Canım zamanla daha taze ayrılmışsınız 1 ay olmuş normaldir böyle hissetmen ileride nasılsa nefretle anacaksın ve keşke hiç çıkmasaydım diyeceksin erkekler böyle yada biz hep kötülerine denk geliyoruz bilmiyorum :) hepsinin aklı fikri cinsellikte ve cinsel ilişkiye girdiği kızla kötü olunca o yönden vurur bunlar böyledir zayıf nedeni görürsen oradan vururlar cinsellik tabudur maalesef o yüzden zayıf yönünü çok sevsende gostermeyeceksin terkeden sen olmalısın giden sen olmalısın o değil lütfen irtibat halinde olma numaranı değiştir sosyal medyaya ara ver duygusal bir sürece girmişsin daha depresyon dönemin olacak gerçekten sağlam durmalisin ben 4 senelik ilişkim bittiğinde bişey hissetmemiştim aldatilmistim ama hiç sormadan sorgulamadan gittim hala istek atıyor instagramdan görmezden geliyorum mesajlarını :) diğer eski sevgililerimde öyle gitmemi yediremiyolar tabi ben alttan alan taraf değilim oldukça gururluyum dur sevsemde hatayı affetmem giderim çünkü çabuk sogurum :) bu özelliğine gurur duyuyorum beni böyle olmam ayakta tutuyor diğer türlü duygusal cikmazlara girip takıntılı kalsam korkunç olurdu agladigim zamanlar regl zamanlaridir sadece lanet hormonlar :) sizde iyi olacaksınız merkezinize sevgilinizi koydunuz bu yüzden kötü oldunuz kendinizi sevin sizi kiranlara tahammül göstermek zorunda değilsiniz onlar aileniz değil elin oğlu nasıl küfür edebiliyor? Neden bu imkanı ona verdiniz? Hayatta hiç hoşlanmam küfürden şiddetten başta uyarımı yaparım sertçe elimi vururum muhatap olmam sizde öyle olun zayıf gözükmeyin erkekler düşündüğümüz hayal ettiğimiz gibi bizi koruyup kollamiyor sahip çıkmıyor yada hayallerimizdeki şeyleri yasatmiyor bizden alacaklarını alıp gidiyorlar peşinden surunmenizi görmek istiyorlar bu fırsatı onlara vermeyin ne olursa olsun yazmayın eğer bişey yaptığında ona karşılık verirseniz onun gözünde hep küçük ona muhtaç biri kalacaksınız o yüzden mümkün olduğunca herşeyden uzak kalın umarım zaman çabuk geçer ve atlatirsiniz sancisiz