E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
hangi bahaneyle avutabiliriz seni ama olacağın önüne geçilmiyor malesef asi canım
allahın takdiri de lütfen ve (-) üzülme olurmu önümüzde daha çokkk günlerimiz var
rabbim inşallah vercek meleklerimizi bizlere ve güzel günler yaşayacağız hep beraber:teselli:
asicim seni çok iyi anlıyorum...benimkide negatif kızlar...napalım kısmet dğilmiş.allah dayanma gücünüde veriyor çok şükür.herşeyde bir hayır varmış..sabretmeyi öğrendim galiba...olmayınca olmuyor işte.bende bi sorunyoktu.eşimde morfoloji yüzd birdi.herşey yolunda gitti.ama olmadı..allah hepimize güç sabır versin.inşallh bi gün bizimde yzümüz glecek..
canim benim ne diyelim demekki daha gunu gelmemis bizim bebislerin
kan testi yapmismiydin kesinlmestimi
sen ne zaman devam edicen ikinicye
canim benim insallah ikinicde muradimiza ereriz allahin izniyleeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.gönlüne göre versin.bende uzun protokol tedavi gördüm.çok yorucuydu .tedavim 01.01.09 tarihi itibariyle başladı . önce lucrin iğnesi ile başladık .lucrin koldan kendin yapıcaksın yada eşin yapıcak sana .tabi folik aist ve bebe aspirinide kullandım bu arada.08.01.09 tarihinde adet oldum ve doktora gittik. adetimle birlikte hem lucrine devam ettim .hemde menogon iğnesi ne başladım . 17.01.09 tarihinde çatlatma iğnemi oldum ve 19.01.09 da yumurta toplama işlemi gerçekleşti .ardındanda 21.01.09 tairihinde transfer işlemim yapıldı. 01.02.09 tarihindede B-HCG testi ( kan testi ) yaptırdık ve sonuç pozitif. darısı tüm isteyenlere .allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. tabi bu tedavi sürecinde sadece iğne yerlerim acıdı. transfer sonrasında biraz sıkıntılarım oldu .allah şükür ki bebişlerim bana sımsıkı tutundular beni bırakmadılar.inşallah kucağımada alırım.şimdi çok daha dikkatli olmalıyım .canım tedavin tekrar hayırlı olsun .....allah yardımcınız olsun.....
canım neden okadar acele ettin.bir iki ay mola verilmesi grek die biliyorum.doktorun demedimi?
6 ay dıye duydum ben..hormonların vucuttan atılması..ıkı ay cok erken
asiiiiiiiii ne kadar güzel diyorsun
HAYAT DEVAM EDİYORRRRRRRR
evet hayat devam ediyor ve bizler yaşıyoruz inşallah güzel günler yakında
allahın sabrımızı sınadığı şu yalan dünyada sabrımızın mükafatınıda verecek zamanı gelince ve bizlerde sevinç çığlıklarımızı atacağız biraz sabır canımmmmmm
öpüyorum :içelim::içelim:
9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı
saol bitanem belkı bugun yaptırırım negatıf almaya cok alıstıım için donuk vazıyetteyım bırsey yapamıyorummmmmmm......
sen kendını toparlayabıldınmı brıaz dualarım senınle bıtanem
BUGUN GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM canım hayırlısı bakalım...
aklımın bır kösesı sen de ve xolıx de dua edıyorum hep ... korkuyroum işte kantestıne ama herkes yaptır dıyor yaptıryım bari eşim kızıyor yapma falan dıyor ama
BUGUN GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM canım hayırlısı bakalım...
aklımın bır kösesı sen de ve xolıx de dua edıyorum hep ... korkuyroum işte kantestıne ama herkes yaptır dıyor yaptıryım bari eşim kızıyor yapma falan dıyor ama
yaptrdım bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?