1 aydır konuşmuyoruz o bana yazmasaydi ben yine yazmazdım ama hep kadın sessiz kalınca erkek 1 ay sonra pişman olur dedi çevremdekiler izlediğim çoğu video da bu şekildeydi doğru bir hamle ama karaktersiz insana işlemiyor demek ki sessiz kalarak ona cevap verdiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım öyle bir dönüş yaptı ki darmadağın oldum cevap bile veremedim sadece canı acısın diye onu dedim sonra engelledim pişman olacağını düşünmüyorum olsa 1 ay konuşmadık olurdu Allah'ın dan bulsun tek dileğim oHer ne olursa olsun yaptigi büyük terbiyesizlik o laftan sonra demeseydiniz keske hayatimda biri var falan ne hali varsa gorsun cevap haketmiyor bile sana kendini obje olarak hissetirecek laflar etmis karistirmasaydin keske baska birini bak donsun diye demiyorum sen tepkini koyarsan silersen her yerden stalklamayi birakirsan geri çekilirsen pisman olacaktir merak duygusu uyanacaktır ama nolursa olsun bu adami birak 5yil gecirdigi kadina bu denirmi yenilir yutulur laf degil cok simartmissiniz heralde kendini nerde goruyorsa benim 2 yil beraber oldugum sevgilimde sogudugunu soyledigi icin ayrildik zorluklarimiz vardi mesafe falan ama asla boyle kirici agir konusmadi ayrilmak istedigini ben zorlayinca soyledi beni kiran buydu icine kapanik biriydi zaten ama boyle bisey olsa o an heryerden dusunmeden silerdim