Uzun ilişkisi bitenler yardım edin lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canınızı acıtacak şeyler duyana kadar uğraşıp sonra neden böyle dedi diye kara kara düşünüyorsunuz. Çok acayip...
Ben ona yazmadım o bana yazdı ama keşke cevap vermeseydim ben özlediğini sanmıştım beni çünkü 1 ay boyunca hiç bir şekilde iletişim olmadı sosyal medyam dahi yoktu

20. günde engeli açmış diyerek gün sayıyorsunuz birde. Onun hayatını takip etmeyi bırakın öncelikle. Önünüze bakın lütfen yapmayın bunu kendinize. Sessizlik en güzel cevaptır.

Benim de 5 senelik ilişkim ihanetle bitti. Hayat bu. İnsanlar 30 yıllık eşinden ayrılabiliyor. İyi kötü tecrübe kazandınız, insan tanıdınız, böyle bakın. Evet erkekler ayrıldıktan sonra çok saçmalayıp ayrılığı kabullenemeyebiliyor, bu durumda sizin tüm kapıları kapatmanız lazım ki dönmek isterse duvara toslasın. 1 ay ne güzel kendinizi tutmuşsunuz, şimdi gerçek yüzünü gördünüz, tiksinmeniz ve tamamen silmeniz için çok iyi bir fırsat aslında. Daha da uzaklaşır mı diye sormayın lütfen bu adam yakınlaşsa ne olur içinin tüm pisliğini göstermiş size, siz böyle bir adama mı layık görüyorsunuz kendinizi ?
Evet bir ay tuttum kendimi ve o akşam yazmasa ben hiç yazmazdim kendimi biliyorum özledi sandım dönüşünün böyle olacağını tahmin edemedim cevap bile veremedim ona engelledim

Ben ona yazmadım o bana yazdı ama keşke cevap vermeseydim ben özlediğini sanmıştım beni çünkü 1 ay boyunca hiç bir şekilde iletişim olmadı sosyal medyam dahi yoktu

Yazmanız gerekmez ki, takip ediyorsunuz. Hatta takip etmeniz bile gerekmez gönderdiğiniz enerji yetiyordur zaten. Hala uzaklaştırmama derdindesiniz. Yazık. Bir insan nasıl bu hale gelebiliyor hiç anlamıyorum.

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım daha mı uzaklaştırdı ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Ben olsam ben seni o yönden bile özlemedim der engeli basardim

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var

hadsiz terbiyesizin teki,sadece seninle yatmayi ozledim diyen adamdan bi b.k olmaz.
Kendine azcik deger ver guzelim, karsina illa ki insanoglu cikacaktir, herkes bu eski sevgilin gibi hayvan degil emin ol.

Arkadaşlar merhaba içinden çıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay önce ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hiç bir iletişimimiz olmadı ta ki düne kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gün de engeli açmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gördüm ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yönden bir tek seni özledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi çöp gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini özlemisken o beni sadece cinsellik için özlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı söyledim ismini filan sordu halbuki öyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak için binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben öyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya çalışıyor dünden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var
Yani sen halen neden bu adamı kendine dert ediniyosun ki? Bir kere onun yönünden değil senin böyle bir adamla geleceğin zaten olamaz kadın olarak lütfen kendinize değer verin dışarda eş olacak çok insan var önce saygı! Saygı olmadığında sevgi tutunamaz. Bahsettiğiniz insan sadece bunları bahane etmiş (annesini) ayrıca ağzıyla itiraf etmiş cinsel yönden kullandığını. Uzak dur kendine yazık etme çok pişman olursun!

Fena derecede aşağılamış sizi.Bu çoçuğu hala takip etme.Bu karaktersizliklerini de yeni gösterdiğini düşünmüyorum.Önceden de böyledir.

