• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ne olursa olsun yaptigi büyük terbiyesizlik o laftan sonra demeseydiniz keske hayatimda biri var falan ne hali varsa gorsun cevap haketmiyor bile sana kendini obje olarak hissetirecek laflar etmis karistirmasaydin keske baska birini bak donsun diye demiyorum sen tepkini koyarsan silersen her yerden stalklamayi birakirsan geri çekilirsen pisman olacaktir merak duygusu uyanacaktır ama nolursa olsun bu adami birak 5yil gecirdigi kadina bu denirmi yenilir yutulur laf degil cok simartmissiniz heralde kendini nerde goruyorsa benim 2 yil beraber oldugum sevgilimde sogudugunu soyledigi icin ayrildik zorluklarimiz vardi mesafe falan ama asla boyle kirici agir konusmadi ayrilmak istedigini ben zorlayinca soyledi beni kiran buydu icine kapanik biriydi zaten ama boyle bisey olsa o an heryerden dusunmeden silerdim
1 aydır konuşmuyoruz o bana yazmasaydi ben yine yazmazdım ama hep kadın sessiz kalınca erkek 1 ay sonra pişman olur dedi çevremdekiler izlediğim çoğu video da bu şekildeydi doğru bir hamle ama karaktersiz insana işlemiyor demek ki sessiz kalarak ona cevap verdiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım öyle bir dönüş yaptı ki darmadağın oldum cevap bile veremedim sadece canı acısın diye onu dedim sonra engelledim pişman olacağını düşünmüyorum olsa 1 ay konuşmadık olurdu Allah'ın dan bulsun tek dileğim o

1 aydır konuşmuyoruz o bana yazmasaydi ben yine yazmazdım ama hep kadın sessiz kalınca erkek 1 ay sonra pişman olur dedi çevremdekiler izlediğim çoğu video da bu şekildeydi doğru bir hamle ama karaktersiz insana işlemiyor demek ki sessiz kalarak ona cevap verdiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım öyle bir dönüş yaptı ki darmadağın oldum cevap bile veremedim sadece canı acısın diye onu dedim sonra engelledim pişman olacağını düşünmüyorum olsa 1 ay konuşmadık olurdu Allah'ın dan bulsun tek dileğim o
Canim o videolardan iliski koclarini vs bende cok izledim ama pisman olan erkek icin 1 ay cok az o zaman dilimi kafa dagitma zamanlari biraz daha zaman gecince dank ediyomus onlara 1 ay erken olmus ki zaten sen iletisim kurmamissin sadece durumuna bakmissin

Söylemiş işte size istemıyormuş.Ne kişiliksiz bir karakterı var .Kurtulduguna sevınmelısın.
Beni terkettiği gün tamam deyip kendi kabuguma çekilmiştim hiç bir zaman kendimi hatırlatmadım o annemi engelleyip daha sonra engelli açmıştı ve bana yazdı böyle dönüş hiç beklemiyordum canımın acısından tepki bile veremedim şimdi her yerden engelli ve açmayı düşünmüyorum

Canim o videolardan iliski koclarini vs bende cok izledim ama pisman olan erkek icin 1 ay cok az o zaman dilimi kafa dagitma zamanlari biraz daha zaman gecince dank ediyomus onlara 1 ay erken olmus ki zaten sen iletisim kurmamissin sadece durumuna bakmissin
Evet kurmadım o yazmasa yine yazmazdım tuhaf olan terkeden o uste çıkan yine o suçum yokken terketti şimdi pişman olursa bile haberim olmayacak onu görmek bile istemiyorum artık hayatından çokça memnun gözüküyor o bensizlige alismis

Peki bu nefretinin sebebi ne agir konusarak mi ayrildiniz 5 yil sonunda boyle konusmasi sasirtti beni belkide daha once rastlamadigim icin hani hemen yeni biriyle olani duydum falan ama bu sanki intikam almak ozellikle canini yakmak istemis
Annesi benim hakkımda atıp tutuyordu bu da beni dinlemeden ona inandı terkederken çok ağır konuşmuştu zaten ve hemen kızları eklemeye konuşmaya başladı ben sadece sessiz kaldım tek pişmanlığım keşke yazmasaydim cevap vermeseydim 1 ay olmuştu zaten uzayıp giderdi

