uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
mrb kizlar uzun protokol tup bebek tedavisi olanlar neler yasadiniz yada yasiyorsunuz
kullandiginiz ignelerin ismi nedir ve nasil uyguladiniz:uhm:
ne gibi belirtiler yasadiniz bu sure icinde:uhm:
ayrica ilk ignenizden kac gun sonra adet oldunuz:uhm:
ikinci ignenize basladiginizda yumurtlama baskilayici ignenize devam ettinizmi:uhm:

[COLOR="Indigo"]mrb kizlar oncelikle ben kendimden bahsediyim
2 yillik evliyiz ve ayin 29.unda uzun protokol ilk mikroenjeksiyon tedavisine allahin izniyle basladik
bu tedaviye erkek infertilesi yuzunden basladik
ben decapeptyl ile ilk ignemi gobekten yapmaya basladim adetim olasiya kadar yapmam soylendi insallah adetim cok bekletmez ve zamaninda gelir
sonrada diger igneme basliycam ismi puregon kalem ignelerden
ben ignelerden sonra cok halsiz oldum
cok uykum var mide bulantisi bas donmesi ve devamli tuvalete gitmeye basladim
lutfen sizlerde bu surecte neler yasadiginizi yazarsaniz birbirimizi bilgilendirmis oluruz
simdiden tska.s.
allahim bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun[/COLOR]
a.s.

benım tedavım devam edıyor bılgılendıreyım senı.
gecen adetımın 21. gunu lucrın kullanmaya basladım.10 ml kadar cektım enjekte ettım. adet olunca 3. gunu kan verdım ve ultrason ıle kontrol edıldı. gonal f için ne kadar kullanacagım belırlendı. lucrın yıne devam ama artık 5ml idi. 6.gunumde 8.gunumde 10. gunumde ve 12. gunumde gittim. her seferınde kan ve ultrason yapıldı(kımılerı daha sık gidiyor ama benım bu kadarı yeterlı oldu) 12. gunu akşamı yanı dun çatlama iğnem vuruldu. Allah nasip ederse yarında yumurtalarım toplanacak. sonrası transfer.

arkadaş sormus neler yaşadığımıda yazayım.
bunyem zayıfladı. daha kolay yoruluyorum. daha hassasım. menapozlular gıbı ates basmaları oldu. yumurtalar buyudukce idrara sık cıkma hatta gelınce çok zorlama basladı. son 4 gundurde akıntım çok fazlalstı.

canim benim sen insallah bu guzel yolun sonuna gelmisin allahim yuzunu guldursun ve cok guzel sonuc alirsin dualarim seninle olacak:Saruboceq:
canim benim lucrinden kac gun sonra adet oldun ve kac yumurtan olusmus:uhm:

canim benim sen insallah bu guzel yolun sonuna gelmisin allahim yuzunu guldursun ve cok guzel sonuc alirsin dualarim seninle olacak:Saruboceq:
canim benim lucrinden kac gun sonra adet oldun ve kac yumurtan olusmus:uhm:

inşallah hepimiz çok guzel sonuclar alırız. lucrının 6. gunu az bı kanama oldu ama 7. gunu tam anlamı ıle basladı. su an yaklasık 15 yumurta var gıbı duruyor. yarın hersey netleşir:)

inşallah hepimiz çok guzel sonuclar alırız. lucrının 6. gunu az bı kanama oldu ama 7. gunu tam anlamı ıle basladı. su an yaklasık 15 yumurta var gıbı duruyor. yarın hersey netleşir:)

cok guzel masallah canim allahim yuzunuzu guldursun insallah yarinda hersey yolunda gider ve guzelce dollenir yumurtalarin allah yardimciniz olsun a.s.

cok guzel masallah canim allahim yuzunuzu guldursun insallah yarinda hersey yolunda gider ve guzelce dollenir yumurtalarin allah yardimciniz olsun a.s.

inşallah canım. bıraz gergınım bırde bu akıntılar benı korkutuyor artık. ya catlarsa dıe düşünüyorum

uuzn protokol lucrın bugun ıkıncı ıgneyı vuruldum ama neredeys evazgecceketım gıtmeyecektım annem olunca mecbur kaldım korkmaya basladım

uuzn protokol lucrın bugun ıkıncı ıgneyı vuruldum ama neredeys evazgecceketım gıtmeyecektım annem olunca mecbur kaldım korkmaya basladım

hayirdir canim neden korkuyorsun igneni nerden yaptiriyorsuna.s.

merhaba arkadaşlar,
ben de kısmetse çarşamba günü uzun protokolle mikroenjeksiyona başlayacağım.
Yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. İnşallah Allah kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin.

