Uzun protokol tüp bebek yaptıranlar bakabilirmi?Bisey sorucam !

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Kizlar uzun protokol tup bebek tedavinizde transferiniz adetinizin kacinci gunune denk gelmis oldu?

Bundan 6 sene once bu topikte bisey sordugumda hemen cevap verirdi herkes..birbirimizle yarisirdik birilerine az umut verebilmek faydali olabilmek icin simdi ise 1 haftadir tedavime basladim ve actigim hicbir topige bir kisi disinda bisey yazan yada cevap veren olmadi (
ne desem bos...çok uzgunum su an...

Canım ben pek birşey anlamam ama sen yeni topik açmaktansa güncel olanlardaki arkadaşlara sorarsan sorunu omarım cevabı daha hızlı alırsın geçmiş olsun.

canim guncel olanlardada kimse cevap vermiyorki...ya ilk tedavileri bazilarinin yada kisa protokol... sagol yinede...

canim guncel olanlardada kimse cevap vermiyorki...ya ilk tedavileri bazilarinin yada kisa protokol... sagol yinede...

Ben bugün uzun protokolle tüp bebeğe başlayacağım, ilk kez uzun olacak. Ama bildiğim birşey olursa paylaşırım :)

meraba canim kac gun surecegini soyledimi doktorun?

Mrb cnm, normalde haftaya reglimin gelmesi lazım ama bu iğneler uzatıyormuş biraz. Bu akşam başlayacağım, doktor 2 hafta kadar bu yumurta baskılayıcı iğneleri, daha sonra da hastalığımın 3. Günü yum.geliştirici iğnelere başlayacağımı söyledi. Yani 3-4 hafta kadar iğne olucak göbüşten sonra opu, transfer..derken yaklaşık 1,5 aylık süreç sanırım uyyy heyecan hep dorukta olacak..

aaa canim sen turkiyede degilmisin niye o kadar uzun suruyor seninki?? bu arada evet benim dun adet olmam lazimdi hala olmadim ilaclar geciktiricek biraz galiba...

aaa canim sen turkiyede degilmisin niye o kadar uzun suruyor seninki?? bu arada evet benim dun adet olmam lazimdi hala olmadim ilaclar geciktiricek biraz galiba...

Evet y.dışındayım. Sen kaç gündür kullanıyorsun, uzun protokol mu. İğnenin ismi ne :)

Evet y.dışındayım. Sen kaç gündür kullanıyorsun, uzun protokol mu. İğnenin ismi ne :)

benim bugun 1 hafta oldu baslayali canim..uzun protokol ve ortalama 40 gun surecek..ignemin ismi decapeptyl bu baskilayici igne daha sonra puregonda kullanicam...
sen hangi ulkedesin canim?

benim bugun 1 hafta oldu baslayali canim..uzun protokol ve ortalama 40 gun surecek..ignemin ismi decapeptyl bu baskilayici igne daha sonra puregonda kullanicam...
sen hangi ulkedesin canim?

Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah.
Evet benim iğnende aynısı, bu akşam ilk iğnemi olumam
Neden 40 gün sürüyor, ne zmn hasta olacaksın.
Ben Almanya dayım cnm :) sen.?.

Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah.
Evet benim iğnende aynısı, bu akşam ilk iğnemi olumam
Neden 40 gün sürüyor, ne zmn hasta olacaksın.
Ben Almanya dayım cnm :) sen.?.

hepimizinki hayirli olsun canim...benim dosyamda hastanenin verdigi kagitlarda 40 gun civari yaziyor ama 35-40 gun arasi olur transferin gerceklesmesi... sanirim temmuzun ortalarinda sonucumu alirim..bu arada ben adetin 21. gunu basladim ignelere ve dun adet olmam lazimdi bugunde olmadim..sanirim ilaclar geciktirdi..sen adetin kacinci gunu basliyorsun peki? seninki kac gun surecek demedilermi hic? bu arada kac yillik evlisin?? yas kac??

Son düzenleme:

Evet bugün 21. Günüm benimde. Normalde haftaya hasta olmam lazım, ama doktor biraz gecikebilir dedi.
Toplamda bu iğneyi 2 hafta kadar dedi, daha sonra geliştirici iğnelere başlıcaz, o da herhalde 10-12 gün sürer. Yani bir aksilik olmazsa 20-25 gün iğne olur, daha sonra opu, sonra transfer işte.
4 yıllık evliyiz, 35 oldum. :) ilk yıl korunduk, sonrası malum işte, doktorlar tüp bebek denemeleri falan

canim senin tedavinin sureside benimki gibi ama bu durumda 20-25 gun surmez seninkide..baskilayici igne iki hafta digeri 10-12 gunse toplamda 25-26 gun yapar yumurtlama ignesi toplama dollenme islemide 5-6 gun surerse transferine kadar olan sure 30-32 gun falan seninde...bizde ilk yil korunmustuk bosbosunaymis
bende 31 yasindayim 11 yillik evliyim..6 asilama iki tup bebek denedik biri dondurulmus tek embryo transferiydi...ve o tuttu simdi bir oglum var 4,5 yasinda...birde 3. asilamada hamile kalip dusuk yaptim...simdi biz ikinci bebek icin ciktik yola canim benim hikayemde bu...

İğne yakıyormu bu arada ((...
Korkuyorummmm
canim ignelerden hiiicc korkma hissetmiyorsun bile :) ben kendim yapiyorum cook az bir yanma oluyor ama dayanilmayacak gibi degil..sen daha onceki denemelerde igne vurulmamismiydin? aynisi iste canim...

canim senin tedavinin sureside benimki gibi ama bu durumda 20-25 gun surmez seninkide..baskilayici igne iki hafta digeri 10-12 gunse toplamda 25-26 gun yapar yumurtlama ignesi toplama dollenme islemide 5-6 gun surerse transferine kadar olan sure 30-32 gun falan seninde...bizde ilk yil korunmustuk bosbosunaymis
bende 31 yasindayim 11 yillik evliyim..6 asilama iki tup bebek denedik biri dondurulmus tek embryo transferiydi...ve o tuttu simdi bir oglum var 4,5 yasinda...birde 3. asilamada hamile kalip dusuk yaptim...simdi biz ikinci bebek icin ciktik yola canim benim hikayemde bu...

İğne yakıyormu bu arada ((...
Korkuyorummmm
canim ignelerden hiiicc korkma hissetmiyorsun bile :) ben kendim yapiyorum cook az bir yanma oluyor ama dayanilmayacak gibi degil..sen daha onceki denemelerde igne vurulmamismiydin? aynisi iste canim...

Tmm cnm, 10 dk sonra yapıcaz. Ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. Sen de bir zaman dilimlemesi var mı, hep aynı saatte mi yapıyorsun?

Tmm cnm, 10 dk sonra yapıcaz. Ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. Sen de bir zaman dilimlemesi var mı, hep aynı saatte mi yapıyorsun?
bana su saatte yapin demediler canim.ben sabah saat 11 de yapiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…