Uzun protokollerin buluşma alanı ;)

kızlar ya sorun erkekte ise uzun prokolmi uygulanıyor..halbuki bendede hiç bir sorun olmadığı halde kısa protokol uygulanmıştı...dr. herşey gayet yolunda demişti..malesef kısa prokolde sonuç negatif çıktı ...ikinciyi uzunmu yapsam acaba..hangisinde daha yüksekki şans acaba?

gunaydın bayanlar
peracım hadı bakalım canım tedavıye tam olarak baslamıssın ama senınde 10 gun surmez
ben gunluk 375 doz menegon alıyordum 7 gun vuruldum sonra 8,gunu catlatma vurmustum
evet uzunda bu lucrın tedavısıı baya uzun suruyor ınsan cok merak edıyor sonunu

umutcum benımde esımde sorun bende gozukmuyor ama
ben 2 defa tup yaptırdım ılkınde kısa ıkıncısı uzun protkoldu
o canım doktora baglı
kısa da uzunda erkek kısırlıgına bakılmıyor canım
zaten sana ıslem uygulanıyor panık yapma bu konuda
ınsallah hepımızın son tedavısı olur

günaydın kızlar bende uzun protokolle 3.kez başladım tedaviye.
size bişey sorucam ; dün akşam lucrini yaptıktan sonra şırıngayı geri çektim ve içinde ilaç kalmış.daha önce hiç geri çekip bakmamıştım hep kalıyomuydu acaba anlamadım.sizde hiç oldu mu?sonra ilaç kalmış diye tekrar çekip yaptım.eşimde fazladan yaptın dedi.aslında insülin iğnesi ama ucu biraz uzundu ondan mı olduki?

canım..amin.....tedavin hayırlı olsun..bebişin kollarında olur inşallah bu sefer canım...

kızlar dün merional i oldum eşim yaptı zaten ama adetimin 1 inci gününden beri feci derecede migrenim tuttu ilaçta alamadım yani anlayacağınız şimdilik kötü geçiyo ama çarşamba doktor beni tekrar görmek istedi çarşamba 1,5 ta tekrar randevum var.
merional 600 vuruluyorum yani 300 den 2 kutu bana biraz fazla geldi benim gibi 600 lük vurulan var mı
bir de lucrin gerçekten hiç birşey önce lucrini yaparken korkardım sonra alıştım bu daha acıtıyo ama tedavinin tam ortasında olduğunuzu bildiğiniz için yarınkide hemen gelsin diyince bitiverir hemen.
ben bugün 2 de tekrar merional olucam 2 kutu

Merhaba kizlar bende uzun protokolle basliyorum.
14 agustos hastalandim 3 eylül'de basliyorum ignelere.
Ben 29 yasindayim sorun erkek infertilitesi.

espoir şimdiden hayırlı olsun hiç dert etmes sıkma kendini günler çabuk geçiyo oyalanacak bir şeyler bul öyle daha kolay geçiyo vakit benim daha dün gibi lucrine başladığım gün 12 inciyi bugün vuruldum.
yumurtlama iğneminde yarın 3 cüsünü vurulucam
zaman çabuk geçiyo sadece sabırlı olmak lazım :)
şimdiden hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlarla dönersin.

erkeklen alakası yok canım uzun yada kısanın
bayanın ymurtalık durumu ıle alakası var

erkeklen alakası yok canım uzun yada kısanın
bayanın ymurtalık durumu ıle alakası var

canım bilmemki bazı merkezler direk kısamı uyguluyo..çünkü benim doktorum yumurtalıkların ve rahmin çok çok iyi olduğunu söyledi..ama kısa oldu..uzun protokolun adıda geçmedi..ama benim merkez sanırım hep kısa yapıyo..çünkü sekereter arayan tüm hastalara adetin 2. yada 3. günü gelin diyodu..neyse tekrar gittiğimde bilgi alacam konuyla alakalı...uzun yada kısa çok önemli değil gerçi bebişler gelsinde yeterki..

