Iyi yapmışın teyit etmekle, bazen erkekler herşeyi çok iyi bildiğini sanıyorlar. Ama en azından sen tecrübelisin daha önceden bu konuda.
Canım bence herkesin tedavi şekli başka. O yüzdende birbirimizle çok kıyaslamamak lazım. Benim de geçen doktor baktığında solda 2, sağda 5 yumurta olduğunu söylemişti. Güzel demişti.
Canımcım şimdi biz; akşam 6 da menoganu yapıyoruz.
Akşam saat 10 da bir tarafa puregon 125, diğer taraftada Decapeptyl yapıyoruz. Ama Decapeptyl ben deki ampul şeklinde değil, herşey hazır kutunun içince 28 adet var. Paketinden çıkartıp eşim direk yapıyor, yani şırınga nın içinde ilaç. O yüzden belki aynen devam ediyorum, yani onu azaltma gibi bir şansım yok.
Sen en azından Decapeptyl bırakacakmışız 2 gün sonra, bana doktor sonuna kadar devam dedi.![]()
evet neyseki tecrubeliyimde neyin nasil olacagini bilip ona gore davraniyorum.yoksa bu ilk tedavi olsaydi emin ol bu puregon meselesi yuzunden yumurtalar gelismedigi icin iptal olurdu...
canimcim kiyaslamak amaciyla soylemedim sen yanlis anladin galiba..sadece genel olarak duydugum buydu o yuzden sasirdim biraz..ama haklisin tabi tedavi surecleri ve kullanilan ilaclar kisilerin ihtiyaci yonunde ilerleme kaydediyor,herkesinki ayni olamaz...
siz igneleri baya gec saatte yapiyorsunuz ben 5-6 civari yapicam puregonu..size doktormu dedi o saatlerde yapmanizi??
birde yasin kacti senin?
Son düzenleme: