uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canim benim ama gercektende insan kendini avutabiliyor
olmek var donmek yok bunu kesin diyorum size tabi yarabbim cok ugrastirmasin ama allah maddi manevi guc verdigi surece olacegimi bilsemde devam edicem
biliyorsunuz benim cok zor oluyor tedavim
daha birincinin komplikasyonlari bitmedi iki haftalik ignem var bitsin bu ayin adetinin 21.ikiniciye basliyorum kizlar
insallah sizler hep benim yanimda olacaksinizzzzzzzzzzzzzz

canim benim ne diyelim demekki daha gunu gelmemis bizim bebislerin
kan testi yapmismiydin kesinlmestimi
sen ne zaman devam edicen ikinicye
canim benim insallah ikinicde muradimiza ereriz allahin izniyleeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.gönlüne göre versin.bende uzun protokol tedavi gördüm.çok yorucuydu .tedavim 01.01.09 tarihi itibariyle başladı . önce lucrin iğnesi ile başladık .lucrin koldan kendin yapıcaksın yada eşin yapıcak sana .tabi folik aist ve bebe aspirinide kullandım bu arada.08.01.09 tarihinde adet oldum ve doktora gittik. adetimle birlikte hem lucrine devam ettim .hemde menogon iğnesi ne başladım . 17.01.09 tarihinde çatlatma iğnemi oldum ve 19.01.09 da yumurta toplama işlemi gerçekleşti .ardındanda 21.01.09 tairihinde transfer işlemim yapıldı. 01.02.09 tarihindede B-HCG testi ( kan testi ) yaptırdık ve sonuç pozitif. darısı tüm isteyenlere .allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. tabi bu tedavi sürecinde sadece iğne yerlerim acıdı. transfer sonrasında biraz sıkıntılarım oldu .allah şükür ki bebişlerim bana sımsıkı tutundular beni bırakmadılar.inşallah kucağımada alırım.şimdi çok daha dikkatli olmalıyım .canım tedavin tekrar hayırlı olsun .....allah yardımcınız olsun.....

canim benim ne diyelim demekki daha gunu gelmemis bizim bebislerin
kan testi yapmismiydin kesinlmestimi
sen ne zaman devam edicen ikinicye
canim benim insallah ikinicde muradimiza ereriz allahin izniyleeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

canım neden okadar acele ettin.bir iki ay mola verilmesi grek die biliyorum.doktorun demedimi?

canim benim gozunuz aydin allahim sana bagislasin bebsilerini kazasiz belasiz kucaginada alirsin insallah
tedavimiz hemen hemen ayni baslamis devam etmis
benimde 22 de transferim oldu ama ben cok zorluklar yasadim tedaviden sonra
bebislerimde bana tutunamamislar
dun test yaptim negatif
allahim ne zaman isterse o zaman verir ben kendime zaman taniycam artik evlendigimden beri cocuk dusunmek beni yipratti

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay dıye duydum ben..hormonların vucuttan atılması..ıkı ay cok erken

canım neden okadar acele ettin.bir iki ay mola verilmesi grek die biliyorum.doktorun demedimi?

6 ay dıye duydum ben..hormonların vucuttan atılması..ıkı ay cok erken

evet kizlar aynen oyle ben kafama gore hemen baslayacaktim ama esim aksam arastirmis en az 3 ay demisler
kaldiki benim sikintilari biliyorsunuz
bende vazgectim artik hayatima baska yonler vericem
allahim istese zaten kendiliginden gelir bebisim
kafayi bir tek bebge bozmustum
simdi ondan baska herseyi dusunucem
ailem benim belcikada yasiyor
bilet arastirmaya basladim kafami dinlemem gerekiyor oraya gidicem tatile
sonrada gelip ise giricem
sonrada tr ye gelicem
bir yil bebk dusunmuyorum yani cok yiprandim hayat devam ediyor

asiiiiiiiii ne kadar güzel diyorsun

HAYAT DEVAM EDİYORRRRRRRR

evet hayat devam ediyor ve bizler yaşıyoruz inşallah güzel günler yakında

allahın sabrımızı sınadığı şu yalan dünyada sabrımızın mükafatınıda verecek zamanı gelince ve bizlerde sevinç çığlıklarımızı atacağız biraz sabır canımmmmmm

öpüyorum :içelim::içelim:

9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı

canımmmmmmm.inşallahh.bencede hamilesin.hemen git kan testi yap.hemn sewin. çok swindim canım benim yaa.yaşsın...sonucu bekliyorum 4 gözle...

saol bitanem belkı bugun yaptırırım negatıf almaya cok alıstıım için donuk vazıyetteyım bırsey yapamıyorummmmmmm......
sen kendını toparlayabıldınmı brıaz dualarım senınle bıtanem

evet canim icimiz yansada yasmaya devam ediyoruz allahim hayirlisini versin cumlemize
opuyorum tatlim

9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı

ne negatifi kizim
allahim sana mucizesini gosterecek
inandin ya hic vazgecmedin ya onun mukafatini alacaksin allahin izniyle yuzumuzu sen guldureceksin halayin basini cekicem bitanem
git hemen kan testi yaptirrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

BUGUN GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM canım hayırlısı bakalım...
aklımın bır kösesı sen de ve xolıx de dua edıyorum hep ... korkuyroum işte kantestıne ama herkes yaptır dıyor yaptıryım bari eşim kızıyor yapma falan dıyor ama

canim benim o bebis sana allahimin bir mucizesi hic kendini strese sokma ve ne zaman istiyorsan o zaman yaptir ama sen hamissinnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi:
:teytey::teytey:

Nisasum bence 7 subatta kan testi yaptır. Sonuçta en doğru sonuç 7 sinde yaptırdığın test. Şurda 2 gün kaldı. Bence olumsuzda düşünme hayırlısı ne ise o olsun senin için. Birde kendini kontrol et gögüslerinde kararma ve damarlasma varmı. Kasıklardaki damalrlarda belirginleşiyor çünkü gebelik varsa bütün kan akımı kasıkalara ve göğüse birikiyor. Ben ordan anlamıştım hamile olduğumu ve test filanda yaptırmamıştım. Hayırlısı ile güzel haberlerini alicaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…