- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
- 158
hayirlisi canim uzulme 4 tanede kotu bir rakam degil ben inan dun 4 tane olsa gobek atarim dedim esime.en azindan ikisi konulursa ikisi dondurulur...elde bisey kalmasa daha kotu...peki niye illa 5. gune gidiyorlar 3. gun embryolarinin sansida yuksek ustelik ne kadar erken dogal ortamuna konursa o kadar iyiymis...benimde yarin belli olacak kimbilir kac tanesi dollendi.benim haberim bile yok
canim benimde tam olarak demek istedigim buydu...bircok deneme yapmissiniz yorucu,yipratici bir surec sonucta. yine negatif olmasindansa iki tane olmasi daha iyi... hem bakarsin biri tutar.bende yalnizim yardim edecek kimsem yok.kaynanam kizlarininkine bakiyor hep, calistigimda bile birgun bakmadi.karsi komsuma oturmaya gelmis birgun kapiyi bile calmadan gitmis dusun.alayimda su cocugun bir karnini doyurayim dememiso zaman oglum 1.5 yasindaydi esim bakiyordu ben ise baslamistim geri..bir gun bile bakmadi yardimda etmedi ne yikamaya ne baska biseyine....zaten bundan sonra baksada vermem o ayri...tirnagin varmi.basini kadi...ama ilerde insallah bende kalabalik bir aile olursam kimseye ihtiyacim olmaz..evlatlarim bana yeter diyorum...ondan basta zor olsada ki olacak ,teki bile zor..sonrasi guzel.olacak.insallah.Allah hakkimizda hayirlisini versin...
5. Güm embriyoları istatistiklere göre tutma şansı %50 daha fazla cnm. Doğal bişey yok ki ortada :) zaten herşey ilaçlarla değil mi. Her doktor farklı düşünüyor tabi, ama biz de baktık en iyisi 5. Günmüş.
İşte herkes kendi canına yakın, ben de kimseden bişey beklemek istemiyorum. Ama kısmet bakarsın iki olur :)
Senden yarın güzel haberler bekliyorum, hepsi sağlıklıdırkar inşallah