E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
benım tedavım devam edıyor bılgılendıreyım senı.
gecen adetımın 21. gunu lucrın kullanmaya basladım.10 ml kadar cektım enjekte ettım. adet olunca 3. gunu kan verdım ve ultrason ıle kontrol edıldı. gonal f için ne kadar kullanacagım belırlendı. lucrın yıne devam ama artık 5ml idi. 6.gunumde 8.gunumde 10. gunumde ve 12. gunumde gittim. her seferınde kan ve ultrason yapıldı(kımılerı daha sık gidiyor ama benım bu kadarı yeterlı oldu) 12. gunu akşamı yanı dun çatlama iğnem vuruldu. Allah nasip ederse yarında yumurtalarım toplanacak. sonrası transfer.
canim benim sen insallah bu guzel yolun sonuna gelmisin allahim yuzunu guldursun ve cok guzel sonuc alirsin dualarim seninle olacak:Saruboceq:
canim benim lucrinden kac gun sonra adet oldun ve kac yumurtan olusmus:uhm:
inşallah hepimiz çok guzel sonuclar alırız. lucrının 6. gunu az bı kanama oldu ama 7. gunu tam anlamı ıle basladı. su an yaklasık 15 yumurta var gıbı duruyor. yarın hersey netleşir:)
cok guzel masallah canim allahim yuzunuzu guldursun insallah yarinda hersey yolunda gider ve guzelce dollenir yumurtalarin allah yardimciniz olsun a.s.
uuzn protokol lucrın bugun ıkıncı ıgneyı vuruldum ama neredeys evazgecceketım gıtmeyecektım annem olunca mecbur kaldım korkmaya basladım
merhaba arkadaşlar,
ben de kısmetse çarşamba günü uzun protokolle mikroenjeksiyona başlayacağım.
Yaşadıklarımı paylaşırım sizinle. İnşallah Allah kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin.
mrb kizlar uzun protokol tup bebek tedavisi olanlar neler yasadiniz yada yasiyorsunuz
kullandiginiz ignelerin ismi nedir ve nasil uyguladiniz:uhm:
ne gibi belirtiler yasadiniz bu sure icinde:uhm:
ayrica ilk ignenizden kac gun sonra adet oldunuz:uhm:
ikinci ignenize basladiginizda yumurtlama baskilayici ignenize devam ettinizmi:uhm:
merhabalar ben uzun protokale başlayıp da bitiremeyenlerdenim LUCRIN denildiği zaman aklımı oynatıcak gibi oluyorum lucrine adetin 21.ci günü başladım 18 gün vuruldum ve adet görmedim dr. belki hamile kalmışsındır dedi test yaptırdım (-) çıktı sonra farlutal kullandım sökülmedi prımolut-n kullandım 2 gün kanamam oldu rahim içi kalınlaştı ve doktorum biopsi istedi o dört günü nasıl geçirdim allahbilir biopsi sonucu Atipisiz basit hiperplazi çıktı 4 ay daha prımolut-n kullandım ve 2.biopsim yapıldı sonunda rahim istenilen inceliğe kavuşmuştu adetimin 2.ci günü kısa protokolle devam ettim bende pko var ve doktorum LUCRIN neden oldu dedi bence en güzeli kısa protokol toplamda 25 gün sürüyor ve en zahmetsizi
yani kişiden kişiye değişiyor baskılama iğneleri ama karında şişkinlik ateş basması daralma uykusuzluk gerginlik yani hepsini yaşadım inşallah sen yaşamazsın hayırlısı olsun
:uhm:
merhaba arkadaşlar bende aralık 11 de lucrine başladım.pko hastasıyım ve hala adet olmadım lucrine devam. geçen lekelenme oldu fakat tam anlamıyla kanama olmadı ne yapmalıyım
gecmis olsun canim benim gercekten zahmetli olmus
bende bundan korkuyorum cunku normalde ben adet duzenleyici kullaniyrum bu ay olmadim
ya adetim gec gelirse diye stres oluyorum
sen lucrine basladiginda yaninda duzenleyici vermedimi dr
merhaba arkadaşlar bende aralık 11 de lucrine başladım.pko hastasıyım ve hala adet olmadım lucrine devam. geçen lekelenme oldu fakat tam anlamıyla kanama olmadı ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?