- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
- 158
hmm ama bende daha 31 yasindayim olurmuki bilemedim simdi?
Galiba çeşitleri var, sen bir bak eczaneden!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kalicak insallah ve o da sana evlat olacak sakin umudunu kaybetme..iyi dusun iyi olsun....sana duaciyim canim benim...Slm cnm,
Bugün doktorum aradı, biri daha gitmiş![]()
Telefona bile bakamadım, eşime attım telefonu, kalbim duracaktı. Kaldı üç şimdi
Ikisi iyi, biri idare eder dedi. İnşallah sonu a kadar devam ederler, benle kalırlar. Dua et cnm bana.![]()
canim kalicak insallah ve o da sana evlat olacak sakin umudunu kaybetme..iyi dusun iyi olsun....sana duaciyim canim benim...
canim kalicak insallah ve o da sana evlat olacak sakin umudunu kaybetme..iyi dusun iyi olsun....sana duaciyim canim benim...
caniiimm senin adina cok sevindim :) hadi bakalim merakli bekleyis basladiCnm tek embriyo transfer edildi, diğer ikisi çok yavaş ilerliyormuş, yarına kalırsa dondurcaklar ama ümitli değiller. Hayırlısıyla bu tutar inşallah, 12 gün sonra kan testine çağırdılar.![]()
caniiimm senin adina cok sevindim :) hadi bakalim merakli bekleyis basladi
sizmi karar verdiniz tek konulmasina onlarmi oyle uygun gordu??
Onlar cnm, diğer ikisi bölünmemiş daha, yarına kadar bölünürse dondurulucak, yoksa çöp
Allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. Yazarım cnm sana![]()
Onlar cnm, diğer ikisi bölünmemiş daha, yarına kadar bölünürse dondurulucak, yoksa çöp
Allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. Yazarım cnm sana![]()
nasil yani hicmi bolunmemis yoksa bolunmuste ilerlememismi?yani 8 hucrelimi kalmislar mesela?
eger hic bolunememisse diger cope gidenler niye cope gidiyorki?onlarida bekletsinler 5. gune kadar madem...
(benimde bu sefer boyle oldugu icin bu sorunun cevabini cok merak ediyorum...eylulde hastaneye gidince doktoruma soracagim ilk sey bu olacak..embryolar neye gore cope gidiyor? benim embryolarima ne olduda hepsi cop oldu? hicbiri bolunmedimi ilerlemedilermi? gercekten cok merak ediyorum bunu)
Cnm çok isterdim yola seninle devam etmeyi, ama herşeyde bir hayır vardır. İnşallah allahım seni tedavilere gerek kalmadan bir evlat sahibi daha yapar.
Bizim biliyorsun dört tanesi bölünmüştü, bir tanesi çok hızlı bölündüğü için olmamış. Bir Blastosist oldu ve onu bana transfer ettiler. Diğer ikisi yavaş bölünmüşler yani Blastosist olmadıkları için transfer edemiyorlar yada dün dondurulmadılar. Eğer bugün yani 6. Gün yani son günü ya Blastosist olacaklar yada çöp olacaklar. Yarın doktor arayıp söyleyecek. Mesela nasıl 4. Günde transfer edilemiyor, demekti o gün ki bölünme sayısıyla alakalı. 3.5 yada 6. Gün transferi yapılıyor.
Yani seninkiler bölünmeye başlamış, sonra durmuştur, yada benimkisinin bir tanesi gibi çok hızlı bölünmüştür, yada birkaçı hiç bölünmemiştir. Ikinci günü max. 5 e bölünmesi lazımmış, 3. Gün 7-9 arası olması lazım, 5. Gün 64 bölünmesi gerekli. Hergün sayı ikiye katlaması lazımmış. Eğer katlamıyor yarıda kalıyorsa iptal. Canımcım tabi sen yine bir uzmana danış seni tabiki daha iyi aydınlatır, yanlış bilgi vermek istemem.![]()
valla sende bir uzman gibi aydinlattin sagol canim :))
yalbiz benim anlayamadigim neden 4. gun dondurulamiyor yada transfer edilemiyor..yani 3. gun transfer ediliyorsa zaten basarili ilerleyen bir embryo olmus olmuyormu zatrn..genelde 3. gun embrosu oldumu koyuyor cogu.merkez..iyice kafam.karisti doktora mutlaka sorucam :)
bu arada burda 2. gun yapiyorlqr transfeti yani bizim hastanede oyle..meselq benim ilk tedavimxe 2. gun transferi.olmustum..ohlumuda 3. gun embryosuyken dondurdular yani 5. gunu beklemediler :) zaten oglumu dondurulmus embryom diye seviyorum hep :)))
İşte onlar kadar bilemiyorum :) , eşime diyorum ki gördün mü embriyoyu :), dıyo nasıl görünüm iğnenin içinde bişey işte.
