E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
selam kızlar, ben de uzun protokolle başladım..
geçen ay iptal edildi .. fazla geldi doz..
neyse bu ay 21. günümde lucrinle başladım.. 26. günümde adet oldum..
sonra geçen aydan kalan menogona devam ettim.. şimdi gonal-f e geçtim..
bugün 10. günüm.. çok az dozla devam ediyoruz..
bugün kontrolüm var bakalım yumurtaları ne zaman toplayacaklar..
bi de lucrin e yumurta toplandıktan sonra devam ediliyo mu acaba??
ben geçen aydan kalanı kullanıyorum .. eğer öyleyse yetmeyebilir de ondan sordum??
hadi yaaabana herhangi birşey söylemediler..
saol cnm .. çok kızdım şimdi yaaaa...
bu bilgi prospektüsünde yazıyo mu acaba..?
kafama göre kullanmıyorum ki..
hatta benden kalan şişeyi istediler ne kadar ünite kalmış diye baktılar..
zaten gerkiyosa alacam neden böyle bişey yaptılar ki??
Canım bende bugün Lucrin'e başlıyacağım genart da tedavi oluyorumcanim benim allahim kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza
ne guzel sikayetsiz gecirmisina.s.
canim benim bence ac hemen oku ve drunu ara fazla vakit gecirmeden ogren ne oldugunu
insallah her sey yolunda devam eder
vucudunda bir degisiklik ve sikayetlerin oldumu :uhm:
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunmrb.bende uzun protokoldeyim adetin 21.günü lucrıne başladm arkadşlar fakat 21.gün adet oldum geçikti baya geçen ayın yumurtası düşmediği için şuan iptal edildi tüp bebek programı bakalm suan d.kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olunca düşcekmi acaba yumurtam merak ediyorum düşersede lucrın ve gonal f da gececz sanırım
Canım bende bugün Lucrin'e başlıyacağım genart da tedavi oluyorum
mrb.bende uzun protokoldeyim adetin 21.günü lucrıne başladm arkadşlar fakat 21.gün adet oldum geçikti baya geçen ayın yumurtası düşmediği için şuan iptal edildi tüp bebek programı bakalm suan d.kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olunca düşcekmi acaba yumurtam merak ediyorum düşersede lucrın ve gonal f da gececz sanırım
canım inşallah senin de gelir bir an önce adetin..
beklemek çok zor gerçekten..
yok cnm herhangi bir yan etkisi olmadı..
zaten 2 güne bir ultrason kontrolündeyim..
geçen ay fazla geldiği için doz (yine dr hatası bana göre)
yumurtalarım aşırı gelişti kontrol edemeyip iptal etmişlerdi..
bugün yine gideceğim bakalım doktora kafam karıştı
bi gerginlik de yaşamak istemiyorum açıkçası
kötü bişey duymaktan korkuyorum..
merhabalar,bende 31.12.2008 tarihi ile uzun protokole başladım.lucrin kullanıyorum şimdilik.daha sonra gonal f e devam edeceğim.iğnemi göbekten kendim yapıyorum.iğne yerlerimde morarmalar oldu ve iğneden sonra acayip bir kaşınma hissediyorum.aslıunda adet günüm çarşamba ama belirtilerim başladı.her an adet olabilirim.Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
kızlar geldim dr dan..
12-15 sağda 9-12 solda yumoş var
endometrium 9 mm
çarşamba tekrar kontrolüm var
belki o gün çatlatma iğnesi olur
olur mu??
gozun aydin canim gitgide yaklastin masallah yumoslarinda cok guzel sayisida cok insallah bugunden sonrada hersey yolunda gidecek:lepi:a.s.
tebrık ederım canım bu zaman kadar gelmısın hayırlısıyla bebeıslerını kucagına alırsın...
kızlar tarnsfer işleminde anestezi altınd agıren varmı yada oluyormu?ben kesınlıkle anestezılı düşünüyorum.bilgiis olan varmı bu konudasenağlama
Transferde anesteziye luzum yok arkadaşlar. Alttan muayene oluyormuşsunuz gibi işlem yapılıyor. Yada hic simear yaptırmadınızmı aynı onun gibi. Sadece fark transfere idrara sıkışık giriyorsunuz. Çünkü ultrasonda rahimi iyice görüntülemek ve embriyoları doğru yere bırakmak için için sidik torbasının dolu olması lazımki. Bu kadar iğne oluyorsunuz çile çekiyorsunuz transfer işin en sorunsuz kısmı. Bence böyle bir tedaviyi görebilmek bile bizler için bir şans. Ne kadar iyimser ve raahat davranırsanız başarı şansınız okadar artar. Herkese iyi şanslar....
kzılar ördekle falan bakılıyor ya.sonrada spektulum falan onlara kokrkuuttu sadece benı yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?