umudum canım benım 2,denememde hamıs kaldım ama
sonradan degerlerım dusmeye basladı
ve cumartesı kanamam oldu ve bebegım gıttı canım
sımdı adetımın bıtmesını beklıyorum
doktorumla gorusmeye gıdecegız
donmusumda yok canım
bırdaha 3,denemeye ya nasıp ınsalah olucak dıye umuyorum ve yola cıkmaya calısıyorum
allah hepımızın kollarına nasıp etsın yavrularını

ben farklı bişi oldugunu snamıorum
kısanın daha mantıklı oldgunu dusunuyorum
cunku ınsan gergın olmazzzz
zamn hemen gecer
ama uzun protokolda zamn gecmek bılmıor

esra sen bana sor nasıl geçmiyor zaman diye temmuz 27 sinde başladım doğum kontrol hapını içmeye hala devam ediyorum tam 1 ay olacak hala da tam sonucumu ayın eylülün sonlarına doğru öğrenmiş olucam yani tam 2 ay bana pek bi uzun geldi adetin 21. günü başlayan uzun protokol yani doğum kontrol hapsız olan daha kolay benimkinden
sonucunun iyi olacağınu bilsemde bilmesem de bekliyorum sabrediyorum.
sende öyle olacaksın her gece rahat uyuyamıyorum gittikçe daha da heyecan basıyo ilk doğum kontrol hapını içtiğim gün nası geçicek bu hap nası biticek dedim tam 21 gün içtim o hapı ben bile nası geçtiğini anlamadım nası iğne olucam nasıl olacak dedim lucrin artık eşimin sadece göbeğime batırdığı minnacık bir iğneden ibaret
o kadar alışıyosun o kadar kabulleniyosun ki ben kendime şaşırıyorum
sormayın bu aralar pek bi duygusal oldum pek bi gözlerim dolar oldu bu sefer ben hamile haberi almak diil vermek istiyorum geçen gün gittim sadece bebek mağazalarına baktım hiç bişey almadım sadece baktım
gözlerim dola dola boğazım düğümlene düğümlene baktım 5 senedir evliyim 5 senedir korunmuyorum
napiyim pek bi duygusalım bu aralar dedğim gibi biran evvel sonucu öğrenmek istiyorum olmazsa evet üzülücem ama çok üzülmiyeceğim diye şartladım kendimi en azından eşimde sperm bende yumurta var bu sefer olmazsa gücümün yettiği kadar devam etmeye çalışıcam napalım
o yüzden kızlar en azından yumurtamız var eşimizinde spermi var diye şükredin.
ben her iğnemi olurken şükrediyorum.
en kötü derdim bu olsun diye dedim ya gene bi duygusalım pek bi duygusalım
ben kimseyede anlatamıyorum eşim dışında kimse bilmiyo evet yanlış duymadınız KİMSE
tabi bi de siz :)
hemen ne olursa size yazıyorum size anlatıyorum
çarşamba randevum var 1,5 ta bakalım neler olacak :)

Merhaba kızlar bende bugün başladım.Adetin 3.günüydü bu gün.225 mgpuregon 4 gün yapılıcak.cuma günü kontrolüm var.Şimdi benimkisi kısa protokolmü oluyor? Sormuştum muayeneden sonra konuşuruz dedi.Kaldı öyle.

canım benimm..aynı şeyler yaşadıklarımız kaderlerimzi ortak..her ağlayan bebek sesinde, her bebek mağazasının önünden geçerken yanıyor içim canım..ve bende hiç kimseye anlatmadım..hiç kimseye ama...sırdaşız burda aynı zamanda..inşallah kavuşurz bebişlerimize bir an önce..güzel haberlerle buluşmak üzere canım..

adetin 2. veya 3. günü başlanan kısa protokol canım...tedavin hayırlı olsun..inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz..

Ne bilim pera bana uzun geldi hastalandilm simdi bekliyorum igne'ye baslamak için.
Sonrada basladigimda hepsi ekim ortasi biticek 1,5 ay az degil.
çiktik bu yolla mecburen sabredicem.
çalisiyorum umarim çabuk geçer bu günler.
Sende baslamisin hadi hayirli olsun insallah iyi haberini aliriz.

Kızlar yarın doktor randevum var merional 300 lukvuruluyorum hergün bide 0.5 lucrin ama kasıklarımda bide sag böbrek tarafımda Ağrı var sizde de oldu mü hiç bana 300 lük doz çok geldi gibi sizin dozlar ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…