki sonra yine giderim nasılsa sen beklersin.... Öylece köşede..... Sana net bunu diyor seni sevip de gitmedi pişman olup dönmeyecek ha belki kalbi kırılırsa yada o kız daha keskin çizgileri olan eyvallahı olmayan biriyse onu yeterince sindirip baskılayamazsa hop belki seni kanatmak için sana o hançeri ikinci kez bu sefer daha net vurmak için sana gelebilir..... İkinci ayrıldığında senden bu sefer düğün davetiyesini görürsün sosyal medyada...... Şimdi bana kızıyorsun umut verici bir şey yazmadım çünkü bana bunu nasıl yapabildi diyorsun o kadar söz o kadar anı nereye gitti diyorsun.... Söz değil hareketler diyorum anılara gelince onlar sende kaldı kafandaki kadar Şahane miydi gerçekten bide kötü olanları düşün... Ayrılınca hep o güzel günlerde takılı kalınır Afyon yutmuş gibi.... Gerçek olan onlar değil gerçek olan şimdi sana yapılanlar emeklerine zamanına kalbine ruhuna..... Uzun yazdım üzüldüğünü ve kolay olmadığını biliyorum sana sen yardım et özlem hasret ızdırap geçicidir.... Gurur hepimize lazım.... Sence o senin bu kocaman sevgine layık bir erkekmi..... Kusura bakma adam olmadığı kesin sen böyle biriyle bir ömür istediğinden Emin misin gerçekten.....seni seviyor olabilir zamanında kendine göre lakin bana güven seni artık sevmiyor.... Dilerim bir an önce iyi olursun.... Sert yazdıysam lütfen kızma Bi süre sonra tekrar oku.... Yada bekle zaman sana anlatsın bunları.... Doğruyu yazdığımı anlayacaksın..... 🙏

Kahinlik yapayım sana
1....anlattığından fazlası var çok açık yazmadın ilişkinin ilk yıllarından sonrası çok iyi gitmedi zaten sorunlar vardı görmezden gelsin alttan aldın. 2....daha öncede seni aldattığına dair hislere yaşadın görmezden geldin..... 3.....bu kızla öncesinden başladı seninle ilişkisi varken..... 4.....seninle sözde ciddi olsa bile özde ciddi değildi..... 5.....dönse bile yine gidecek evlenseniz bile seni aldatacak...... 6.....sen şimdi cidden seni ağır ithamlarla ki unutma o son hareket çok çiğ.... Terkeden bu adamın pişman olup dönsede seni sevdiğinimi düşüneceksin.... Peki bu nasıl bir sevgi 6 yıl boyunca ciddi tek bir adım yok bu nasıl bir sevgiki.... Pat aşağılayarak gidiyor hop başka kıza acısın canın afedersin geber diyor sana.... Daha kapalı yazamadım kızma. Yasına zerre saygı duymuyor.... Ben sana muhtaç değilim sen bana muhtaçsın keyfimi bekle başkasından hoşlanıyorum onunla ilerlerse ne ala olmazsada belki dönerim sana belki belki...... Belki sonra yine giderim nasılsa sen beklersin.... Öylece köşede..... Sana net bunu diyor seni sevip de gitmedi pişman olup dönmeyecek ha belki kalbi kırılırsa yada o kız daha keskin çizgileri olan eyvallahı olmayan biriyse onu yeterince sindirip baskılayamazsa hop belki seni kanatmak için sana o hançeri ikinci kez bu sefer daha net vurmak için sana gelebilir..... İkinci ayrıldığında senden bu sefer düğün davetiyesini görürsün sosyal medyada...... Şimdi bana kızıyorsun umut verici bir şey yazmadım çünkü bana bunu nasıl yapabildi diyorsun o kadar söz o kadar anı nereye gitti diyorsun.... Söz değil hareketler diyorum anılara gelince onlar sende kaldı kafandaki kadar Şahane miydi gerçekten bide kötü olanları düşün... Ayrılınca hep o güzel günlerde takılı kalınır Afyon yutmuş gibi.... Gerçek olan onlar değil gerçek olan şimdi sana yapılanlar emeklerine zamanına kalbine ruhuna..... Uzun yazdım üzüldüğünü ve kolay olmadığını biliyorum sana sen yardım et özlem hasret ızdırap geçicidir.... Gurur hepimize lazım.... Sence o senin bu kocaman sevgine layık bir erkekmi..... Kusura bakma adam olmadığı kesin sen böyle biriyle bir ömür istediğinden Emin misin gerçekten.....seni seviyor olabilir zamanında kendine göre lakin bana güven seni artık sevmiyor.... Dilerim bir an önce iyi olursun.... Sert yazdıysam lütfen kızma Bi süre sonra tekrar oku.... Yada bekle zaman sana anlatsın bunları.... Doğruyu yazdığımı anlayacaksın..... 🙏

