Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Son düzenleme: