• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasret160

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
45
17
3
Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım daha mı uzaklaştırdı ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var

Bu seviyesize cidden aşık mısın?? Yani muhabbetinizi okurken bile içim şişti.

S*ktır git diyip terk eden seni seks ıcın ozledım diyen adamı uzaklastırdıgını dusunup endişelenmen fıkra gıbı.
Sevmiyorum diyor ve sevmiyor da. Daha napsın, annene falan mı sovsun ne bekliyorsun sevmedıgını idrak etmen ıcın amacın ne? Nesini sorguluyorsun bu kufurbaz saygısızın?

Sevmiyor senı? Sevmiyorum demıs.
Sogudum dıyıp de ayrilmis. Kufur de etmıs.
Sevmiyor seni.
Sevmiyorum da demıs.

Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi
Madem bakılmasını istemiyor numarayı silseymiş.
sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi
Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış.
Şunlara diyecek sözüm dahi yok. Kusura bakmayın hayatımda sizin kadar pasifini görmedim. Asla kendinize bu lafları ettirmeyin, hiç mi gururunuz yok ağzının payını verip engelleyemiyor musunuz? Seviye yerlerde resmen.

Annesinin lafına bakan erkekten hayır gelmiyor (4 ay önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim anneside bitmesinde etkendi)..Kendisi küstahlığın,saygısızlığın,seviyesizliğin dibine vurmuş bırakın orda kalsın.Hiçbir yerden bakmayın.Ne hali varsa görsün.

Ay bi de daha da uzaklaşır mı diye sormuşsunuz. Lütfen kendinize değer verin. Aşk, sevgi böyle bir şey değil. Bu adam çöpün ta kendisi. Size ulaşmasına engel olun.
Sessiz kalmayı tercih ettim hep düne kadar 1 ay hiç bir şekilde iletişime geçmedim kendimi göstermedim herkes 1 ay sonra erkek özlemeye filan başlar dedi ama ben bu tavrını görünce çok şaşırdım canım çok acıdı hiç ozlememis olması sevmemiş olması en önemlisi de koskoca 5 yilima acıdım

S*ktır git diyip terk eden seni seks ıcın ozledım diyen adamı uzaklastırdıgını dusunup endişelenmen fıkra gıbı.
Sevmiyorum diyor ve sevmiyor da. Daha napsın, annene falan mı sovsun ne bekliyorsun sevmedıgını idrak etmen ıcın amacın ne? Nesini sorguluyorsun bu kufurbaz saygısızın?

Sevmiyor senı? Sevmiyorum demıs.
Sogudum dıyıp de ayrilmis. Kufur de etmıs.
Sevmiyor seni.
Sevmiyorum da demıs.
Saçını başını yolan emoji istiyoruz :mad:

Daha da uzaklaşırtimin derdine mi düştünüz o laflarından sonra?

O kadar mı kıymetiniz yok gözünüzde

Bugün bir konu vardı burada, kadınlar kendilerine böyle iğrenç davranan adamların peşinde döndükçe, onlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya devam edecek, kadınlarda kendilerini beğendirmek için kırk takla atacak, yapılacak birşey yok.

Sizinle bu şekilde konuşmasına neden izin veriyorsunuz ki? Neden küfür ettikten sonra iletişimi devam ettiriyorsunuz ? Engelleyin her yerden. Ben olsam şükrederim, 5 senem de sadakam olsun der önüme bakarım.
Konuşmamızdan sonra her yerden engelledim numaramı değiştirmistim zaten daha önce 1 ay sonra bu tavrı hiç beklemiyordum insan hiç mi ozlemez 5 yılımız geçti olayın şokundan canım o kadar yandı ki ona ağzının payını bile veremedim

Gel dese gideceksiniz yani...:olamaz: Cümlelerinizden o kadar belli ki.

Düzgün yazmaya çalışıyorum. Bence kendime olan saygımı nasıl korurum başlıklı bir konu açıp yardım almalısınız. Yazık gerçekten insan kendini bu hale düşürmemeli
Ben bir ay onunla hiç iletişime geçmedim numaramı değiştirdim YouTube dan terk edilen kadınlarla ilgili videolar izledim sürekli bu yüzden sessiz kaldım lakin 1 ay sonra böyle bir dönüş beklemiyordum olayın şokundan cevap bile veremedim kendisine sadece engelledim

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım daha mı uzaklaştırdı ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Canınızı acıtacak şeyler duyana kadar uğraşıp sonra neden böyle dedi diye kara kara düşünüyorsunuz. Çok acayip...

Sessiz kalmayı tercih ettim hep düne kadar 1 ay hiç bir şekilde iletişime geçmedim kendimi göstermedim herkes 1 ay sonra erkek özlemeye filan başlar dedi ama ben bu tavrını görünce çok şaşırdım canım çok acıdı hiç ozlememis olması sevmemiş olması en önemlisi de koskoca 5 yilima acıdım

Benim de 5 senelik ilişkim ihanetle bitti. Hayat bu. İnsanlar 30 yıllık eşinden ayrılabiliyor. İyi kötü tecrübe kazandınız, insan tanıdınız, böyle bakın. Evet erkekler ayrıldıktan sonra çok saçmalayıp ayrılığı kabullenemeyebiliyor, bu durumda sizin tüm kapıları kapatmanız lazım ki dönmek isterse duvara toslasın. 1 ay ne güzel kendinizi tutmuşsunuz, şimdi gerçek yüzünü gördünüz, tiksinmeniz ve tamamen silmeniz için çok iyi bir fırsat aslında. Daha da uzaklaşır mı diye sormayın lütfen bu adam yakınlaşsa ne olur içinin tüm pisliğini göstermiş size, siz böyle bir adama mı layık görüyorsunuz kendinizi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X