uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim ne kadar guzel hemen gelmis adetin ben beklemedeyim 28.gunum insallah cok bekletmeden gelir
canim benim bildigim adetten sonrada devam ediliyor ama dozu dusuyor

canim benim bence ac hemen oku ve drunu ara fazla vakit gecirmeden ogren ne oldugunu
insallah her sey yolunda devam eder
vucudunda bir degisiklik ve sikayetlerin oldumu
:uhm:

canim benim bence ac hemen oku ve drunu ara fazla vakit gecirmeden ogren ne oldugunu
insallah her sey yolunda devam eder
vucudunda bir degisiklik ve sikayetlerin oldumu

canım inşallah senin de gelir bir an önce adetin..
beklemek çok zor gerçekten..

yok cnm herhangi bir yan etkisi olmadı..
zaten 2 güne bir ultrason kontrolündeyim..
geçen ay fazla geldiği için doz (yine dr hatası bana göre)
yumurtalarım aşırı gelişti kontrol edemeyip iptal etmişlerdi..

bugün yine gideceğim bakalım doktora kafam karıştı
bi gerginlik de yaşamak istemiyorum açıkçası
kötü bişey duymaktan korkuyorum..

mrb.bende uzun protokoldeyim adetin 21.günü lucrıne başladm arkadşlar fakat 21.gün adet oldum geçikti baya geçen ayın yumurtası düşmediği için şuan iptal edildi tüp bebek programı bakalm suan d.kontrol hapı kullanıyorum bitince adet olunca düşcekmi acaba yumurtam merak ediyorum düşersede lucrın ve gonal f da gececz sanırım

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

Canım bende bugün Lucrin'e başlıyacağım genart da tedavi oluyorum

tedavin hayirli olsun canim
insallah hersey yolunda gider bu uzun protokolda birde tedavi iptali oluyor nadir ama insallah sizin hersey yolunda gider canim
ne zaman baslayacaksin
gelismeleri paylasirsin bizimle insallah

gecmis olsun canim
hayirlisi olsun bakalim adetni gelsin sonra 21.gun yine devam edersiniz
canim yani 21. gun basladin 21 gun sonrami geldi adetin ilaci basladiktan sonra
insallah oyle sorun yasamazsin bir daha hicbirimiz yasamayalima.s.

amin canim insallah zamaninda gelir bakalim
insallah hersey yolunda gider canim dr guzel haber verir:Saruboceq:

merhabalar,bende 31.12.2008 tarihi ile uzun protokole başladım.lucrin kullanıyorum şimdilik.daha sonra gonal f e devam edeceğim.iğnemi göbekten kendim yapıyorum.iğne yerlerimde morarmalar oldu ve iğneden sonra acayip bir kaşınma hissediyorum.aslıunda adet günüm çarşamba ama belirtilerim başladı.her an adet olabilirim.Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

tedavin hayirli olsun canim insallah sende sorunsuz devam eder ve bebegini kucagina alirsin
amin canim
:Saruboceq:

kızlar geldim dr dan..
12-15 sağda 9-12 solda yumoş var
endometrium 9 mm
çarşamba tekrar kontrolüm var
belki o gün çatlatma iğnesi olur
olur mu??

kızlar geldim dr dan..
12-15 sağda 9-12 solda yumoş var
endometrium 9 mm
çarşamba tekrar kontrolüm var
belki o gün çatlatma iğnesi olur
olur mu??

gozun aydin canim gitgide yaklastin masallah yumoslarinda cok guzel sayisida cok insallah bugunden sonrada hersey yolunda gidecek:lepi:a.s.

gozun aydin canim gitgide yaklastin masallah yumoslarinda cok guzel sayisida cok insallah bugunden sonrada hersey yolunda gidecek:lepi:a.s.

tebrık ederım canım bu zaman kadar gelmısın hayırlısıyla bebeıslerını kucagına alırsın...
kızlar tarnsfer işleminde anestezi altınd agıren varmı yada oluyormu?ben kesınlıkle anestezılı düşünüyorum.bilgiis olan varmı bu konudasenağlama

evet canim kimisi anestezili transfer oluyor ama neden boyle istiyorsun merak ettim
sadece muayne gibi bir sey oldugunu soyluyorlar aci falan yok

Transferde anesteziye luzum yok arkadaşlar. Alttan muayene oluyormuşsunuz gibi işlem yapılıyor. Yada hic simear yaptırmadınızmı aynı onun gibi. Sadece fark transfere idrara sıkışık giriyorsunuz. Çünkü ultrasonda rahimi iyice görüntülemek ve embriyoları doğru yere bırakmak için için sidik torbasının dolu olması lazımki. Bu kadar iğne oluyorsunuz çile çekiyorsunuz transfer işin en sorunsuz kısmı. Bence böyle bir tedaviyi görebilmek bile bizler için bir şans. Ne kadar iyimser ve raahat davranırsanız başarı şansınız okadar artar. Herkese iyi şanslar....

haklisin canim bence en guzel kismi transfer kismi insallah allahim bu yolda sonumuzu seninki gibi yapsin
nasqil gidiyor canim hamislika.s.

kzılar ördekle falan bakılıyor ya.sonrada spektulum falan onlara kokrkuuttu sadece benı yavv

selamlar.bugün adet oldum,perşembe günü doktora muayeneye gidicem.artık diğer ilacada başlıycaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…