Kahinlik yapayım sana
Yorumunuz açıklayıcı olmuş kırılmadım size 🙏 içimde birden fazla duygu mevcut sığmıyor sanki boğulacak gibiyim bu yüzden buraya yazmak istedim sizlerin fikirlerine tecrübelerinize ihtiyacım olduğu için şu an duygularım daha ön planda ama şu ana kadar ona yazarak iletişim geçerek bir hata yapmadım kabullenme evresine girdim belki de şu dönem çok zor onu biliyorum zamana bırakarak atlatmayı seçtim bende acımı içimde yaşıyorum sağolun 🙏

Ben yazdıklarımın arkasındayım boş umut işkenceyi uzatır amacım sizi üzmek yada puhu kuşu gibi kasvet vermek değil....dönersede mutlu olmayacaksınız derken büyük konuşmuyorum... Tam tersini hissetsem yada düşünsem özellikle hissetsem söylerdim ben olumlu yada olumsuz net yazarım dediğim gibi zamanla bakalım sonuç ne olacak banada yazarsanız sonucu haksız çıkarsam sizin adınıza mutlu olurum lakin çıkmayacağım konu sahibi sevgiler 🙏

bu yazacağım muhtemelen hoşunuza gitmeyecek ama gerçekten bazı ilişkilerin bir ömrü var. belki cidden size karşı artık hiçbir hissinin kalmadığını farketti.
diyeceksiniz 6 sene sonra bir anda mı ?
valla ben 10 senelik evliliğinde bir sabah uyanır uyanmaz boşanmak istiyorum diyip eşyasını toplayıp çıkıp giden gördüm.
bence aranızdaki ilişkinin bittiğini kabul edin ve zor biliyorum ama yolunuza bakın.
belli ki sevgi de karşılıklı değil. çünkü seven adam gitmez.

4 yillik erkek arkadasimdan ayrilmistim ben de 1 ay önxe. Baskasiyka bir seyler yasadigini bilsem inanilmaz üzülürdüm ne denir bilemedim.

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Yazdığın şeylerin neredeyse bire bir aynısını yaşadım, tabi benim yaşadıklarımın üstünden yıllar geçti artık.

Başlarda üzüleceksin, öfkeleneceksin, kendine acıyacaksın, kendinde kusur arayacaksın, iç içe devam edecekler bir süre. En büyük tehlikeyse kendini değersiz hissetmen olacak. "Bunca yıl benimle olan, her şeyimle beni tanıyan insan bile beni bıraktı, doğru düzgün tanımadığı birine gitti, demek ki ben değersizim, çirkinim, işe yaramazım, öyleyse beni kimseler istemez," diyeceksin. Bu cümleler zihninde yankılandığında bunların doğru olmadığını sakın unutma. Sen sadece yanlış insanla beraberdin.

Kabul etmesi zor, seni sevdiğini sandın, yıllarca aldandığına inanmak da zor. Belki bir zamanlar sevgiye yakın bir şeyler hissediyordu sana, ama uzun zamandır da hissetmiyormuş. Kimse sevdiği insanı bırakmaz. Bu cümle çok can yakıyor ama aslında çok şanslısın. Çünkü seni sevmeyen birinden kurtuldun, sevilmediğin halde sevdiğini sandığın günler geride kaldı. Bu da demektir ki bir gün seni gerçekten seven biriyle birlikte olma şansın var. İnan bana o kadar farklı ki... O gün geldiğinde eski ilişkinde aslında sevilmediğini ya da o kadar da sevilmediğini kendine daha rahat söyleyebileceksin. Üstelik çok gençsin, yeni ilişkiler için bir sürü vaktin var.