4. Gün olmuyor demek ki, mutlaka denenmiştır daha önce, tutmamıştır. Bunları anlamak için tıp okumak lazım, hatta kadın doğum uzman. Olmak lazım![]()
![]()
caniiiimmm nasilsin? kendini nasil hissediyorsun? kalan bebislerden haber varmi :) ,aradilarmi hastaneden?
Iyiyim cnm, birşey hissetmiyorum. Öyle sürekli yatmıyorum da, birşeyler yapıyorum evde işte.
Doktor eşimi arayıp söylemiş, maalesef ctesi akşam ikiside durmuşlar, yani pazara kalsalardı dondurulacaklardı. Çok isterdim dondurulmuşlarım olsun, yine bir ümitti, allahım inşallah bendesine can verir ve bizi sevindirir inşallah.
Sen nasılsın, atlattın mı biraz?
Iyiyim cnm, birşey hissetmiyorum. Öyle sürekli yatmıyorum da, birşeyler yapıyorum evde işte.
Doktor eşimi arayıp söylemiş, maalesef ctesi akşam ikiside durmuşlar, yani pazara kalsalardı dondurulacaklardı. Çok isterdim dondurulmuşlarım olsun, yine bir ümitti, allahım inşallah bendesine can verir ve bizi sevindirir inşallah.
Sen nasılsın, atlattın mı biraz?
canimcim nasilsin ?ne var ne yok nasil gidiyor hamilelik demek geldi icimden :) kan testinden once idar testi yaparim ,merak ederim demistin yaptinmi?yoksa uslu durmayi becerebildinmi? :)
bu arada ben bugun adet oldum ,halbuki 30 hazirandaydi opum 14 temmuzda olmam lazimdi hic 3 gun erken olmamistim sence normalmi??
Allah söyletsin cnm inşallah :)
Walla geçmek bilmeyen günler var, ağrılarım var her an hasta olacakmışım gibi. Karın ağrısı, sırt ağrısı, zaman zaman sol tarafımda batmalar, sağa tarafıma dönünce daha çok batıyor, korkuyorum dış gebelik olur diye tekrar.
Evet sabah test yaptım ama bişey yok galiba, çok çook çoook az silik bir çizgi var ama bu demek değildir hamile. Ama tabi daha erken cnm, yarın da yapcam, yoksa çatlıcam, üç tane test aldım dün sırayla yapcam herhalde.
En son ne zaman adet olmuştun sen, 14 Temmuz'u neye göre hesaplıyorsun?
Ama hasta olman normal bence, Bursa'da okudum uzun protokol yapıpta, test gününden önce hasta olan bir sürü insan var. İlaçları kesince demek ki senin de kanaman geldi. Böylesi daha iyi bence senin için, bir an önce düzene girer adetin.
canimcim ben 28 gunde bir adet olan biriyim yani yumurtlama gununden 14 gun sonra yani 30 hazirandada yumurtlamam olduguna gore 14 temmuzda bekliyordum adetimi ama 3 gun erken geldi...neyse cok buyuk bir sorunda degil zaten bende bir an once olsun duzene girsin istiyordum...
canimcim cooook silik bir cizgide gorduysen hamilesin demektir :) benim oglumdan onceki hamileligimdede oglumdada oyle olmustu ve hamileydim bence sende hamilesin...bak forumda pozitif idrar testi ornekleri var bir goz at istersenbu arada yarin renk koyuladirsa haber verde bende sevineyim accik :))
Yaa heyecanlandırma beni, zaten kalbim sürekli güm güm. Eşimde çok kızıyor sakin ol diyor, olamıyorum ama. Hasta oldum, olmadım diyede heyecan yapıyorum. Karnım da ağrılar çoğaldıkça moralim bozuluyor, ağlama modunda bekliyorum anlıcan![]()
Sabah yine yapcam, yazarım sana. Ama bişey yoksa yoktur bence. Hasta olmaya yakın da çok az silik çıkabiliyormuş, benimkide çoooookkk Silikti.![]()