E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
hayırlı olsun.asicim çok sewindim çok iyi gidiyorsun.bende yarın gidicem ultrasona gene bakalım ne dicekler.kaç tane yumurtan var söledilermi?benim ağrım karında değilde azıcık kasıkta.haberleşiriz gene .öptüm.
kızlar ya benim doktorum bana doğum kontrol hapı kullandırıyo 15 gün içtikten sonra burun spreyine geçicekmişim sonra hastalanıcam sonra ne olucak bi bilgim yok bu şimdi uzun protokol dimi???
asi, hayırlı olsun. hepsinin süper olması biraz imkansız gibi ama 3. gün transferi olması iyiye işaret. çünkü demek ki 2. günün sonunda bölünmeye devam ediyorlar. :)
asicim bebişlerimiz orda bizim onları içimize almamızı bekliyorlar ....inşallah bize sıkı sıkı tutunurlar...
selam kizlar sesi cikmayanlar nerdesiniz ne yaptiniz ben yumoslari toplattim 21 tane
tabi hepsi iyi kalite degilmis yarinda transferim var insallah alnimda yazilidir guzel hayirli saglikli uzun omurlu bir evlat
evet canim annelerini bekliyorlar
heycanlandim bak
insallah sikica tutunurlar bize:CüvCüv:
hayırlısı inşallah sıkı sıkı sana tutunurlarda bu özlem biter artık canımcım artık sakince bekleme zamanı
kizlar ben transferden sonra hiperstimilasyon yasadim ve 1 gun acil 3gun hastanede yattim
cok zor gunler yasadim ama hep sukrettim ve dua edip bebsilerim benimle olsun diye
ama bugun itibariyle birinci mikroenjeksiyon defterini negatif olarak kapatiyorum
bakalim hep beraber yasiycaz allah izin verise daha neler olacakkkkkkk
asicim seni çok iyi anlıyorum...benimkide negatif kızlar...napalım kısmet dğilmiş.allah dayanma gücünüde veriyor çok şükür.herşeyde bir hayır varmış..sabretmeyi öğrendim galiba...olmayınca olmuyor işte.bende bi sorunyoktu.eşimde morfoloji yüzd birdi.herşey yolunda gitti.ama olmadı..allah hepimize güç sabır versin.inşallh bi gün bizimde yzümüz glecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?