Başlarda stalklarsın, zamanla bunun gereksizliğini anlayıp sıkılırsın. Çünkü o yeni sevgilisiyle fotoğraflar eklerken sen sadece onu stalklayınca ne kadar boş yaşadığını, ne kadar boş işler yaptığını ve hepsinden önemlisi artık onun hayatına müdahale edemeyeceğini anlarsın. Pişman olsun, gelsin ayaklarına kapansın istersin, ama her zaman böyle olmaz. Hatta belki onunla evlenir. Senin asıl istediğin onun pişmanlığı değil, kendi mutluluğun olmalı. Ona ne olacağı seni artık ilgilendirmiyor, sen çok mutlu olduğun sürece o da ne olursa olsun. Bu kafaya ulaşman lazım.

Benim yaşadıklarımı tam anlamıyla atlatmam bir yıl sürdü. Ama o kadar güzel dersler aldım ki sonra sevgili seçerken çok uyanık oldum, hiçbir falsoyu gözardı etmedim. İyileşmemin ardına iki yıl kimseyle dikiş tutturamadım çünkü yalancıları, duygusal tatminden ziyade fiziksel tatmine önem verenleri, benim değerlerime uymayanları en başlarda eledim. Öğrendiklerimden taviz vermedim. Böyle geçen iki yılın ardından da tam aradığım gibi bir adam buldum. Düşünceleri, hisleri benimkilerle paralel, beni gerçekten seven, çok iyi ve tatlı bir adam. Şimdi çok mutluyum. Bunu diyeceğime inanmazdım ama "İyi ki de geçmişimdeki o şahıs tüm o yaptıklarını yapmış," diyorum. Yoksa gerçekten sevilmenin ne olduğunu tatma şansım olmayacaktı. O açıdan gerçekten şanslısın, biliyorum şaka gibi geliyor kulağına. Ama bir gün bunları çok geçmişte bıraktığında sen de aynısını diyeceksin. Yeter ki o yıllarda öğrendiğin dersleri unutma, aynı tür erkekleri seçme.

Benim için en zor yanı özgüven kaybı oldu. Öyle akıl almaz bahanelerle beni suçladı ki, onun yüzünden her bir yanıma taktım. Ağzıma burnuma, boyuma, kıyafetime, işime, hatta hobilerime. Halbuki karşımdakinin bir Yunan tanrısı olmadığını, mercedeslerle gezmediğini gözardı ettim bunlara takarken. Bu süreci sağlıklı atlatmaya lütfen dikkat et, aylar geçtiği halde hala değersiz hissediyorsan bir uzmandan yardım almayı dene.

Bir de sen de hemen sevgili yapıp yeni bir hayata başlamak adına önüne gelenle çıkma. Kalbin acılıyken yanlış seçimler yapma ve benzer erkekleri seçme ihtimalin çok yüksek. İyileşmek için kendine zaman ver. Değerini de erkekler belirlemiyor, sen kendin belirliyorsun. Kendi standartlarında değerli bir kadınsan değerlisindir, bitti.

Çalışıyorsan işini boşlama, işine sahip çık, depresyon geçer, işsizlik zor geçer. Çalışmıyorsan acın dinene kadar kendini oyalayacağın bir şeyler bul, hatta bence meslek hayatına faydası olacak beceriler edinmeye bak. Meslek de bu devirde insana kendini değerli hissettiren şeylerden biridir.

Ve olur da pişman olup dönerse sakın affetme. Affedersen aynı şeyleri tekrar tekrar yapar, gözüne baka baka aldatır da. Bir insan neyse odur, bir yaştan sonra çok da değişmez. Zaten sen de birkaç ay içinde affetmeye değmediğini anlayacaksın. Ama lütfen pişman olmasını bekleyerek kendini üzme.

Hislerini ve düşündüklerini bir deftere yazmayı da deneyebilirsin. Bu yöntem bana çok yardımcı olmuştu. Umarım en kısa zamanda hak ettiğini bulursun.

Ahh canım senle benzer bir durumu bende yaşamıştım aylar önce aniden ayrılmak istemişti bende engelllemistim sonrasında beni aldattığını öğrendim, çok üzülmüştüm yasanmıslıklarımıza böyle saygısızlık yaptığı için ama kendimi kariyerime verdim cokta başarılı oldum, yalan değil hala aklımda ama yapacak bir şey yok... biraz daha hazmedebildim diyelim. Ben de senin gibi düşündüm çok pişman olsun diye düşündüm hep hayalini kurdum bir gün pişman olsun senin gibi düşündüm kabul etmek için değil ama bir hiç gibi bırakılmak bana kendimi çok değersiz hissettirmisti, tabi zaman geçtikçe değerimi asla başka insanların görüşleri ile ölçmemem gerektiğini bunun bana büyük bir haksızlık olacağının farkına vardım zaten o da dönmedi bende ilgilenmemeye çalıştım, sen de bu fikri aklından çıkar kabul etmeyecek bile olsan onun dönüşünü hiç düsünme bile pişman olacağı varsa varsın kösesinde olsun vursun kafasını duvarlara. Sana ulaşmasını engelle derim umudunu kes gerçekten yaptığı iğrenc bir şey umarım seni gerçekten hakeden biri ile karşılaşırsın kendine iyi bak :)

Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen
Ay dönse ne olur Allah aşkına. Sal gitsin ya. Önüne bak. Biri bana senden sıkılıyorum dese gurur yapar ağzına mıçarım af edersin daha da dönüp bakmam. O kim ki senden sıkılıyor. Hem 6 yıllık ilişki mi olur yeni aşklara heyecanlara yelken aç. Kaç yaşındasın?

Arkadaşlar merhaba 6 yıllık ilişkim 27 gün önce bitti. Benden ayrıldığı günün akşamı bir kızı ekleyip konuşmaya başladı (şifresi vardı bende selam yazdığını gördüm ve anında değiştirdi) Kız da yakın bir arkadaşının kankası. Ayrılık nedeni olarak aileleri bahane etti ama meğer niyeti bu kızmış ağır hakaretler etti bana hayatımdan çık artık soğudum senden vs. Hala o kızla konuşuyor kızın yakın arkadaşlarını eklemiş aynı şekilde kızda bunun yakın arkadaşlarını eklemiş sürekli kıza dair müzikler sözler paylaşıp duruyor yeni bir insan herşeyi değiştirebilir vs. Olanlara inanamıyorum daha 1 ay önce benimle buluşmak için can atan insan şimdi başka kız için ölüyor düşünmekten kafayı yedim resmen çok acı çekiyorum 6 yılı nasıl çöpe attı. Sizce gerçekten seviyor mu o kızı pişman olup dönme ihtimali var mıdır fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen

Öncelikle geçmiş olsun

Sadece şunu söyleyeyim, bir çoğumuz buna benzer durumları yaşadık ve inan ki zamana karşı savaşamıyorsun. O acıyı istesen de aynı şiddette hissedemiyorsun. Tabi zaman herkes için değişkenlik gösterebilir, kimisi için 1 ay kimisi için 1 yıl. Ben de 4 yılımı verdiğim kişi ile ayrıldığımda nefes alamaz duruma gelmiştim, işte evde ruh gibiydim, inanılmaz kilo vermiştim, en sonunda hekim tavsiyesiyle antidepresana başladım hatta.

Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım ve aldatılmışlık hissi. Çünkü çok kısa sürede başkasını almıştı hayatına. 4 yıl boyunca gözümün içine bakan, senden asla vazgeçemem, kimseyi senden daha çok sevemem diyen ve her küslüğümüzde bir şekilde gönlümü alan birinden bahsediyorum. Ama son konuşmamızda eski duygularım yok demişti. Kabullenmekte çok çok zorlandığımı hatırlıyorum ama demek ki gerçekten hisler bitebiliyormuş. Eskisi gibi sevmiyormuş. Bunu kabul etmek çok zor ama kabul et ve ilerle. Aynı acıyı aynı şiddette hissetmeye devam etmen mümkün değil , bir gün elbet körelecek. Anladığım kadarıyla yaşın çok ufak, önüne ne fırsatlar çıkacak. Ben misal bu ayrılığı 30'larımın ortasında yaşadım ama yine de umut etmekten vazgeçmek istemiyorum. Ayrılığın aynı günü başka bir kıza yazan bir erkekten çok daha fazlasını hak ettiğini tekrarla kendine. Çok zor biliyorum ama takip etme, ondan nefret etme, intikam düşünme. Bu duygular sadece seni daha çok dibe çekecek. Umursama sadece, o hiç hayatına girmemiş gibi yaşa, önüne bak, yeni birini bulup mutlu olduğunda iyi ki diyeceksin zaten. Bu ona da en büyük cevap olacak:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X