Evet kurmadım o yazmasa yine yazmazdım tuhaf olan terkeden o uste çıkan yine o suçum yokken terketti şimdi pişman olursa bile haberim olmayacak onu görmek bile istemiyorum artık hayatından çokça memnun gözüküyor o bensizlige alismis
Emin ol hakettigini bulur bi yerden cikar aldigi bu ah inan buna. Askta olmazsa işte illaki bulacak. Ister Allah inancin olsun ister karma de ne dersen de hayatta buna inaniyorum. Sen suan toparlanmaya bak canim sevdiğin seyleri yap kendine bak mesguliyet bul kendine. Onun icinde sakin uzulme sen cok degerlisin hakkimizda hayirlisi olsun

Aynen oyle benimkindede annesinin rolu vardi tahminimce. Uzakliga zor olur deyip duruyodu annesi. Bende artik diyorumki simdi sorun olmasa bu kadin ilerde kesin sorun olurdu herseye mudahale ederdi hayirlisi buymus diyorum
Haklısınız annesinin her dediğine inanan eşitliği sağlayamayan bir erkekle olmak cidden çok zormus

Emin ol hakettigini bulur bi yerden cikar aldigi bu ah inan buna. Askta olmazsa işte illaki bulacak. Ister Allah inancin olsun ister karma de ne dersen de hayatta buna inaniyorum. Sen suan toparlanmaya bak canim sevdiğin seyleri yap kendine bak mesguliyet bul kendine. Onun icinde sakin uzulme sen cok degerlisin hakkimizda hayirlisi olsun
Teşekkür ederim yorumlarınız içimi ferahlattı çok ah ettim gözyaşı döktüm Allah'a inanıyorum ettiğini bulsun

Kendi değerimizi kendimiz belirleriz. Kim olursa olsun size küfür ve hakaret etmesine izin vermemelisiniz. Böylesine aşağılık ve rezil bir insanın söylediklerine takılmayın. Ciddiye almaya değmez. Kafanızı dağıtacak şeyler yapın hiç düşünmeyin

Genel olarak söyledim bu tip insanlardan

abla sen her derdine yeni üyelik alıp konu mu açacaksın

Ya iğrenç bir adam. Ayrıca size bu muameleyi gösteren bir adama neden biri var hayatım da var falan diyorsunuz.
Giden gitmiştir. Gittiği gün bitmiştir. Önünüzde ki maçlara bakin. Kendinizi böyle bir pisliğe harcatmayin.
Dipnot: annenizde olsam aynen bu şekilde derdim.

Zerre küfür duyduğun an terkedeceksin serefsizleri. Sen de tlf larda engel açmasını mi bekliyorsun pes yani. Cok seviyesiz adi şerefsiz bir adam bu anla. Kendine saygın varsa sen onu engelle annenden kendinden...
Küçük bir kizim var ilerde böyle birşey olsa saçını başını yolar kendime engel olamam. Allahaskina böyle şerefsizlere prim vermeyin ya Allahaskina!!!

Hic ozlenmemek insana fena koyuyo biliyrm ama biri bana bu sozleri soylese o adami degil sevmek ozlemek, cöp yerine bile koymaz direk engellerdim. Ama sen kiskandirmak icin bide biriyleym demissin. Oda sal.ktıya anlamadi sanki.
Keske bukdar dusmeseydin
Uzulecegin tek sey boyle bi adama 5 seneni vermek olsun

Böyle bir adam için üzülüp buraya konu açmanıza mı yanayım, “benden iyice uzaklaşmış mıdır” diye endişelenmenize mi bilemedim. Eskiden bir arkadaşım vardı sevgilisi ayrılıp yakamdan düş diye küfürler ediyordu, sevmediğini söylüyordu, başkalarıyla birlikte oluyordu ve kız sabahlara kadar kapısında bekliyordu bu çocuğun. Ona ne söylesem kar etmemişti, gidip o adamla ne yapıp edip evlendi kendisine de bunu zafer gördü. Maalesef sizden de bu vibeı aldım ben, burada size ne denirse densin bir etkisi olmayacak gibi...

Bir aya takilma. O sessiz kal manevralarina inanma ve o leşin teki adamin adini birdaha ne an ne de yaz

Şuan duygularının esirisin emin ol ki zamanla herkes unutulur. Bir gün yeni biri kalbini titretecektir Şuan buna odaklanmak zor senin için .
Önce kendinden emin olarak vazgeçeceksin, kalbindeki mumun eriyip bitmesini bekleyeceksin bu sırada biraz acı çekeceksin ama o mum bir gün bitecek, bu işin matematiği bu. Dayanıklı olmalısın bu süreçte ve bir gün başkasını seveceksin.

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Bu nasıl bir konuşma tipi bu ne cüreet? Ama önce kendinize kızın şu müsveddenin size küstahlık yapmasına olanak verdiğiniz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X