insallah hersey yolunda gider canim
basarilar bu yolda sana
amin cumlemiz evlatarimiza kavusuruz insallah
:Saruboceq:

merhabalar ben uzun protokale başlayıp da bitiremeyenlerdenim LUCRIN denildiği zaman aklımı oynatıcak gibi oluyorum lucrine adetin 21.ci günü başladım 18 gün vuruldum ve adet görmedim dr. belki hamile kalmışsındır dedi test yaptırdım (-) çıktı sonra farlutal kullandım sökülmedi prımolut-n kullandım 2 gün kanamam oldu rahim içi kalınlaştı ve doktorum biopsi istedi o dört günü nasıl geçirdim allahbilir biopsi sonucu Atipisiz basit hiperplazi çıktı 4 ay daha prımolut-n kullandım ve 2.biopsim yapıldı sonunda rahim istenilen inceliğe kavuşmuştu adetimin 2.ci günü kısa protokolle devam ettim bende pko var ve doktorum LUCRIN neden oldu dedi bence en güzeli kısa protokol toplamda 25 gün sürüyor ve en zahmetsizi
yani kişiden kişiye değişiyor baskılama iğneleri ama karında şişkinlik ateş basması daralma uykusuzluk gerginlik yani hepsini yaşadım inşallah sen yaşamazsın hayırlısı olsun
:uhm:

gecmis olsun canim benim gercekten zahmetli olmus
bende bundan korkuyorum cunku normalde ben adet duzenleyici kullaniyrum bu ay olmadim
ya adetim gec gelirse diye stres oluyorum
sen lucrine basladiginda yaninda duzenleyici vermedimi dr

asi sendede sık ıdrara cıkma başladımı..
sera uamrım bu sanslıgı bır daha asla yasaamazsın canım...
negatıf sonuc almaktan korkuyorums anrım asicim. onun için endişe duydum bıran ama suna daha ıyıyı tesekkurler

slm, bende ilk tupbebek denememi uzun protokol olarak yapmistim, bana çok zor geldi. decapeptyl kullanmadim ama etkisi aynimi bilmem suprefact burun sprayi kullandim berbat bisey sanki yururken yere basmiyordum, bir boslukta gibiydim devamli kalp çarpintim bas agrisi ve donmesi vardi, mide bulantilarimsa puregon ignelerine basladiktan sonra basladi, o kadar kotuydumki yuruyemiyordum nerdeyse her adimda istifra ediyorum karin agrisi ve sancisindan hiç bahsetmiyorum ustelik 20 yakinda yuymrtam olmustu bunlar nerdeyse 2 aya yakin surdu, ve yumurta alimindan sonra(lokal anesteziyle olmutu) fenalastim karnim su topladi ve yumurtaliklarimin birbirine dolasmasinda korktular neyseki atlatim.ekim'de tekrar tedaviye baslamistik ve ben çok tedirgindim ama kisa protokolle ne oldu ne bitti hiç anlamadim 3hafta içinde oldu bitti.
allah sana kolaylik versin insallah çabalrin bosa çikmaz ama egerki tekar denemek zorunda kalirsan kisa protokol yaptir(insallah gerek kalmaz)

merhaba arkadaşlar bende aralık 11 de lucrine başladım.pko hastasıyım ve hala adet olmadım lucrine devam. geçen lekelenme oldu fakat tam anlamıyla kanama olmadı ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar bende aralık 11 de lucrine başladım.pko hastasıyım ve hala adet olmadım lucrine devam. geçen lekelenme oldu fakat tam anlamıyla kanama olmadı ne yapmalıyım

geçmiş olsun bende 2 ocakta rucrine başladım adet olmayı bekliyorum.kliniğin verdiği açıklama kağıdında adet 1 hafta geciktiğinde bize ulaşın yazıyor. bence doktoruna ulaş ve danış.umarım tedevin sorunsuz olup biter bebişine kavuşursun

gecmis olsun canim benim gercekten zahmetli olmus
bende bundan korkuyorum cunku normalde ben adet duzenleyici kullaniyrum bu ay olmadim
ya adetim gec gelirse diye stres oluyorum
sen lucrine basladiginda yaninda duzenleyici vermedimi dr

ay ne düzenleyicisi adam adetimin 15 günü ilk muayenede tamam rahim temiz 21.ci gün lucrine başlıyorsun dedi o oldu ondan sonrası malum birde pkom var ilk o söyledi bana ama madem pkolu hasta problemli neden bazı şeyleri göz ardı ediyorlar yada tam araştırmıyorlar ama yinede dr.umdan memnunum rahim kalınlaşmasını göz ardedip yaşım geregi tedaviye devam da edebilirdi ve sonrası daha vahim olabilirdi allah korusunkaydirigubbakcemile5

bana lucrın kullanımının 14. gunu adet gormezsen gel demişlerdi baslarken. adet gorursende 3. gunu gel dedıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…