uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tsk ederim canim :asigim:
sende cok iyi gidiyorsun hamis olacaksin ben inaniyorum buna
kac yumurtan olmus ne zaman toplancak yaz oldumu canim
benimde kasikta canim genelleme yaptim da karin dedim
belimde az var iste ama hic gocunmuyorum varsin olsun

kızlar ya benim doktorum bana doğum kontrol hapı kullandırıyo 15 gün içtikten sonra burun spreyine geçicekmişim sonra hastalanıcam sonra ne olucak bi bilgim yok bu şimdi uzun protokol dimi???

kızlar ya benim doktorum bana doğum kontrol hapı kullandırıyo 15 gün içtikten sonra burun spreyine geçicekmişim sonra hastalanıcam sonra ne olucak bi bilgim yok bu şimdi uzun protokol dimi???

evet canim uzun protokol oluyor sonra adetinin ikinci veya ucuncu gunu gobekten igneye gececeksin kolay gelsin

kız asiii?çatlatma iğneni oldun sesen soluğun çıkmıoo..yumişlerin çatlayıp patlarken nası hissediosun kendini:)yarında bende sıraaa...ayy çok heycanlıyım canııım..hadi bakalım iyi toplamalar yarın .haberlerini bekliyorum....

sagol canim benim gece oldum
valla cok rahatim allaha sukur hic bi sorun yok agrim cok az var
diger igneler beni olduruyodu biraktim ya rahatladim
insallah sorunsuz gider geliriz canim yumoslari toplatmaya

selam kizlar sesi cikmayanlar nerdesiniz ne yaptiniz ben yumoslari toplattim 21 tane
tabi hepsi iyi kalite degilmis yarinda transferim var insallah alnimda yazilidir guzel hayirli saglikli uzun omurlu bir evlat

asi, hayırlı olsun. hepsinin süper olması biraz imkansız gibi ama 3. gün transferi olması iyiye işaret. çünkü demek ki 2. günün sonunda bölünmeye devam ediyorlar. :)

asi, hayırlı olsun. hepsinin süper olması biraz imkansız gibi ama 3. gün transferi olması iyiye işaret. çünkü demek ki 2. günün sonunda bölünmeye devam ediyorlar. :)

sagol canim benim cok tsk ederim
insallah dedigin gibidir
a.s.

asicim bebişlerimiz orda bizim onları içimize almamızı bekliyorlar ....inşallah bize sıkı sıkı tutunurlar...

asicim bebişlerimiz orda bizim onları içimize almamızı bekliyorlar ....inşallah bize sıkı sıkı tutunurlar...

evet canim annelerini bekliyorlar
heycanlandim bak
insallah sikica tutunurlar bize
:CüvCüv:

selam kizlar sesi cikmayanlar nerdesiniz ne yaptiniz ben yumoslari toplattim 21 tane
tabi hepsi iyi kalite degilmis yarinda transferim var insallah alnimda yazilidir guzel hayirli saglikli uzun omurlu bir evlat

Bakalım transferden sonra 12 gün nasıl bekleyeceksin :) Çok heyecanlı bir süreç. Ben transferden sonra çalışmaya başladım. Yoksa 12 gün zor gecerdi.

evet canim annelerini bekliyorlar
heycanlandim bak
insallah sikica tutunurlar bize
:CüvCüv:

ayyyyyyy ne güzel ya büssürü annecik daha geliyooooooo hadin kıslar sıkı tutun bebecikleri hepinizden süper haberler bekliyoz haaaaa boş olmasın lütfen gülmeye ihtiyacımız var ona göre bebişlerinize sahip çıkın canlarııııııım:teytey::hooray::roflol:sırnaşık şey

asiiiiiiii hadi hayırlısı sonuna gelmişsin yumoşları aldınmı yuvalarına hadi bu topikteki anne adaylarının hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırızzzzzzzz

canlarim benim cok tsk ederim
yeni girdigim icin yeni gordugum cok rahatsizdim hastaneden yeni ciktim dun hiperstimilasyon oldum
2 embriyo transfer oldu ya ikiside 8 hucreli imis nasil sizce kizlarrrr

hayırlısı inşallah sıkı sıkı sana tutunurlarda bu özlem biter artık canımcım artık sakince bekleme zamanı

hayırlısı inşallah sıkı sıkı sana tutunurlarda bu özlem biter artık canımcım artık sakince bekleme zamanı

amin canim benim insallah benimledirler bunca olaydan sonra allahim buyuktur

kizlar ben transferden sonra hiperstimilasyon yasadim ve 1 gun acil 3gun hastanede yattim
cok zor gunler yasadim ama hep sukrettim ve dua edip bebsilerim benimle olsun diye
ama bugun itibariyle birinci mikroenjeksiyon defterini negatif olarak kapatiyorum
bakalim hep beraber yasiycaz allah izin verise daha neler olacakkkkkkk

hangi bahaneyle avutabiliriz seni ama olacağın önüne geçilmiyor malesef asi canım
allahın takdiri de lütfen ve (-) üzülme olurmu önümüzde daha çokkk günlerimiz var
rabbim inşallah vercek meleklerimizi bizlere ve güzel günler yaşayacağız hep beraber:teselli:

asicim seni çok iyi anlıyorum...benimkide negatif kızlar...napalım kısmet dğilmiş.allah dayanma gücünüde veriyor çok şükür.herşeyde bir hayır varmış..sabretmeyi öğrendim galiba...olmayınca olmuyor işte.bende bi sorunyoktu.eşimde morfoloji yüzd birdi.herşey yolunda gitti.ama olmadı..allah hepimize güç sabır versin.inşallh bi gün bizimde yzümüz glecek..

xolix sana da aynı şeyi söyleyeceğim allahın takdirinin önüne geçilmez hayırlısı olsun canım inşallah yüzümüzün güleceği günler çokk yakında allah hepimizin yardımcısı olsun :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…