Canını yakmak istemiş sözleriyle. Benimde çook önce başıma gelmişti bu olay. Yok işte ihtiyacın olursa gel felan filan aynı şeyler. Ama ben o zaman lisedeydim ve karşıdaki de ağır ergendi çok üzülmüştüm ağlamıştım felan iki yıl sonra it gibi pişman olup zırlamıştı bana . Yani bazen erkekler bunu yapıyor. Seninkide karaktersizmiş. Allah kurtarmış.

Acinasi bir haliniz var..sert oldu ama kendinize getirir belki sizi

Annesinin lafına bakan erkekten hayır gelmiyor (4 ay önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim anneside bitmesinde etkendi)..Kendisi küstahlığın,saygısızlığın,seviyesizliğin dibine vurmuş bırakın orda kalsın.Hiçbir yerden bakmayın.Ne hali varsa görsün.
Evet karaktersizin önde gideniymis hemde 5 yılımı harcadim ona sadece sevdim sosyal medyam yok zaten numaram da yok onda ona 1 ay hiç yazmadım bu saaten sonra hiç yazmam

Canını yakmak istemiş sözleriyle. Benimde çook önce başıma gelmişti bu olay. Yok işte ihtiyacın olursa gel felan filan aynı şeyler. Ama ben o zaman lisedeydim ve karşıdaki de ağır ergendi çok üzülmüştüm ağlamıştım felan iki yıl sonra it gibi pişman olup zırlamıştı bana . Yani bazen erkekler bunu yapıyor. Seninkide karaktersizmiş. Allah kurtarmış.
Allah'ın dan bulsun bana bunu yapan kişi tek dileğim o çok ah ettim

hadsiz terbiyesizin teki,sadece seninle yatmayi ozledim diyen adamdan bi b.k olmaz.
Kendine azcik deger ver guzelim, karsina illa ki insanoglu cikacaktir, herkes bu eski sevgilin gibi hayvan degil emin ol.
İyileşmem için çok zamana ihtiyacım var çünkü o benim umutlarımı da kırdı kimseye güvenim yok zaten çok zor bağlanan bir insanim bu saaten sonra daha temkinli olmalıyım

Her ne olursa olsun yaptigi büyük terbiyesizlik o laftan sonra demeseydiniz keske hayatimda biri var falan ne hali varsa gorsun cevap haketmiyor bile sana kendini obje olarak hissetirecek laflar etmis karistirmasaydin keske baska birini bak donsun diye demiyorum sen tepkini koyarsan silersen her yerden stalklamayi birakirsan geri çekilirsen pisman olacaktir merak duygusu uyanacaktır ama nolursa olsun bu adami birak 5yil gecirdigi kadina bu denirmi yenilir yutulur laf degil cok simartmissiniz heralde kendini nerde goruyorsa benim 2 yil beraber oldugum sevgilimde sogudugunu soyledigi icin ayrildik zorluklarimiz vardi mesafe falan ama asla boyle kirici agir konusmadi ayrilmak istedigini ben zorlayinca soyledi beni kiran buydu icine kapanik biriydi zaten ama boyle bisey olsa o an heryerden dusunmeden silerdim

Peki bu nefretinin sebebi ne agir konusarak mi ayrildiniz 5 yil sonunda boyle konusmasi sasirtti beni belkide daha once rastlamadigim icin hani hemen yeni biriyle olani duydum falan ama bu sanki intikam almak ozellikle canini yakmak istemis

Annesinin lafına bakan erkekten hayır gelmiyor (4 ay önce 2 yıllık ilişkimi bitirdim anneside bitmesinde etkendi)..Kendisi küstahlığın,saygısızlığın,seviyesizliğin dibine vurmuş bırakın orda kalsın.Hiçbir yerden bakmayın.Ne hali varsa görsün.
Aynen oyle benimkindede annesinin rolu vardi tahminimce. Uzakliga zor olur deyip duruyodu annesi. Bende artik diyorumki simdi sorun olmasa bu kadin ilerde kesin sorun olurdu herseye mudahale ederdi hayirlisi buymus diyorum

Söylemiş işte size istemıyormuş.Ne kişiliksiz bir karakterı var .Kurtulduguna sevınmelısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X