tekrar merhabalr artık bu konuyu araştımaktan kafayı yiycem.arkadaşlar benen tüp bebe:k için lucrin yapıyorumkendime adetin 2.günü tekrar gidicem dr a merak ettiğim kaç gün sonra yumurta toplama ve transfer işlemioluyor? o kadar sabırsızlanıyorumki!bu kadar kafayı takınca tutmazsa diy çok üzülüyorum ama elimde değil
öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah olumlu sonuç alırsın. benim ilk denemem uzun protokol olmuştu 1 ay d.kontrol hapı kullandım sonraki adetimde iğnelere başladım gebeliği öğrenene kadar tam bir ay geçmişti yani 2 ay içinde sonucu öğrenmiştim
tekrar merhabalr artık bu konuyu araştımaktan kafayı yiycem.arkadaşlar benen tüp bebe:k için lucrin yapıyorumkendime adetin 2.günü tekrar gidicem dr a merak ettiğim kaç gün sonra yumurta toplama ve transfer işlemioluyor? o kadar sabırsızlanıyorumki!bu kadar kafayı takınca tutmazsa diy çok üzülüyorum ama elimde değil
selam kızlar,
bende uzun protokolüm 6 iğnemi yarın olucam doğum kontrol hapımda yarın bitiyo heyecan yapmad üşünme sakin olmayas çalış biliyorum çok zor aynı dönemden geçiyoruz ama napalım olumlu olsun da sonucumuz
sen kaçıncı iğnendesin
Walla bana gecen ay adetimin 3. Gunü dogum kontrol hapına basladi ayin12 sindenberi de lucrin iğne oluyorum ne zaman adet gorucem bende bilmiyorum ama normalde pazar gunü adet görmem lazım
sakin olmak en önemli şart hayirlisiyla gelsin minik bebeklerimiz
Kızlar lucrinin 9. günü hastalandım :) yarın doktora gidiyorum haber veririm size olanları zaten bi tek size anlatabiliyorum çünkü başka kimseye söyleyemedim
merhabalar arkadaşlar lucrinin 9.günü ben de adet oldum doktora gittim ultrason ve kan tahlili yaptı ve gonal f denen bir iğne daha verdi ya o daha kalın bir iğne biraz acıdı doğrusu salı günü tekrar gidicem doz ayarlaması yapacaklar ya ne saman toplanacak yumurtalar ?